Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

dewas

Пользователи
  • Публікації

    224
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем dewas

  1. Крім дятлів подібною фігнею займаються і звичайні домашні кури. Якщо вони не у вольєрі - чекайте на неприємності. Дятли у порівнянні з ними - невинні створіння, добре що ще хоч літати не можуть.
  2. Зверху бетон.

    По суті то є стеля підвалу, над яким тераса. Вся задумка наклеїти знизу пінопласт, щоб не було інею на стелі.

    Зверху утеплити не вийде, так як висота не дає цього зробити, було тільки на тонку стяжку. Архітектор про утеплення не подумав. Взагалі.....

     

    Тоді чим утеплення стелі відрізняється від утеплення стін? Думаю, що такий же клей і дюбеля-"зонтики" для фіксації.

     

     

    Ну тоді треба утеплитись явно не 15 см утеплювача, забезпечити його провітрювання, відсутність отворів в чистовій і регулярно провітрювати.

     

    Планую мінімум 20см (буде видно по фінансах - може і більше). Питання у тому як правильно покласти паробар'єр на горищі по глиняній стяжці? Чи може взагалі його не класти?

  3. Купуєте стрічку К2.
    Не мій варіант - внутрішні роботи, на жаль, вже зроблено! Утеплення стелі потрібно зробити на готове перекриття зверху!

     

    Добавлено через 3 минуты

    Чим пінопласт приклеїти до стелі?

    Взяти клей, нанести дати постояти а потім прикласти лист? Чи якась інша технологія?

    Залежно від того ЩО на стелі. Якщо до дошки клеїти, то практикував клей Dracon( чи Dragon - прозорий) + фіксація звичайними чорними саморізами, довшими за грубину пінопласту (чисто для фіксації), які потім (через добу, приблизно) можна викрутити

  4. Тут надивився трохи відео:

     

    Тепер зрозумів чому ОСБ не можна - вона вологостійка. Тоді постає питання з паробар'єром на краях: куди його стелити, аж на стіну? Тоді по куткам в кімнату попливе роса? Чи як?

     

    Пінопласт, вроді, відпадає - пожежонебезпечно.

     

    П.С. дякую за відповіді!:flag1:

     

    Добавлено через 4 минуты

    Вата в рулонах не злежиться з часом?

    Саме цього і боюсь. Зменшиться товщина - теплоізоляція псу під хвіст. Майбуть треба в матах?

     

    І товщину хоча б 20 краще 30 см.

    Десь так і думав...

     

    Добавлено через 9 минут

    По соотношению есть ИМХО но здесь я его выкладывать не буду

     

    тоді в лічку, плз!

  5. Всім доброго вечора! Уважно прочитав останні три сторінки форума про утеплення горища і, у з'вязку з аналогічністю питання, маю декілька питань.

    Вихідні данні перекриття по слоях знизу вверх:

    1. гіпсокартон

    2. вапняна штукатурка

    3. дошка (майбуть 25мм, не менше)

    4. повітря між балками, балки (дерево)

    5. дошка

    6. глина, змішана з половою.

    Будинок 70-х років, покритий шифером (буває, що задуває сніг).

     

    На скільки я зрозумів пиріг утеплення має бути:

    1. паробар'єр

    2. утеплювач між лагами (15см не менше?)

    3. дошка або ОСБ.

     

    Питання1. Утеплювач - що краще (довговічніше)? 1. Мінвата в рулоні; 2. Кам'яна вата в рулоні; 3. Кам'яна вата в плитах; 4. Пінопласт.

    Похідне від цього питання 1.1. Який виробник? 1.2. Оптимальний варіант ціна/якість (фінансова сторона ну дууже пекуча і субсидії немає)?

     

    Питання2. Якщо ситуація як у -electron- і дошки по лагам будуть покладені пізніше, а якось захиститись від снігу на горищі потрібно вже, то може має сенс підбити стропила гідробар'єром? Чи чимось іншим?

  6. sunrise3menu_open.gifА что, если попробовать фотообои?

    Не задумывались?

    Как по мне, будет очень даже неплохо смотреться, если добавить изображение какого-нибудь города, к примеру Нью-Йорк/Будапешт

    fotooboi.org.ua/1029.html вот к примеру интерестный вариант

    Не оставлять же стены голыми

     

    Не зрозумів...Куди? За драбину? Так там же ж покладена вже плитка під камінь. Чи Ви їх просто продаєте?

