Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Andrey_Borkovskiy

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Andrey_Borkovskiy

  1. Добро дня. Розумію, що тема вже давно не актуальна, але може хтось побачить і допоможе. В 2013 році було зроблено утеплення стелі (нижче приведу схему). В будинку ніхто не проживає, ведуться будівельні роботи (реконструкція). Неможу сказати чому саме так було зроблено, тоді цим питанням нецікавився. Зараз стало питання чим підшити чорнову стелю, бо планується натяжна і щоб на неї нічого не сипалось. І виявляється, що утеплення зроблено неправильно. Питання в мене наступне, якщо я знизу підіш'ю пароізоляцію то мені потрібно знімати існуючу і перекладати вату чи вона може лишитися?

    attachment.php?attachmentid=578885&stc=1&d=1502276511

    1736543676_.jpg.66a28623d8c05b3a11d934b780626bce.jpg

  2. Да ради Бога, хоть за тарелку супа, кто спорит... сейчас "умельцев" хватает, вчера мусор выносили, сегодня уже строители! Только кому понравится, что бы на нем учились строить или кому нравится переделывать по два раза?

     

    Ну, то, что Вы себе цену набиваете это понятно. Только вопрос в том, чем аргументирована столь высокая цена? Это что, мост через Днепр построить? Строится по 3-ем – 4-ем шаблонам барбекюшницы и Вы считаете это столь сложным вопросом? Ведь это даже не печь, которая дом должна обогревать, это простой «красивый мангал».

    С уважением

    • Лайк 1
×
×
  • Створити...