Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

vadimv

Пользователи
  • Публікації

    37 341
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    120

Усі публікації користувача vadimv

  1. Це не я кажу, що погане - це Талєб каже, що погане. У мене одне побажання до таких хитрозроблених:
  2. Так справа якраз в тому, що одні отримали прибутки, а інші - збитки (війну).
  3. До газопроводу Вони хотіли дешевого газу
  4. ОК, мабуть я якось неправильно зрозумів це:
  5. "Собака - це вовк, розвиток якого зупинився на стадії цуценяти" (с) Докінз Така сама фігня з деякими чоловіками )
  6. Який чомусь помилково вважає своє виживання (там де інші не вижили) не збігом обставин, а своєю заслугою? Обманутий випадковістю
  7. Обраний? Вибачте, не впізнав вас
  8. Йой, скільки разів я це чув за останні 10 років - не порахувати...
  9. Помилка вижившого Ви ж нібито бачили, скільки не вижило в Ірпені і Бучі
  10. Ви мабуть неуважно Талєба читали, а саме про відмінність шансів і фатальності іхніх наслідків ) Тобто, реалізація вірогідності 0,0001% може вас тупо вбити, після чого вам не буде жодної користі від доходу )) Талєба (який так ризикує) я ще можу зрозуміти - він православний джихадист, а вам нащо це героїчне харакірі? ))) Це не моя модель, це цитата (модель) з теорії ігор. І ця теорія (модель) досить непогано описує поведінку великих груп людей. В цій моделі товста людина - це Україна, яку Захід скинув на колію перед бронепотягом орків, щоб врятувати себе Бо якби не Україна - зараз танки орків вже каталися б по Варшаві, Празі, Вені а може і Берліну На Україну висипалися ті ракети і снаряди, які орки 70 років клепали для скидання на Європу
  11. Це дуже оптмістичний сценарій. Більш реалістичний - Пвіденний В'єтнам, який штати кинули.
  12. Як і раніше, вагонетка мчить по колії у напрямку п'ятьох людей. Ви стоїте на мосту, під яким вона проїде, і Ви можете зупинити її, скинувши на колію перед нею щось важке. Випадково, поруч з Вами на мосту стоїть дуже товста людина; і Ваша єдина можливість зупинити вагонетку — скинути цю людину з мосту на колію, що призведе до загибелі цієї людини, але порятунку п'ятьох. Чи маєте Ви так вчинити?
  13. 1) загроза окупації 2) ракети і шахеди над головою, постійні сирени і вибухи (найближчий був за 500 метрів від будинку) 3) проблеми з електрикою і загроза повного блекауту 4) ТЦК 5) клімат
  14. Це і є відповідь на питання "як все просрати" ) Стратегія страуса? ))
  15. Можливо ) Все змінити - це якось надто самовпевнено звучить ) Так, можна було б змінити хоча б місце проживання, але це б означало лютий хейт найближчого оточення. Поівняно з яким хейт володарок електричок - легка нежить ))
  16. А коли бізнес процвітає, отримуєш в десятки разів більше за оточуючих і не дивишся на ціни, але все одно життя не в радість і після кожного виїзду за кордон накатує жорстка депресія?
  17. У мого однокашника після армії вона з'явилася у вигляді татуювання в районі серця. Процитую одного психолуха: "99 відсотків так званого "мистецтва" - це невротичні прояви"
  18. То жабки люди просто не помічали, як температура води в каструлькі підвищується
  19. То це наркомани кажуть "пожелай мне удачи в бою"? Он воно як... не знав
  20. Ну якщо ви (програміст) за 30 років не змогли себе перепрограмувати (хоча вам останні 10 років постійно писали про необхідність цього) - то хто вам лікар? Нас теж виховували для війни. Але мені якось вистачило гальмівної рідини в голові, щоб побачивши на розваленому коровнику транспарант "Учение Мракса всесильно потому что оно верно" скласти 2+2 і зробити висновки. Але не вистачило сил кинути батьків і втікти з колгоспу одразу після школи. Далі було ще складніше - вузол тільки затягувався.
  21. там ще адвокати потужно додають мегаватів
  22. до отих смішних "органів", які отримують відсоток від вкраденого? чи скільки там відсотків?
  23. Щоб забезпечувати країну електрикою спочатку треба вкрасти у країни електроенергетику
×
×
  • Створити...