Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Artem_ua

Пользователи
  • Публікації

    6
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Artem_ua

  1. Если не секрет, отправляли по почте или вручали лично? Регистрировали ли номер входящего? через сколько времени Вам выдали будівельний паспорт? Спасибо! редакция 2:ЗАЯВА на видачу будівельного паспорта.doc
  2. Перечень необходимых и достаточных документов установлен постановлением: МІНІСТЕРСТВО РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ, БУДІВНИЦТВА ТА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ НАКАЗ 05.07.2011 м. Київ N 103 Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 22 липня 2011 р. за N 902/19640 Про затвердження Порядку видачі будівельного паспорта забудови земельної ділянки 2. Порядок видачі будівельного паспорта 2.1. Для отримання будівельного паспорта забудовник звертається до відповідного спеціально уповноваженого органу містобудування та архітектури з письмовою заявою щодо намірів забудови земельної ділянки. До заяви замовником додаються: засвідчена в установленому порядку копія документа, що засвідчує право власності або користування земельною ділянкою; засвідчена в установленому порядку згода співвласників земельної ділянки (житлового будинку) на забудову зазначеної земельної ділянки; ескіз намірів забудови (місце розташування будівель та споруд на земельній ділянці, фасади, максимальні відмітки висотності, відстані до сусідніх земельних ділянок); проект будівництва (за наявності).
  3. Разве не они сами должны делать строй паспорт, на основе вашего заявления. Причем бесплатно: З А К О Н У К Р А Ї Н И Про регулювання містобудівної діяльності Стаття 27. Будівельний паспорт забудови земельної ділянки 3. Надання будівельного паспорта здійснюється спеціально уповноваженим органом містобудування та архітектури на безоплатній основі протягом десяти робочих днів з дня надходження відповідної заяви та пакета документів, перелік яких визначається центральним органом виконавчої влади з питань будівництва, містобудування та архітектури.
  4. септик и выгребная яма - это одно и тоже? скважины нет, но в кооперативе есть водопровод (который уже заведен на участок со стороны дороги, но показывать я его не хочу, меньше вопросов будет)
  5. Собственно как должно выглядеть заявление для получения стройпаспорта ? (Темы читал, в форуме и интернете искал, google не помог) Заявление хочу отправлять почтой. Заранее спасибо! Мой вариант ЗАЯВА на видачу будівельного паспорта.doc
  6. Уважаемые форумчане хочу отправить почтой такой вариант "ескізу намірів забудови", пройдет ли он? ескізу намірів забудови.jpg Спасибо!
×
×
  • Створити...