Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Куркуль

Пользователи
  • Публікації

    209
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Куркуль

  1. А як ви будете живити кондиціонер без електроенергії?
  2. На днях в Терехова була відповідь на схоже питання - він казав, що вони на шпильку одягають ПП трубку а зверху шайбу і гайку
  3. Хочу підготувати місце підключення бойлера в технологічній шафі над істаляцією з дверцятами (тобто там ніяких красивих трубочок не потрібно робити). Як приготувати виводи під бойлер, якщо не не знаю який бойлер буде? Чи є якийсь стандарт відстані між патрубками і відстані патрубків від стіни? Якщо потрібно потім підганяти то чим це роблять щоб не падав тиск подачі?
  4. Мене завжди цікавило, як отакі мікро заряди-розряди впливають на життя акумуляторів. Одну таку хвильку на графіку вже можна вважати циклом заряду-розряду?
  5. Поки що працюю над ГК каркасами, робота йде повільно, але впевнено. эдине не знаю як правильно обшити стелю біля сходів. Що робити з оцією диркою між сходами і підлогою 2 поверху? Яке її функціональне призначення? Туди і залізти ніяк, хіба що наклеїти ГК. Може заліпити пінопластом з піною?
  6. Та не хочеться такий специфічний інструмент купувати для разової роботи. Значить зроблю скрутку і пропаяю..
  7. Чи можна замонолітити ваго, якщо це буде лише освітлення однієї хоч і великої кімнати?
  8. Апну тему. Виклав от такий піддон з цегли. Душовий трап Alca Plast APV31, в інструкції вказано, що мінімальна висота верньої частини трапу, яка вставляється в нижнбю з підрізкою 22мм. Розуклонки я видно з фото немає. Питання: який шлях обрати ? 1) замазати всі нерівності, виконати гідроізоляцію, а розуклонку зробити при вкладанні плитки наносячи просто різну кількість клею? 2) розуклонку зробити зараз, а потім вже на похилу гповерхню гідроізоляція і плитка. Якщо розуклонку робити зараз, то яким розчином - простою складочною сумішшю (цеглу клав на полімін м-100), чи потрібна якась спеціальна суміш для стяжки? Підрізати і вставляти верхню частину вже на етапі плитки чи зараз? Скільки висоти потрібно залишити для плитки з клеєм з тих 22мм?
  9. Я мав на увазі, чи можна СД поставити отак, щоб вони займали шинину не 60, а лише 30мм. А для підсилення якщо необхідно вставлю СД в СД щоб вийшла труба 30*60. Я хочу залишити проєм 80см і в майбутньому туди поставлю склянні двері-гармошку. А на простінок теоретично має піти 15+12+30+12+30 = 8,5см Не робити теж думав, але за концепцією увесь санвузол виглядатиме так: Над інстаняцією буде шафа з фільтрами і кранами і буде красивіше щоб її від душу відділяло не скло, а повноцінна стінка. На вихідних бачив таке рішення в готелі (хоч там санвузол був більший) - дуже сподобалося.
  10. На електрику я б дуже не розраховував, особливо в найближчі роки. В мене так само помер минулого року тато, який дуже горів бджолами і мріяв що я продовжу сімейну справу.. Я також спочатку загорівся втілити його мрію, але от емоції вляглися, розуміння що нічого путнього з цього не вийде (пасіка за 250км і з бджолами я дуже і дуже на Ви) тому, нажаль, розпродаються потихейньку вулики, доки ще бджолосім'ї мають хоч якийсь товарний вигляд.
  11. Чи можна зробити отакий маленький перестінок (виступатиме всього на 20см) для душу з БОКОВИМ розміщенням СД профілю? Простінок хочеться зробити максимально тонким, бо спочатку його не планував і кожен міліметр його товщини забиратиме шинину душової.
