Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Pablo

Пользователи
  • Публікації

    35
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Pablo

  1. нужен фугованый подсушеный брус, в общем 1,34 м3 Сделаете? Доставка в киевосвятошинский, Гореничи.

     

    Не сделает. Он обанкротился. Долги, насколько я понял, частично на нем, а частично на компаньене. Мне расписку на сумму аванса выписывал компаньен.

  2. Месяц назад заложили фундамент ...

     

    С почином!

    Р.S.Оля, Володя, есть у меня надежда встретится с Вами еще в этом году на моей территории, обсудить последовательность реализации наших грандиозных планов :).

    На тему подписываюсь, должно быть интересно :)

    • Лайк 1
  3. Контору устраивает.

     

    Контора эта (кол-центр) вообще чрезвычайно стрессоустойчивая, им все нипочем - текучка, недовольство персонала и клиентов, иногда претензии со стороны правоохранительных органов. Специфика бизнеса.

    А вот заказчики их услуг - люди солидные (как им кажется), излишних волнений не любят. Поэтому я для себя решил, что буду торбить именно их - страховые компании, театральные агенства и прочих. Им дешевле будет потребовать у кол-центра исключить меня из базы, чем терпеть издержки общения со мной. Киев - большое село, круг общения у меня широкий, при большом желании найду мобильный руководителя любой компании - заказчика спама.

  4. Подзвонив в Страховий Капітал, в центральний офіс за номером 462 59 49. Пообіцяв їм, що буду звонити регулярно за цим номером, знайду інші номери, включаючи номер голови правління, членів спостережної ради тощо, і буду дзвонити на них, поки вони не перестануть спамити. Зійшлися на тому, що вони мені не дзонять, а я не дзвоню їм :). Залишив свої дані, побачимо, що буде :)
    • Лайк 1
  5. Погуглив. Куча телефонів страхової компанії "страховий капітал". Зараз зателефоную в головний офіс, начальникам юр управління та відділу страхування, запропоную їм "enlarge their penis" :)
  6. Щойно подзвонили чергові тварюки. На цей раз страхова компанія "Страховий капітал" (так вони представилися) "Вы уже продлили вашу автоцивилочку?.."

    Мразі. Пригрозив, що напишу скаргу в держфінпослуг. Але здається, що це до *****. Маю сумнів, що дівчинка, яка мені телеіфонувала, знає, що таке держфінпослуг.

    Поставлю на телефон програмку "чорний список" і буду їх номери методично туди заносити. Іншого виходу не бачу.

  7. Знаю, що дуже багатьох також дістають. Вчора після чергового дзвінка вирішив подіставати їх зі свого боку.

     

    Один з телефонів, вказаних на сайті театрального агенства Прем"єра (ссылка устарела) живий - 044 235 77 77. За цим номером трубку бере офіс-менеджер агенства в офісі за адресою Басейна, 1/2, офіс 41. Їм явно не дуже подобається, коли їм телефонують з претензіями щодо телефонного спаму. До речі, факт спаму вони визнають.

     

    Як реагують на телефонний спам більшість людей? Посилають на.. , кидають чи не знімають трубку. В кращому разі одержують лулзи від живого спікування з якоюсь анною вікторівною з кол-центру або замовляють квитки з доставкою кур"єром куди-небудь на вулицю Будіндустрії, наліво за третьою канавою. Це все виявляється неефективним, оскільки задрочує не замовника спаму, а кол-центр, який працює, скоріш за все, на аутсорсінгу.

     

    Що я пропоную? Вважаю, що кожен, кого дістає "прем"єра", має повне моральне право подіставати Прем"єру. Зробіть добре діло, подзвоніть їм, запропонуйте дуже потрібні їм товари, роботи чи послуги, наприклад:

    збільшення члена

    70% знижки на віагру

    ділянку під інд будівництво в калузькій області

    курси "нове в податковому обліку"

    2 тони щебню з достакою кур"єром прямо в офіс на Басейну тощо

     

    Запропонуйте зробити так само всім Вашим знайомим, які пізнали радість спілкування з кол-центром цього театрального агенства.

    Включіть свої зв"язки, подізнавайтеся контактні дані власників та керівництва "Прем"єри", позвоніть також їм.

    Поширте інформацію на форумах в цих ваших інтернетах.

    Вже третя людина, з якою я поговорив на цю тему, здала мені адресу кол-центру - Чапаєва, 8, кв 13 (цю інформацію ще слід первірити). Світ тісний :)

     

    Інколи такі методи реально працюють. погугліть, наприклад "серега vs нагатинский загс"

    • Лайк 4
  8. вартість самого трансформатора що 63 що 100 майже однакова, тому варто було ставити потужніший, відбилось би білше грошей.

    скільки якщо не секрет винесло по грошах?

     

    Питання не стояло таким чином - 63, 100 чи 200. Там все було набагато складніше. Якщо коротко - рішення приймалося в комплексі з рішенням по трансформатору, котрий наверху поля. Це були одні ТУ, до яких внесли зміни, й один проект. По грошам, якщо я добре пам"ятаю, щось близько 200 т грн. (вартість обладнання і робіт, курс не згадаю, але точно не 8 грн/дол), але це дрібниці порівняно з тим, чого це вартувало по нервам і часу.

×
×
  • Створити...