Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Куркуль

Пользователи
  • Публікації

    243
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

4 429 переглядів профілю

Куркуль's Achievements

Местный

Местный (7/13)

  • Популярность
  • 10 комментариев
  • Начинающий собеседник
  • Начало популярности
  • Первый пост

Recent Badges

161

Репутація

  1. На горищі поверх існуючих 200мм рулонної вати постелив ще 100 ізоверу. Тимчасово без контробрешітки просто нуцільним шаром. Поки що це сама противна робота яку довелося робити. Не дивлячить на респіратор і захистинй костюм руки-ноги свербіли, в носі і горлі шкребло. Ще і долізти нормально до самого краю не виходило доводилося аби як рулон попихати обрізком дошки щоб він більш менш рівномірно розкрутився.
  2. Підкажіть будь ласка, читав що поверх вати на горищі одні кладуть дефузійну мембрану інші - агроволокно. 1) Яка різниця і що краще? послелити поверх рулонної вати щоб не пилила? 2) Чи можна там, де дах дуже низько мембрану (чи агроволокно) прикріпити до ввертикальних стійок, як на малюнку? (Все рівно простір далі вже ніяк не використовуватиметься).
  3. Роблю сьогодні то те то се. Законтрив всі шпильки, що тримають розкладні сходи і дай думаю причеплю вже той люк. І тут... А то шо таке блядь!? Спочатку заперечення і гнів - смикав туди-сюди, сильно матюкався. Потім торг - "а я край люка підріжу, ніхто і не помітить", "Ні помітно буде! Завтра в Епіку куплю магічні петлі і люк буде окремо від драбини опускатися..." Депресія - все пропало, всі варіанти - фігня, я рукожоп! І нарешті прийняття і здоровий глузд що потрібно все ж таки переробити і відсунути люк від стіни. 2 години сраки в милі і вуаля!
  4. Покликав товариша на допомогу з ГК стелями. Дуже незвично монтувати листи на профілі встановлені за 112 технологією без поперечних профілів і тієї жорствості, що присутня 113 системі. А ще змонтували сходи на горище з кріпленням шпильками ПІД балки. Тепер думаю чи потрібно шпильки поливати греметиком для різьби? Я думаю так: сходи монтуються назавжди і розбірність з'єднанню не потрібна, а герметик додасть вперненості, що сходи не просядуть і не дадуть тріщин ГК стелі.
  5. Ну значить замовлю окремо, бо наскільки я зрозумів він якби робив, то просто прокинув би гофру в стіні. А тим часом плиточні роботи по підлозі й санвузлах добігли до кінця. Підлога: СВ№1: СВ№2:
  6. Димохід 150/220 1мм 321 нержавійка. Я думаю краще перебдіти і для надійності замовити товщу стінку.
  7. Та ясно, тому бюджет є лише на зробити самому. А якщо декор, як на наведених мною картинках імітує нерівності,то може просто достатньо зробити не ідеально рівно!?))
  8. Вже є чорнова цементно-вапняна штуктурка. Думаю що робити далі. І звісно хочеться отримати максимальний результат вклавши мінімум счасу і коштів. Дивлюся відео як пропонується робити в нас - 2 шари стартової шпаклівки, склополотно, фінішна шпаклівка.. А потім автори відео додають "ну для шпалер отак підійде, для фарбування пройдемося ще разок фінішем". А якщо ще сюди додати і декоративну шпаклівку то взагалі здається що по затратам простіше коробку збудувати ніж зробити перехід "штукатурка -> фарба". Я вважаю це ту мач, тому і привів приклад США, де все на багато простіше. Досліджую що пропонує Пінтерест. От наприклад, текстура Наче красиво, але в мене так бюджетний під'їзд 10 років тому зроблений. І чи не вийде так, що я нанісши таке лише зіпсую стіни.. Або ось іще приклад протилежний проявочній лампі Це круто, чи сарай?
  9. Ну стіни я і так планую максимально наближені до білого. А от по покриттю щось не можу знайти іформацію, що там в скандинавів..
  10. А мені туалети нагадує сучасна плитка під мармур.. А що скажете про американський підхід до стін?
  11. Задумався над тим яке фінішне оздоблення стін обрати в будинку. Шпалери точно не хочу. Хочеться чогось і красивого і практичного і не дорогого. От дивлюся відео як роблять стіни у США, принаймні в масовій забудові, на гіпсокартоні замазали шви, пирснули нокдаун текстуру, пройшлися фарбою з пульверизатора і вуаля. І ніхто не париться і не бігає з правилом і проявичною лампою. На днях бачив відео української блогерки до дизайну, яка критикувала марнотратні підходи в українських ремонтах (трекові світильники, двері прихованого монтажу і тд) - її порада щодо стін була: фарбуйте відразу стартову штукатурку і буде вам щастя - текстура справжньої стіни, трендова природність,а не штучна вилизаність. А що ви думаєте про це?
×
×
  • Створити...