  12. Апну тему. Хочу зробити підсвітку тіньового профілю по периметру кімнати, я так розумію для цього підійде сама дешева лед стрічка? Дивлюся що найдешевші 12 вольтові стрічки мають потужність ~ 6Вт/метр. Освітити потрібно периметр 5м х 3,7м. Отже виходить мксимум 105Вт. Трансформатор буде за 4 метри від кімнати. Чи правильно буде якщо я просто від кінця кожної стрічки підведу 1,5мм2 проводи, які сходитимуться тут же в кімнаті в розподільчу коробку, а з неї до трансформатора пущу кабель 2,5мм2? Чи не буде різниці в яскравості сегментів 3,7 і 5? 5 метрові шматки потрібно заживлювати з обох кінців, по центру чи достатньо з 1 краю? На перед дякую за відповіді.
  13. Ще задам кілька питань. В одній з кімнат 1 поверху стеля буде 5м*3,64. Намалював таку розкладку з листів 2*1,2: Виходить, що зсув листів буде всього 36см. Як бути в цій ситуації? Розрізати в непарних рядах 2м лист навпіл і формувати цей ряд з частинок 1+1,64+1? І ще питання по 2 поверху. Якщо робити по системі 112 (2 рівня профілів то кріпити профілі все ж в поперек балок чи вдовж? Якщо в поперек то думав про варіант прикручувати скоби не просто в балку дірявлячи пароізоляцію а в місця перетину балок і дошок чорнової стелі, тоді вийде що дирка в пароізоляції буде міцно затиснута між деревом і деремом. І останнє питання як правильно обіграти оцей участок: Зелене - це вже зроблена ГК фальшстіна для вбудованої шафи, боюся що тут може піти тріщина в сторону вікна, може тут краще спеціально зробити тіньовий шов?
  14. Чекайте, шановні. А як же тоді працює природня вентиляція? В шахті і так є природня тяга, просто її потрібно дещо прискорити чи те так?
  15. Ааа, вхід в стіну 250*160, а сам канал зроблений з шлакоблоків без дна. від входу в стіну канал йде вгору на 6м. Я розумію, що це не ідеальний варіант, але вже як є. Мушу пристосуватися до існуючих обставин. В принципі якщо обійти канналізацію з іншої сторони, то можна взяли і більший переріз, але тоді додасться 1 поворот на 90 і канал, а він же пластиковий пройде підпроводкою. А як пов'язати швидкості у вашій таблиці з кубатурою, яку пишуть в характеристиках вентиляторів і витяжок?
  16. Значить виходить: підйом від вентканалу 0,25м потім горизонтальний участок ~3м і опуск до витяжки ~1,3м. І 4 повороти по 90град. Ще проблема в тому, що в санвузлі біля стіни проходить каналізаційний стояк і труби опалення, тому ширина вентканалу маже бути макс 7-8см. Хочу використати плоский канал 120*60.
  17. Доброго дня, маю таку ситуацію. В 2-поверховому будинку є кухня-зала і поряд санвузол. В санвузлі є два вентиляційних виходи. Один сполучений з вентиляційним виходом санвузла 2 поверху, а інший окремий. А от на кухні ніяких каналів немає. Я вирішив, 1 канал, той що має виходи в обох санвузлах використовувати для санвузлів, а в другий підключити витяжку кухні. Як на малюнку: Коричневим відмічено підвісну стелю. Питання. Я хочу на кухні поставити просту вбудовану витяжку, але сумніваюся, що її вентилятор ефективно продавить всі ці повороти, та і шуму вона робитиме чимало, тому виникла ідея замінити чи принаймні доповнити роботу її вентилятора вентилятором в каналі. Але де краще поставити той вентидятор? Під підвісною стелею, відразу після витяжки, чи в санвузлі на вході в цегляний венканал?
  18. Я так і не зробумів щодо магістральних фільрів. Якщо замість BB10 поставити Slim Line 10 в якого в характеристиках вказано 10л/хв то більше води не пройде, чи вона просто не встигатиме фільтруватися?
  19. Я мав на увазі такий фільт, що ж тут уніфіковувати? А 20" точно ні - і місця немає і навантаження будуть не такі великі.
  20. А якщо в 1 плафон 2 лампи але в 2 рази меншої потужності? Тоді якщо 1 сусід включив світло,то крайній стовп просто трішки слабше світитиметься, а коли обоє - світитиметься вже рівномірно.
  21. Підкажіть, будь ласка по типорозміру фільтра грубої очистки. Якщо ставити на увесь будинок, то потрібно ставити BB10 (4,5"х10") чи вистачить 2,5"х10". Зараз в квартирі стоїть 2,5"х10 і напору більш ніж достатньо.
×
×
  • Створити...