Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

accident

Пользователи
  • Публікації

    31
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем accident

  1. Є приміщення площею приблизно 42 м.кв., підлога викладена тротуарною плиткою. Необхідно зробити гідро- та тепло- ізоляцію, встановити лаги, покласти дошку пола і полакувати.

     

    Розташування - Київська обл., м.Буча

  2. Робив винос в натуру + геологію в Бородянському районі приблизно місяць тому. Сподобалось як поставлена робота:

     

    1. по телефону отримав вичерпну косультацію у Вадима, ціна за роботу мене повністю влаштувала і ми відразу домовились про час проведення робіт

     

    2. прибули для проведення робіт вчасно і бурили землю та робили винос в натуру не дивлячись на погану погоду (йшов дощ зі снігом і земля була промерзшою)

     

    3. документи по виносу отримав відразу на місці, а документи по геології підвезли через 3 дні (два з яких були субота і неділя) з усіма необхідними печатками у 2-х екземплярах

     

    Хочу відмітити той факт, що Вадим досить комунікабельна людина, завжди з охотою пояснював різні специфічні моменти роботи чітко і зрозуміло.

     

    Пропоную внести в білий список.

    • Лайк 2
  3. А все-таки интересно было бы посмотреть на план участка, он что, полностью окружен другими? Тогда как Вы попадаете на него? И думаю слов даже самого умного электрика мало, если это не просто за бутыльброт он временно кинет пару проводов со столба :). Должен быть проект подключения. Просто более дешевый вариант сегодня, может обернуться неприятностями в будущем. Хотя бы, как Вы правильно заметили, при смене хозяина. Приятель по договоренности с соседом пробурил скважину на его территории и они совместно пользовались. К сожалению, сосед умер, а его вдова построила капитальный забор между ними. Нет, она не отрицает, что скважину делал приятель, она только возражает, когда ходят по ее территории. Скважина ваша? Ну и забирайте. В вашем случае просто спокойно спилят столбы и... добро пожаловать в наш самый неподкупный суд, если есть лишние деньги!

     

    намалював приблизну схему розташування ділянки та електроопор. Якщо вести так як я хочу, вийде дорожче, але надійніше (проблема тільки в тому, що електрик не пояснює чому так не можна робити, просто каже що так не можна).

    265129130_.jpg.c80fcbeebc98bf4d8cd41eecc305459a.jpg

  4. Всім доброго дня.

     

    Маю наступну ситуацію: після огляду ділянки людиною з Київенерго визначили точку підключення для майбутнього будинку. Проблема полягає в тому, що необхідно буде встановлювати 2 електроопори на території сусіда.

     

    Інших варіантів за словами електрика немає.

     

    Які можуть бути наслідки, якщо зараз я домовлюсь з сусідом про встановлення цих опор, а потім він продасть ділянку чи не доведеться їх зносити? Які підводні камені можуть бути в даній ситуації?

     

    Дякую

  5. Народ, необхідна консультація по наступному питанню:

     

    Прикупив собі ділянку, і планую підвести газ. Почитав розділ www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=3012 і зрозумів, що можуть бути проблеми із сусідами, по території яких прокладена газова труба.

     

    Схему розташування труби і сусідів прикріпив до повідомлення :)

     

     

    Порадьте як краще розрулити ситуацію з трубою, щоб підвести газ і не було проблем з сусідами в майбутньому.

    742155845_.jpg.3f44e3683c96568d90906ffd736edd96.jpg

  6. Передзвонив інспектору архітектурно-будівельного контролю, щоб впевнитись в достовірності інформації з архітектури, що акт не потрібен.

     

    Сказали, що в архітектурі щось наплутали і акт під забудову все-таки треба :)

     

    Жесть одним словом.

  7. Сьогодні був в архітектурі. Сказали, що акт не обов'язково.

     

    Достатньо будівельного паспорту, дозвіл з сільради на зміну цільового призначення, дозвіл на будівництво, обмеження-обтяження.

  8. Ну а як Ви вважаєте, Вам що мають дати дозвіл на будівництво будинку на землі призначення якої: "для ведення сільського господарства" ?

    Ну й навіщо тоді взагалі цільове призначення ? Купіть земельний пай і будуйте седед поля.:) Зате сотка дешево буде.

     

    Земля для ведення сільського господарства, але в мене є дозвіл про переведення під забудову, а також дозвіл на будівництво, довідки обмеження-обтяження і т.д. Немає просто акту "під забудову" а всі дозволи і довідки є

  9. так потрібно

     

    Але якщо вступив в силу закон, де сказано що

     

    для засвідчення права власності на землю достатньо договору купівлі-продажу та старого акту(на ім'я першого власника) то логічно, що дозвіл на будівництво повинні давати без акту, але із всіма дозволами та довідками.

     

    чи я щось не так зрозумів?

  10. В мене є акт "для ведення сільського господарства" дозвіл сільради на зміну цільового призначення "під забудову", а також дозвіл сільради на будівництво будинку.

     

    Чи треба робити акт "під забудову" щоб отримати в архітектурі дозвіл на будівництво?

  11. На ділянці планую побудувати гараж, підвести до нього світло, газ і воду і жити там, поки буде будуватись будинок.

     

    Запитання: чи дозволять підводити світло і газ в гараж?

     

    Дякую

     

    P.S. Акт під забудову

  12. затвердження проекту це що??? - будівельний паспорт, погодження, дозвіл на будівництво, привязка, погодження дозволу чи що????

     

    Малось на увазі будівельний паспорт і всі процедури, які треба пройти щоб законно почати будівництво (державний акт "під забудову")

  13. Підкажіть будь-ласка

     

    1. Який приблизно строк затвердження проекту на будинок в архітектурі?

     

    2. Скільки часу займає "паперова" процедура на проведення електроенергії (3 фази)?

     

    дякую

     

    P.S. Район Бородянський

  14. А кто тогда будет акты выдавать???

     

    Я б на Вашому місці спробував дізнатись чи можна анулювати "акт з помилкою" і якщо можна то в приватній фірмі заново подати документи на отримання держ.акту.

  15. Наразі маю держ. акт (для ведення сільського господарства) оформлений на мене, всі документи для оформлення акту "під забудову" вже готові. Впринципі можна здавати документи у земельний відділ, але збиває з толку новина

    "Приказ Госкомзема об изменении порядка выдачи госактов на землю"(www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=9991).

     

    Підкажіть куди нести документи для переоформлення держ.акту під забудову?

     

    P.S. В мене Бородянський район

  16. Вы определились бы КАКИЕ плиты вам нужны . На этом сайте НЕТ раскроя . Какие стены несущие , как лежат плиты и какой длинны , как переедут несущие стены после вашего изменения размеров .

     

     

    Я просто хочу знати чи теоретично можна "зменшити" розміри проекту чи ні? Просто якщо можна замовити плиту будь-якого розміру, то значить можна і розміри будинку зменшувати.

     

    Купляти повністю проект за 1000 доларів і переганяти під 13х13 метрів не хочеться.

×
×
  • Створити...