Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Vikctor

Пользователи
  • Публікації

    20 045
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    81

Усі публікації користувача Vikctor

  1. Якщо хтось мріє про металевий корпус для своєй збірки, то ютуб підкинув цікавий варіант. Там в описі є посилання на цілу групу в телеграмі з купою розділів по темі ліферів.
  2. Ніякой. Через Приват24 та монобанк сплачував за комірки на Nkon. Всюди тільки конвертація по їх курсу, який вказаний прямо в додатках та цілком ринковий.
  3. В будь якому разі meest крутіше за всіх.))) Бо для інвертору deye лишень авіа перевезення по 14 баксів за кг.😁
  4. Наче на фото максимальний струм заряду 40А, що для 120А/г акб 0,3С, тобто навіть замало. А 115А то струм розрядження, що трохи менше 1С і теж цілком припустимо. П.С.: yuragon, після додавання другой батареї ви спокійно можете збільшити струм заряджання до 120А, а розряджання навіть до 240А, якщо це вам потрібно та здатен робить інвертор.
  5. А якщо йдеться про два ряди панелей - однакові за кількістю панелей один над другим, то це ж не вважається різним направленням панелей і норм для послідовного з'єднання? Або те саме але два вертикальних однакових ряди на тому ж скаті. У обох випадках панелі обох рядів притиснені до сосіднього ряду, тобто з'єднані зажимами.
  6. Впевнений що так, бо я збираюся робить так само і бачив в багатьох відео, де зроблено так само. Загалом наскільки я встиг зрозуміти існує дуже обмежена кількість виробників інверторів, яки потребують роз'єднання вхідного та вихідного нулів. Частіше за все як приклад наводять інвертори аксіома.
  7. Тоді все добре. Якщо ніде N та РЕ не об'єднані, то у вас ТТ. Якщо об'єднані то ТN-C-S
  8. Так, у вас ТТ. Про deya тільки у відомой вам гілці один раз чув, що є якись питання з нулем, бо мовляв в автономному режимі реле замикає N та РЕ. Наче там же вже розібралися, що такого реле вбудованого немає. Особисто я не бачу проблем в об'єднанні нулів в цьому випадку і собі так і робитиму, але хто я такий щоб давати поради по електриці - я ж в неї безглуздий) Не зовсім. Від ТП зі всіма повторними заземленнями на опорах по дорозі до вас приходить РЕN, який без вашого окремого контура заземлення після клеми лічильника стає умовно звичайним N. Тобто у вас наразі ніякий тип заземлення, бо у вас його фізично немає.У вас же немає шини РЕ і приєднанних до ней дротів - жовто-зелені таки? Щоб зробить ТТ або TN-C-S вам в будь-якому випадку треба робить контур заземлення.
  9. Це якщо N та РЕ ніде не з'єднуються. Зазвичай в такому випадку в будинок заходить 4-жильний кабель від щита обліку і окремо провод від заземлюючого пристрою. Якщо N та РЕ об'єднуються десь в районі щита обліку (частіше) і в будинок заходить 5-жильний кабель, то у вас TN-C-S.
  10. По строкам мені підходе отримати панелі в жовтні. І я не впевнений що місцеві продавці завезуть раніше. Я ж писав, що дружина займається платежами за кордон і зараз всі наші продавці так само як і ми скупають все що в них розмели зі складів. Строки постачання в них таки само.
  11. Серед автовласників на відповідних форумах вважається найбільш бажаний діапазон бля акб - 20-80%. В багатьох автівках після 80% потужність заряду програмно знижується. Але часто пишуть, що іноді (раз в 3-6 місяців) треба заряджати до 100% якраз задля балансування комірок чи інших елементів складових батареї. І до речі нижче 0% теж є життя. В сенсі виробник встановлює нулевой заряд програмно трохи вище за фізичні показники.
  12. А чому до речі не прийнято везти фотомодулі з китаю? Той самий магазин, що продає інвертори пропонує такох панелі.
  13. Та ні - це вартість доставки до України зі складу перевізника. Шипінг всередині китаю за рахунок продавця.
  14. Логістику одного інвертору ваш контакт з міста у моря оцінив у 204 бакси. Пану Gitan взагалі озвучили 250. За вагу 45-48кг в упаковці. В принципі трохи більше 4 баксів і виходить. Інвертор товаріщує не з батареєю, а з встановленою на неї bms. При крафтової збірці легко обрату ту bms, яка порозуміється з Deye. Серед готових акб з Deye точно потоваріщують пілонтеч та Deye. Стосовно інших напевно продавець зможе надати таку інформацію.
  15. $3-4 це для жирних замовлень на кшталт вашого. Для дрібних ціна вище, але це в цілому справедливо. Якщо захочете замовляти комірки окремо і самостійно збирати задля економії чи впевненості в обраних складових, то подивиться цю тему. Бо ця про інвертори deye.
  16. Meest China не доставляє деяки відомі брендові товари. В тому числі інвертори deye(
  17. В сенсі порівняно не довга доставка? 50-70 днів? Не так щоб швидко, як на мій смак.
  18. Коли я таке писав? Я сам там купив комірки і багато разів писав що не знаю яким чином, але нідерландці продають комірки дешевше за аліекспресс в півтора рази.
  19. Так, вже забронював 10кВт. Вивчаю різницю та поки не бачу для себе мінусів, враховуючи що для цього інвертору номінальний режим, коли принаймні половину потужності він може віддавати на одну фазу. Alex Li ваш менеджер? Ціну запропонував таку саму як ви писали. Якщо ніхто аргументовано не відмове обрати 10кВт а не дочекатись поки з'явиться 12кВт, то купую.
  20. Ні. Я написав, що шини дві в різних щитах, але вони об'єднані між собою, тому фактично одна. Пішов подивився - на однієй шині обидва.
  21. Я не знаю про що йшлося в наведеному реченні і про що я писав тоді і не знаю що таке равняли, бо я нічого такого не робив. І чому всі ці "на етом якигє разгаварівала мая мать" не докладають зусиль щоб хоча б його вивчити...
  22. Думаю, що за фігня - відправляю повідомлення продавцям Gitan та МакДо, а вони всі опиняються в переписці з одним і тім самим дядечком. Який напевно трохи шаленіє чому я йому один і той самий текст прислав тричі))). А то дійсно один і той самий продавець - тільки сторінки на різних агрегаторах чи шось таке.😁 Немає інверторів. Злі українці все забрали. З'являться через три тижні.
×
×
  • Створити...