  7. 1.У Вас на котлі яка температура робоча (не в системі ) ту яку приблизно підтримуэте ? 2.та яка порода дров на скільки хвата закладки в топочну камеру ? 3.не зовсім зрозуміло як це без автоматики тобто сам терморегулятор на ланьцюжку стоїть та все .

    4.Та саме чистка котла та чистка димоходу дві різні речі

     

    1. На котлі робоча температура 55-65 градусів.

    2. Використовую всі відомі породи - дуб, граб, ясен, береза, а також старі соснові деревяні вікна, що залишились після встановлення пластикових.

    3. Терморегулятор стоїть, але він не використовується. Підкидаю по 2-3 поліна через 20-30 хв. При такій погоді як зараз достатньо палити 3-4 години на день (ввечері). Взимку - 2 рази на день. Теплі підлоги віддають тепло довго - не мерзну. будинок цегляний 100кв.м.(1,5 цеглини, обкладений плиткою, поки що

    ще не утеплений).

    4. Так, мав на увазі чистку котла. Димохід ще взагалі не чистив - немає потреби.

    • Лайк 1
  8. Здоровенькі були шанувальники котлів Корді . Ну накипіло - ця фраза абсолютно не передає той настрій який в мене реально зараз після придбання котла Корді АОТВ-14 МТ Конструкция теплообменика котла Кордии (Термо, 6мм) . Цей котел було придбано та вмонтовано в систему з газовим двоконтурним котлом для використання під тиском до 2 атмосфер . Використовували виключно дровами . Ну от вперше він потік через місяць роботи цю тіч було легко видно та мали гарний доступ то вирішили заварити (Вкамері теплообмінника на фото видно. Ще через місяць дав тічь в камері згорання в нижньому лівому вуглі . Ну а за зиму 2015-16 року котел пришлось варити три рази . За зиму було спалено дров більше 3 машин зіла . Кожної неділі 2-3 години на чистку котла (весь в сажі і все приміщення в сажі ) Диму копоті та тічі всяких смол та бруду на стінах просто тьма - не уявляю якби це було жиле приміщення .

    Дорогі мої співвітчизники минайте цей винахід . Воно Вам треба ?

    М-да... Не повезло Вам з конкретним екземпляром. Придбав такий же АОТВ-14 у 2014р. і встановив так само "в систему з газовим двоконтурним котлом" + добавив теплі підлоги у двох кімнатах . Третій опалювальний сезон - політ нормальний. За минулий сезон спалив біля 10 кубів дров. Котел використовую без автоматики, але з циркуляційним насосом. З "мінусів" - нещільне прилягання дверцят (тому й не ставив автоматику). Зате - димохід чистив всього 2 рази за опалювальний сезон! На мою думку, керування тягою за рахунок автоматики призводить до частого забивання димоходу. Та й на таку малу топку не бачу сенсу її взагалі ставити - всеодно прийдеться "жити біля котла" всю зиму. Протікань не було взагалі (тьфу-тьфу-тьфу).:flag1:

  9. Всім доброго вечора! Драбина поки що не готова, але змушений знову звертатись за порадою, тому і викладаю проміжні фото: потрібна кришка на камін - з чого? де купувати?

    "Проситься" щось під камінь, під мармур, ближче до білого. Думав про кухонну стільницю - багато у відходи піде. Був варіант з підвіконням пластиковим - не підходить через загнуту фронтальну поверхню. З чого роблять такі речі? Цікавить, правда, бюджетний варіант, підкажіть...:pardon:

    IMG_1886.thumb.JPG.06ea568cb73ddd11c7b81ad931fbcf00.JPG

    IMG_1887.thumb.JPG.8d9bee870868665fb5f5148b1378303d.JPG

    IMG_1888.thumb.JPG.4ef0d1542d53c00ccf72e210afbddb6b.JPG

    IMG_1892.thumb.JPG.27c1cf8a2e5f6033192f29b5e673b614.JPG

    IMG_1893.thumb.JPG.8561d2507394e741dda61ea2fbcc212b.JPG

  10. Вагались між "цеглинами" і "каменем". Побоялись, що "цеглини" будуть надто масивні у вузькому просторі. Також цією плиткою обложив портал для електричного каміна. Після покриття лаком у 2 шари гіпсова плитка з білої стала чуть темнішою, більше до кремового відтінку.

