Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

odali

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

odali's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Боніс, перейшов від теорії до практики. Купив шкляну мозаїку яка мені сподобалась на сітці. Провів досліди замочив мозаїку у воді уже 3 дня вона у мене мокне, а від сітки як не відклеювалась так і не відклеюється тобто віддерти її можна але дуже складно. З цього досліду виходить може я собі ускладнюю життя І якість приклеєної сітки залежить від ціни на мозаїку і клею який використав виробник. Адже мозаїка якщо не розклеїлась у воді за 3 дні то вона і не розклеїться у ванні з епоксидною затиркою Але як завжди, кожен поступає на свій страх і ризик в таких не стандартних ситуааціях. Дякую Боніс що тратите свій час на таких есперементаторів як я підкидуючи робочі ідеї.
  2. Бонис дякую за ідеї якими ви ділитесь з народом на ютубі Відео з мозаїкою на піддоні було дуже інформативне та і про затирку епоксидкою безцінне, мені продавець в епіцентрі сказав що треба бути великим спецом і все таке, я вже спеців почав шукати Я зрозумів що в моєму варіанті або дуже дорого або самому бавитись клеїти мозаїку. Дякую за ідею. Питання а от просто пва не підійде, а то якось варити клей виглядає марудно і довго ? І друге мені сподобалась скляна мозаїка у неї на звороті таке враження що папір приклеїний який формує кольорову гаму получається що папір буде тримати всю мозаїку, тобто між склом і епоксидним клеєм буде папір ? Добавлено через 8 минут Дякую за ідею з плівкою Перевага плівки що буде видно реальну ситуацію з клеєм чи він ніде не повиступав і все таке. Але з сьогоднішнім курсом плівка напевно буде вже космос А от з мозаїкою на папері для басейнів, то папір клеїться на лицеву сторону а сторона яка буде погружена в клей є чистою і нічим не вимащеною, потім коли клей висохне (плиточний) то папір змивають водою який знаходиться зверху.
  3. Ризикну Українською Допоможіть вирішити ребус. У мене ванна в яку буде набиратись вода буде викладатись мозаїкою. Те що мені сказали на фірмі по басейнам. Мозаїка якою буде викладатись басейн чи ванна має бути на пепері а не на сіточці. Але на папері вони всі пласмасові і дуже страшні, хотілось би щось краще а краще все на сіточці. От я і думаю якщо взяти приклеїти звичайним білим клеєм для басейну а шви затерти епокситкою. Народ каже, що вода пропитається через епоксидку і розмоче клей який тримає сіточку і мозаїка або відвалиться або вздується Невже немає виходу ?
×
×
  • Створити...