Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Vikctor

Пользователи
  • Публікації

    20 317
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    81

Усі публікації користувача Vikctor

  1. Чомусь в мене в таких само місцях не квити а самі бурьяни вилазять)))
  2. Чомусь саме цієй серії немає наразі в пропозиціях на офіційному сайті виробника. Ні в пошуку не знаходить, ні просто по ескізам виробів на всіх 60 віртуальних сторінках розділу "ножові запобіжники" немає схожих з такою ж яскравою блакитною наклейкою... Згоден - якщо в звичайний щит все одно не влізе, то немає різниці 53мм чи 72мм той корпус запобіжника. Різниця повних габаритів трішки більша, але не страшно - що то, що то одоробло.) Ви холдер маєте на увазі? До нього дроти нормально під'єднуються? Типу як в автоматичних вимикачах? Та ні - це виробник пропонує їх стільки з різними характеристиками. В звичайной модульной автоматиці і близько немає такого різноманіття в межах одного по суті виробу, тому я трохи розгубився. Але потроху зменшив вибір до 4 виробів, ну і ваш варіант розглядаю - вони є в інших магазинах. Стосовно постійного струму. Заставили мене знов пробігтися по каталогу, бо вже перелякався що даремно витратив час обираючи серед АС. А насправді здебільшого ніде не вказано для якого типу струму той чи інший запобіжник. У вашого наприклад є лишень різні показники для відключення струму (здатність, яка відключає - АС - 50кА, DC- 25кА). Стоп, знайшов в тому магазині, який гугл підкинув першим у пошуку вашого запобіжника - в них є невеличка серія саме для захисту акб з напругою (80В), яка не вище на порядок за номінальну як для всіх інших серій. Чітко вказано - для захисту акб. Ось цей мені підходить і ціна адекватна. Спрацювання - 10мс. У розділі запобіжників для СЕС спрацювання швидше - 2-5мс, але ціна вже неадекватна. Я ж вірно розумію що напруга в дротах між акб та інвертором дорівнює напрузі акумуляторной збірці, тобто максимум 3,65*16=58,4В і обмеження запобіжника 80В цілком підходить?
  3. Чучело, як тобі ще пояснити щоб нарешті дійшло (розумію у твоєму віці вже відбуваються зміни в когнітивних функціях) - по-перше мене не цікавить твоя думка, по-друге я не шукаю й ніколи не шукав замовників на форумі.
  4. Діду, ще раз - в світі напевно існує хтось (сподіваюсь хоча б твоя дружина), кому цікаво знати твої думки з будь-якого приводу. Я до них точно не належу.
  5. Моя рекомендація тобі діду в рота не влізе. Я лишень описав свій власний досвід, не більше.
  6. Вони вже років 15 зайвих пережили, якби я змінював їх так часто як ви рекомендуєте)
  7. Та я навпаки рухаю і прискипливо роздивляюся перед в'їздом чергових арендарів. Оплітка вся в якийсь слізі вже, але цільність шлангу не викликає сумнівів.
  8. Скажіть, вам хтось порадив запобіжник саме цієй серії? Бо у ЕТІ там ціх запобіжників ножевого типу на 60 сторінок онлайн. З них на потрібні мені 250А десятки два-три, це не враховуючи тих що для захисту двигуна та трансформаторів. Під замовлення можна взяти все що завгодно. Тому є бажання обрати потрібний. І я так зрозумів на вольтаж ви не зважали? В платіжці в вас їх два - тобто на мінусовий дріт теж встановили? І останнє запитання - він же не влізе в електро щиток?
  9. В мене якісь дешеві на сливному бачку у квартирі вже 17 років як встановлені.
  10. Ну, за 17$ я б не дуже переймався, бо самостійно знайшов за 3400грн)))
  11. Я по опису подумав що червона то клемник з запобіжниками, а про чорну не зрозумів. А можна посилання на цю чорну? Знайщов. Від ціни в захваті(
  12. Круто. В мене запланована дата відправки першой партії як була 15 серпня, так тоді і відправили. Досі чекаю. І це ви пізніше за мене замовляли тижні на два. П.С.: сьогодні вперше в житті бачив вживу монтаж сонячних панелей на чиїсь дах. Раніше це була скоріше екзотика, а зараз все більше дахів навколо обретають цей аксесуар.
  13. Цікаво подивитись як то ви будете робить. П.С.: 20-80% це скоріше рекомендація для літієвих акб.
  14. Я тут подумав - мені можна на два мппт трекери змонтувати геть різні панелі за своїми показниками. На один стрінг є обмеження 13А, а на другий немає такого обмеження. Залишилося виявити що дає підвищення сили струму для користувача.
  15. А, ну так я не вмію. В сенсі сусідські панелі я бачу і навіть можу більш-менш дізнатись розмір, але який при цьому в них інвертор вгадати не можу)))
  16. Все одно не зрозуміло. Для 13А панелей є жорстка прив'язка в +-430Вт? Чи це для райзена так?
  17. Сто твідсотків. І навіть німці комерційні СЕС вже не встановлюють виключно на південь, хоча починали саме так. Нові поля встановлюють на південний схід. Ви схоже працюєте з дому, але зазвичай для власного користування основне навантаження в будні приходиться на ранок/вечір й тому схід/захід чудово підходять для СЕС.
  18. А чому саме +- 430Вт? Це з урахуванням якогось коефіцієнту на зиму? І в житті важко уявити ситуацію щоб на повну потужність працювали всі три стрінги на трьох різнонаправлених скатах.
  19. Ви зараз намагаєтесь зберегти існуючи панелі, яки не дуже підходять для нового інвертору але викинути шкода? Справа благородна. Але я мав на увазі панелі, яки обрани з урахуванням характеристик інвертора деє, тобто в порт 13А стрінг з панелей 13А 400-590В (скільки там виходить 8-12 одиниць?), а на інший порт два однакових стрінга яки між собою з'єднані паралельно.
  20. Скоріш за все це для паралельного підключення двох абсолютно однакових стрінгів з одного чи різних скатів.
  21. Ні. Не раз чув в відео від різних юзерів, що саме силу току обрізають. І 50% зайвих обріже, але краще не лізти вище 30%. В моєму випадку як і в більшості інших головне - це раціонально встановити поле з урахуванням розмірів та конфігурації даху або окремих скатів. А 10кг += при монтажі це фігня і в цілому несуттєво.
  22. Наче ток інвертер спокійно обрізає. Трохи не раціонально, але таки підходять. А для 26А портів напевно є сенс шукати панелі потужністю вище 15А?
×
×
  • Створити...