     

    Для тих, хто як і я, збирається купувати в Епіцентрі та працювати з гіпсовою плиткою сам, порада - уважно передивляйтесь товар перед покупкою, в різних коробках - різнорозмірна плитка. Відрізнялася десь до 1см по довжині і до 0,5см по ширині. Перед укладкою прийшлося кожну плитку перетирати по периметру (залишки від форми) і тильну сторону (для зменшення витрати клею), що дуже загайно.:o

  11. А жидкие обои не рассматривали как вариант? Практично, красиво и что не мало важно, если будет повреждение стенки в будущем, то ее без проблем получится отреставрировать. Главное взять жидких обоев с маленьким запасом.

     

    Такий варіант мною розглядався, але дружина сказала категоричне "ні" і на цьому питання вичерпалося.

    Питання вже вирішено - була куплена в Епіцентрі гіпсова плитка "марокко", яка вже на стінах і вскрита лаком. Досить непогано вийшло. Якщо комусь цікаво - сфоткаю і викладу, правда трохи пізніше, коли буде встановлено драбину, тобто в остаточному варіанті.:beer:

  12. Питання ще відкрите. Схиляюсь більше до бюджетного вирішення питання - гіпсової плитки під цеглу. Правда, ніколи з нею не мав діла, тому цікаво було б почути всі "+" і "-". Особливо цікавить чи можливе колорування і як це робиться?
  13. Та думав! Коридорчик вузький (175см) і в ньому драбина, навіть плитка під цеглу трохи "забере" простір. Ще й питання тоді постає: як з шалівкою (обналичка - рус.) на двері - кругом неї обкладати чи нарощувати її?

    Хоча - як варіант, підходить.

  14. Всім доброго дня! Потрібна термінова порада (до завтра).

     

    Ремонт в прихожій приватного будинку. Коридор об'єднано з прихожою, тут же ж буде драбина на 2 поверх. Оздоблення вступило в фінальну стадію, але потрібні зміни до початкового варіанту в зоні драбини. Спочатку планувалась фактурна штукатурка "сахара", але на жаль (і на щастя також!) ремонт затягнувся у часі через брак фінансів, а оштукатурені і вишпатлені фінішкою стіни дали тріщини. "Сахара" вже не світить, шпалерів не хоче дружина, пробка - дорого, в результаті - тупик! Взавтра збираюсь їхати в обл. центр - в т.ч. за матеріалами.

     

    Підкажіть якісь варіанти чим оздобити стіни, навіть поради по кольорах приймаються. Фото додаю. Не впевнений, що фото інформативні. Питайте - буду відповідати.

    IMG_1825.thumb.JPG.97a70e555818f556dde09d8e2019066a.JPG

    IMG_1826.thumb.JPG.ad815cbc1480c07c7f231f9e898066f4.JPG

    IMG_1827.thumb.JPG.cbb3fdf775345790aa03c53d445ff88f.JPG

    IMG_1828.thumb.JPG.ba2478745554dcc3e222464ca206e880.JPG

    IMG_1829.thumb.JPG.901b1f9917b126b57b6f68236357fe84.JPG

    IMG_1830.thumb.JPG.8936dc82c42c731ac7971dfb0cd246c3.JPG

    IMG_1831.thumb.JPG.ddae69a9029b6defe537874254cf6051.JPG

  15. Трещин будет больше так как нету стеклохолста.Можно наклеить стеклохолст и потом наносить декор,или же вариант с ламинатом на стену если вписуется в интеръер.

     

    Варіант з ламінатом допустимий. Як його кріпити до стіни? Рідкі цвяхи? Чи попередньо ОСБ дати? Просто вже стільки потрачено зусиль та грошей на вирівнювання стіни, а тепер все псу під хвіст...

     

    Склохолст як наносити? по ньому зразу можна "Сахару" чи попередньо фінішкою закатати?

  16. Доброго всім дня! Щоб не плодити нову тему, запитаю тут.

     

    Закінчую ремонт у холлі, де буде драбина. На одній зі стін з'явилася неглибока (поки що) горизонтальна тріщина. Стіна внутрішня, в півцеглини, цегляна і була дуже нерівна. Вірніше це півстіни (іншу половину розібрав), вздовж якої буде драбина на 2-й поверх.

    Здовбав стару штукатурку, зробив нову піщано-цементно-вапняну штукатурку по маякам. Потім прошпатлював фінішкою і загрунтував. Пройшло майже місяць - з'явилася тріщина. На цю стіну планувалася фактурна штукатурка "Сахара" з лаковим покриттям в кінці робіт. Зараз - уже не знаю.

