Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Rom-and

Пользователи
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Rom-and

  1. Дякую за відповідь і пораду! Котел Hermann THESI 30SE Потужність 135 Вт Де я знайшов 900 Вт поняття не маю вибачте за дезінформацию! Як забезпечити його безперебійною роботою? На на те що хата за 2-3 години не встигне охолонути переконались прошлої зими! За 3 години температура впала до 15 градусів при -18 на дворі! З місячною дитиною щось не хочеться ризикувати! Правда і будинок був не утепленний як слід! Ще раз дякую за конструктивну відповідь!
  2. Дякую за відповідь і пораду! По котлу: THESI 30SE Електричні характеристики Напруга/ частота 230/50 Потужність 135 Вт Де я найшов 900Вт поняття немаю!! Вибачте за дизінформацію!! Як при мінімум вкладеннях зробити безперебійну його роботу? За насос і бак на 200 літрів зрозумів буду щось думати!! Дякую! А по поводу за два часа хата не остине!! То ми вже це пережили прошлої зими. Достатньо було 3 години відключеного світла і температура впала до 16 градусів при 15 на дворі. Добре що дружина вміє користуватись лобзіком і розпалювати камін))
  3. Доброго дня шановні форумчани! Давно сижу на цьому форумі але в якості учня і завдяки Вашим порадам практично і проживаю в свому недобудованому будинку! Смт Брусилов, Житомирської області. Вже давно думаю як забезпечити себе від відключення світла! Читаючи цю гілку нічого не зрозумів! Вибачте за тупість!! Підскажіть для тих хто в броніпоїзді! Задача? При мінімальних капіталовкладеннях забезпечити будинок теплом і водопостачанням при відключенні електроенергії на 2-3 часа. Котел Тесі 900 Вт Насос Grundfos. потужності в Вт в характеристиках не знайшов! Порадьте щось будь-ласка! Раніше думав купити Перетворювач з 12 в 220 в Епіцентрі на 1500Вт і цього буде достатньо щоб від акумулятора 75А працював котел на випадок розряда АКБ кинути на нього дроти від авто. А тепер в мене куча сумнівів що це буде працювати!!! До речі народився малюк і сьогодні знову відключали світло на 2 години, тому питання енергозбереження стало ребром! Дуже прошу вас поради! Прошу не знущатись! Хочеться зрозуміти як це працює)
×
×
  • Створити...