Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Vikctor

Пользователи
  • Публікації

    19 900
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    81

Востаннє Vikctor виграв 23 січня 2023

Публікації Vikctor були найпопулярнішими!

6 підписників

Персональная информация

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Vikctor's Achievements

Властелин форума

Властелин форума (13/13)

  • Начинающий собеседник
  • Начало популярности
  • Преданный форуму
  • Популярность
  • Первый пост

Recent Badges

41,5 к

Репутація

  1. Я жив у квартирі ще у доінверторну епоху, але зараз у будинку користуюся дешевим китайським інвертором і не раджу нікому встановлювати подібний в квартирах. Безумовно квартири бувають різного розміру, але якби він не стояв би в котельні і шумів так в шафі, то було б не дуже зручно. Краще переплатити за тихий з пасивним охолодженням.
  2. Я впевнений що на алі таки само нові теж продаються, але чомусь ціна значно дорожче ніж на nkon. Правда продають не умовний номер у черзі, а наявні комірки, яки за 2-3 тижні вже будуть у вас.
  3. Хз на скільки правильно, але в мене в квартирі щит у шафі-купе в коридорі доволі далеко від входу. Ніяких незручностей не помічав.
  4. Я не впевнений, що потрібен, але менше року тому не вивчив питання й замовив собі китайський інвертер маст на 3кВт. Він дешевий і це головна перевага, але в режимі відключень що діють наразі (3 є-7 немає) його потужності не вистачає зарядити акб. Тому цей параметр для мене один з головних при виборі нового інвертору. І крім того таки потрібен 3-фазний і такий, що зможе надійно працювати із сонцем. Сонця буде від 6 до 10кВт. Наче по всім параметрам інвертор підійде. Ціна дурна, але всі хвалять deye. Я би навіть інакше сказав - не бачу щоб всі масово хвалили якийсь інший інвертор... Якщо хтось відмовить, то буду тільки радий.
  5. Невже дійсно це він і є... Жах. В будь-якому випадку навіть я чув що зарядний ток не має перевищувати 0,5С збірки, тобто для комірок 304Ah зарядний ток не має перевищувати 150А. Якщо інвертер це дійсно може, то акб повністю заряджається за 2 години. Без опалення/ГВП мені цього гарантовано вистачатиме на добу.
  6. У цьому технічному описі "Максимальний струм зарядки, А" це для сонця, а є в таблиці струм зарядки акумів від мережі? Те що немає пункту саме з такою назвою я і сам бачу, але можливо це прийнять називати якось інакше. Є бажання на зиму максимально підготуватись до тривалих відключень і максимально коротких проміжків на зарядку акб, а вже навесні додати до системи фотомодулі.
  7. Постійні відключення почалися в травні на регулярній основі, чи у вас останній рік вже фотоелементи діяли?
  8. Питання для тих, хто вже зібрав собі 16s 48В, а не як більшисть замовив комірки й наразі перебуває у статусі ждуна.))) Я вірно розумію що для збірки потрібно 14 шин, що перехрещені (звичайні яки їдуть за замовченням, якщо не відмовляєшся) і 1-2 шини що праворуч?
  9. Все частіше не вистачає іконкі фейспалм серед тих, які дозволяють реагувати на повідомлення...
  10. Їх вже немає. Там взагалі наразі немає ніяких комірок на передзамовлення.
  11. Я так розумію ви давно слідкуєте за nkon? А як часто з'являються знову продані позиції - конкретно 304?
×
×
  • Створити...