     

    Варіанти:

    1. Якось заробити тріщину і робити "Сахару", тоді питання ЯК ЗАРОБИТИ?

    2. Замість "Сахари" зробити щось інше, тоді ЩО? Шпалери - крайній варіант, тому що біля драбини це буде не дуже практично.

     

    При цьому потрібно враховувати, що стеля, стіни і підлога - вже закінчені. Стеля - ГК, стіни - шпалери (не миючі), підлога - плитка.

     

    Допоможіть вирішити задачку.:beer:

  17. Цей ремонт був розпочатий ще влітку 2013-го. Планувалось закінчити його до Нового 2014р. З тих пір багато чого змінилось у нашому житті, включно з долларом по 25. От тільки зарплата, с.., залишилась та ж... Так що 400-500грн - Є РІЗНИЦЯ!!!
  18. Делается эластичный шов. Силикон в цвет затирки. У многих производителей есть.

    Такий варіант найбільше підходящий. Тим більше, що після №разів миття підлоги різниці між фугою і силіконом не буде, думаю.

    ВI вдопоглощение до 3%

    ВII водопоглощение от 3 до 6.

    Я так понимаю, упаковка универсальная. Напротив нужного параметра должна стоять метка.

    Немає мітки, написано через крапку з комою, виробник плитки Інтеркерама, Дніпропетровськ. Швидше всього закладено +/- "по-нашому".

    Бренд "Мастер" всегда был очень бюджетным. Со всеми вытекающими.

    Что ещё есть в продаже?

    ...а більше нічого нема...райцентр! Хіба що знову перти 50км в епіцентр заради клею. "Мастер" настільки г...? Скільки мені потрібно клею на 22кв.м.?

  19. Продублируйте Вашу трещину швом плитки.

    По другому будут проблемы.

    Ну, десь так і думав...Але в цьому місці тріщини будуть в любому випадку і вже по шву?

     

    Вы не указали какая у Вас плитка по водопоглощению.

    Если менее 3%, то СМ11 не подойдёт.

    На упаковці вичитав: плитка керамічна глазурована тип ВІв, ВІІа.

     

    Добавлено через 1 час 39 минут

    Тільки приїхав з магазину. СМ117 - 208гр за мішок, я в шоці!!!:o Є ще якийсь клей виробника "Мастер", зветься "Керамик", синій мішок, ціна вдвоє нижча. На мішку пише, що для камінів і теплих підлог. Хтось з таким працював?

  20. Всім доброго вечора! Не хочеться плодити схожі теми, тому запитаю тут.

     

    В результаті ремонту вийшло так, що кімната об'єдналась з коридором. В кімнаті водяна тепла підлога під стяжкою - в коридорі звичайна стяжка (під коридором погріб). Стяжки обидві залиті ще торік, тобто тепла підлога вже рік гріє. За цей період на межі коридора і кімнати виникла тріщина. Плитка куплена під ці приміщення одна розмірами 60*15 (під паркет). Підкажіть: як укласти плитку, щоб не було тріщин у майбутньому? Який клей краще використати? Чи можна на коридор використати клей типу СМ11 Церезіт (ціни і так космос на все!)?

     

    Дякую!

  21. дорабатывать нужно датчик движения, и все будет светится как нужно.

    У мене таке враження, що датчик "рахує" спрацювання, а потім "видає" включення із запізненням, навіть коли у полі його зору нікого немає. Хоча стверджувати не буду.

  22. А зачем компромисс? Решение выпускается серийно теми же китайцами:

    ru.aliexpress.com/store/product/Free-Shipping-Livolo-Lighting-Adapter-The-Saviour-Of-The-Low-wattage-LED-Lamp-White-Plastic-Materials/500715_1630968581.html

    При покупке 3 шт. цена не 3,24$, a 1,62$

     

    цікаво - що там всередині?

     

     

    Это где тут полноценное питание? Я вижу только два контакта для подключения. Значит в разрыв цепи. Или есть третий контакт?

     

    третього контакту немає - цей пристрій встановлюється замість вимикача

     

     

    Так би мовити, P.S. після декількох днів експлуатації.

     

    Пристрій живе своїм життям - коли хоче вмикається, коли хоче вимикається. Спроби відрегулювати відстань, час включення - результату не дали. Акустичний датчик може спрацьовувати на відкривання/закривання сусідніх дверей, або не спрацьовувати взагалі. Сенсор руху також. Коротше кажучи - типове китайське г...но. Шкода 130 грн., що віддав за нього.

×
×
  • Створити...