Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Берег_Б

Пользователи
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Берег_Б's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Да, действительно актуально. Ведь самовольным строительством считается и строительство на земельном участке не выделенном под эти цели. У меня участок выделен под ОСГ и мне навязывают мысль что существует возможность начав строительство через суд решить все вопросы с узакониванием и дальнейшим переводом под застройку. Существуют ли такие схемы или нет?
  2. Я нигде не говорил про облицовочный кирпич. Речь идет о прижимной стенке для утеплителя. Может Вы и правы по поводу экономии... Перекриття в проекті моноліт, скоріш за все будуть панелі, дах - металочерепиця, а от зі стінами немає визначеності... В ідеалі хочется стіну одношарову (газобетон 375мм, 400мм або ще дорожчий керамблок), але розуміючи що будівництво затягнеться не на один рік то схиляюсь до дешевших матеріалів (цегла 250мм або 380мм) з наступним утепленням таким чином рознісши витрати по зведеню коробки на різні періоди.
  3. Фундамент для приватного будинку ( один поверх і мансарда). На малюнку елемент фундаменту зовнішньої стіни. Фундамент зі стандартного польського проекту, глибина промерзання закладена в проекті 1.2м, ще в проекті є така характеристика як питомий опір грунтової основи під фундаментом - 165кПа. На ділянці маємо грунт звичайний суглинок, детальних характеристик немає оскільки дослідження не проводились. На стрічку кладеться бетонний блок шириною 24см (за проектом), але за відсутності такого можливо будуть використовуватись блоки ФБС 24.3 або ж моноліт шириною 25...30 см. Матеріал стін керамблоки (за проектом), але знову ж таки рішення, що буде використовуватись поки немає... Дякую!
  4. Добрый день! Интересует возможность уменьшения размеров фундаментной ленты на ширину кирпича используемого для прижимания пенопласта. Кирпичная прижимная стенка применяться не будет? Сечение1.bmp Сечение2.bmp
×
×
  • Створити...