Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

vadimv

Пользователи
  • Публікації

    37 917
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    121

Усі публікації користувача vadimv

  1. А щоб писати про те, що недоприводних модел S не існує в природі - то взагалі не потрібен:
  2. Україна скоро зможе атакувати «будь-яку точку» Росії (https://www.telegraph.co.uk/world-news/2024/08/24/ukraine-russia-war-latest-news-attack/) 6500 км, are you serious?
  3. А, всьо, питань нема )))
  4. который не в состоянии доехать до Каменец-Подольского без дозарядки
  5. Володар Всесвіту, не інакше. А ті, хто купив теслу - володарі половини Всесвіту. Залишається питання - як, знаючи про синдром Аспергера, можна купувати ці "вироби"? Хоча мабуть у тих, хто не знає про існування недоприводих тесл (маючи теслу), це в порядку речей.
  6. после поездки своим ходом в Польшу и возвращения на Пєжо 308, которая показала, что ваш недомобиль - это полный отстой.
  7. Например, понимает, что недомобиль (особенно недоприводный, зимой) не в состоянии проехать необходимое расстояние до Польши, и его придется бросить под Уманью. Купив недомобиль у обкуренного чувака с синдромом Аспергера, вы сами подписались под своим диагнозом.
  8. Тобто сказати, що пацієнт в дуже поганому стані - це порушення Правил? Тобто порушення правил (якщо воно було) кимось - це зелене світло на постійне порушення правил іншими? Тоді дійсно, до чого форум докатився.
  9. Залишаеться питання - кому він прислужує?
  10. Коли лікар (медсестра, сторонній оглядач) каже, що здоров'я пацієнта в дуже поганому стані (м'яко кажучи) - це мабуть означає, що він його "паплюжить"?
  11. "Ідіотизм - це продовжувати робити те саме, сподіваючись на інший результат" (с)
  12. 100% это показывает уровень пользования форумом Кстати, количеством подписчиков тут еще не мерялись. Вы видать решили, что торговать мусором с американской помойки (при полном отсутствии знаний, что показала история с недоприводной теслой) вам будет удобнее при отсутствии всякой критики. Так вот хрен вам.
  13. Він дає інформацію "чувак, мені точно треба далі, я не збираюся з'їхати направо, недоїзжаючи до тебе і не вмикаючи правий поворотник, як це роблять інші бовдури" )
  14. Вона не сама вийшла, її туди постійно штовхають ті, кому нічого відповісти на критику суто недоавтівок. До повного нехтування правилами. Його поведінка виглядає як критика недоавтівок. Після чого починається критика (зазвичай з лайкою) особисто його. І так по колу. Це виглядає як повна відсутність аргументів на користь недоавтівок і повна відсутність культури у опоненнтів.
  15. Мені цікаво, хто ту падлюку виховував і навчав. Точно якісь кацапощелепні педомразі з інституту макаренка
  16. Я тут кожного дня їзжу по колах (вони тут всюди) і кожного разу бачу сенс - він в тому, що якщо я стою на в'їзді в коло, і по ньому рухається машина з увімкненим лівим поворотником - то це сигналізує про намір продовжувати рух по колу, а правий поворотник - намір з'їхати в найближчий виїзд. А от рух без поворотника взагалі не дає мені жодної інформації про наміри іншої сторони. Відповідно мені доводиться чекати, поки машина проїде. А коли я вже їду по колу, то я бачу десятки очей людей, які дивляться на мене і питають "Куди ти сцуко їдеш?" і маючи совість і емпатію до них я вмикаю відповідний поворотник, щоб дати їм інформацію про свої наміри. Щоб вони могли почати рух, не чекаючи, поки я проїду мимо, бо в міському темпі це ду-у-же довго. І до кожного кола стоять довгі черги. 1. Далі по колу. 2. В найближчий виїзд з кола. І поки вони не проїдуть мимо, висовуватися на коло ніяк не можна - бо можуть в'їхати в бочину і будуть не при ділах, а ти будеш винуватий. І так втрачається купа зайвого часу. Звісно я нікуди не поспішаю, але так може пройти надцять хвилин тільки на одному перехресті, бо рух тут дуже інтенсивний. Якщо відволіктися від ПДР і згадати геометрію, то пряма і коло - це трохи різні фігури ) Ви б знали, скльки тут їздунів, які з'їзжають з кола, не вмикаючи правого поворотника ) Десь 80-90% ))
  17. Після того, як Newsweek виклав домоволеності Байдена (Бернса) з ***лом, там вже нічому дивуватися. Схоже, що там (в америці) дна немає... Не кажучи вже про те, що взагалі-то воно пишеться як Sumy. Хоча якщо згадати, скільки років після 1991 Київ писали як Kiev - то дивуватися знов-таки нічому...
  18. Так, лівий Так, правий Трохи підбішують ті, хо їздить по колу без ввімкненого поворотника - невідомо, куди він їде, доводиться чекати, доки він зовсім з'їде з кола.
  19. Нагадаю, що про шумку і жорстку підвіску ви писали самі. "большинство людей от них в восторге" (с), незважаючи на те, що це "отстой" (с)
  20. Э... то есть кто-то покупает и ест ананас, но при этом рассказывает, шо он невкусный и не полезный? А это случайно не тот самый чувак, который сам не покупает, но советует что может пора остановиться или купить, самому попробовать, не? Очень похожее поведение, предельно адекватное и логичное )
  21. Щонайменше 1000 військових Білорусь перекинула до кордону з Україною, - «Беларускі Гаюн» (https://t.me/Hajun_BY/8040) Нещодавно на Гомельщину, що межує з Україною, також направили кілька гелікоптерів та штурмовиків, а також низку підрозділів з БТРами, танками та ЗРК С-300ПС.
  22. Воєнних злочинців, які пішти в морську піхоту, бо "хотіли вбивати людей" (с) цитата автора Доречі, у нього є книжка у соавторстві (?) з Трампом )
  23. Це вже не його проблема - "борги віддають тільки боягузи" (с) а він нащадок самураїв ) Наприклад, там написано, що ваш будинок - це пасив, який витягує з вас гроші ) Для форуму забудовників це саме те, шо треба ))
×
×
  • Створити...