Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

lisnychencko

Пользователи
  • Публікації

    292
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    1

Усі публікації користувача lisnychencko

  1. Нікалаіч коли думаете починати?
  2. Реклама самого себе це добре,але ви хоть на рік оголошення дивіться.
  3. Красава,фінішом по гіпсу канешно під обої.
  4. Підкажіть будь-ласка скільки буде коштувати залити залізобетонні арки.
  5. Для непонятних написано емайл або телефон, якщо уважно подивитися це все є. Людина зареєстрована 2012р. всього одне повідомлення і то це,таке як лічка незнае.
  6. Підкажіть скільки буде коштувати демонтаж сарая із ракушняка,фронтони із старого солдеповського кирпича блочок,матеріал по можливості потрібно зберегти. Також демонтаж дерев'яного будинку.
  7. Вiд вересня мiсяця напевно вже виконали .
  8. Мої автоматичні помилки із вашими шкільними для яких існують правила написання, це просто дитяча забавка. Людина яка тоне хапаеться навіть за суху соломину,щоб врятуватись так і ви. Зі святом всіх.
  9. По перше тут мова про вас теж, по друге не потібно погрожувати, по трете перед тим,як відповісти прочитайте уважно, що писали перед цим. Добавлено через 9 минут Ну, як пригадали, що це за еврей писав? А другий то підтримував. Дивлюся ви пишете, а,що не помнити, це пів біди то щей не думаете.
  10. Е фахівці які займаються тільки одним видом робіт і все,от Вам такі трапилися. Е бригади які роблять фундамент і вони же виконують роботи по коробкі і криші. Нехвилюйтесь це помилкою не зветься.
  11. Порада для вас евреїв, не змушуйте Українців робити з вами те,що робили в другу світову.
  12. Незнаючи людину прошу висловлюватися адекватно так,як такі висловлювання не в Вашу сторону. Раджу Вам ще раз пройти навчання в школі,можливо воно Вам піде в кращу сторону. Добавлено через 10 минут Я не відчуваю ваших 220вольт, а вам правда в очі коле:D:D:D
  13. Е расісти,а як вас назвати,я навіть не уявляю. Якщо, я із Вінниці то це порушення прав людини????? Чому,я маю ховати свое походженню,я цего не цураюсь, може мені треба у вас запитати дозволу,щоб працювати в Киеві?????Чи може ваші корні із Киева,щось мені в це мало віриться. Я гадаю,що ваші рідні приїхали притерлись, а вам по роду попадае жити і тут відразу пальці стают веером, але склірозна память недае згадати вам,що ви такі самі!!!!!
  14. Шо не пруха? Бувае, для Вас всі ціни дорогі. Скажу по правді,Ви самі спробуйте,може дешевше буде.
  15. Якщо ліцензія видана на фірму,яку заснували скажемо 3 або 4 вкладчики. І посаду директора ділити на всіх тоді розпочнеться безлад, щоб такого небуло в кожного повинна бути своя робота за яку кожен несе відповідальність. Я з Вами згоден,дякую за дискусію.
  16. На рахунок гастрабайтерів,я згоден,а от на прораба з ліцензіею хотілось глянути. Цікаво де він її знайшов,хто йому її видав, як мінімум він повинен бути підприемцем тоді така должность,як прораб йому не підходе. На рахунок того,що кожен прораб може зробити роботу скажемо камінщика чи когось другого,я не згоден. Не одного прораба бачив якого приходилося ще вчити. Впринципі е вислів век живи і вей вчись. Чому Ви думаете,що бригадир не може бути із відповидною освітою???
  17. За вислів роботяга-бригадир прошу вибачення,спробую пояснити по другому. В деяких дескусіях деякі люди писали, бригадир який робить з бригадою він такий самий роботяга. А коли він читае креслення,робить розбівку,несе відповідальність за якість то виходить він виконуе обовязки прораба. Чому він не може працювати по таким цінам,як Ви??? Коли обект знаходиться в моему районі то, я можу зробити скидку!!! Це Вам нічого не напоминае????? Всі поважаючі фахівці себе і свою працю, працюют по одному і томужи принципу. За каструлю супа будьласка непотрібно прибільшувати.
  18. Криша потрібна буде будинку якого ще нема,а замовнику вона не потрібна,я гадаю він ще вам її може зробити.
  19. Чому Ви так думаете??? Якщо домовлятися із цінующим свою роботу роботягою-бригадиром то ціни будуть не значно меньші чим в прорабів. Форум це базар неподобаеться ціна спробуйте поторгуватися, нехочут скинути шукайте далі. Але,як роботяги такі прораби Вам ціну мужуть скинути, в залежності від того яку роботу ви запропонуете в подальшому на обекті.
  20. Йому краще булоб написати заробітна плата 500руб. в рік. Тоді Рамшут і Джамшан точно знайшлися.
×
×
  • Створити...