Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

loader

Пользователи
  • Публікації

    5 927
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    3

Усі публікації користувача loader

  1. + завжди зневажав цю "творчість для кретинів" Особливо як випадково побачив їх зйомки десь +- в 2004....
  2. Ти це пишеш військовому? Остаточно йобнувся?
  3. Тут формально не було бронювання. Хоча ситуація коли маса блогерів вільно катає закордон, знімають ролики, військових призивають робити передачу на армія фм чи давати концерти, а при цьому простого механізму для оборонних виробництв немає - дикість. Крім того такі сценарії змушують задумуватись. В того чувака хоч оф робота була і високий шанс що висмикнуть через розголос. А коли ти просто піратом преш дрони облітувати - ніхто не поздоровить з днем народження...)))
  4. Про що взагалі срач, на той момент мінські зробили перемир'я, забезпечили мирне життя, відкриті кордони, юридично ми ні від чого не відмовились, це не документ ратифікований радою і тп. Більш того ми закріпили в Конституцію рух в НАТО вже після них. Це ж прості факти. Тому всі ваші аргументи будемо дивитись коли/якщо буде новий договір, чого на горизонті і близько немає. Заодно і його виконання порівняємо і втрати після його підписання і тп. Правда питання чи доживемо до того часу. Особливо крінжово читати про ***ові мінські від підарів які Не воювали. В тч Не воювали за свою землю. А піджали хвости і зїбали. Верх лицемірства, сам не піду, але давайте вперед вперед.
  5. Це толочать в ступі вже скоро рік, півроку точно. Кому воно треба коли такі потоки Я можу зрозуміти військових які проти, бо без терміну служби це крінж. А з іншої сторони - поки вони його введуть ми втратимо левову частку економіки виїхавшими, а також маса коштів піде в кишені підарами на всіх рівнях, які одноразово відкупляться. Ну а ті що лишаться ще подумають чи варто в це вписуватись.
  6. З описаного має бути трибунал. Якщо в тебе є точка яка генерить ворогу такі втрати то який сенс щось змінювати. Її навпаки не можна займати ні під яким соусом.
  7. 25 грудня 2018 року в інтерв’ю Дмитру Гордону Зеленський на запитання, чи потрібні ми НАТО відповів: «Моя думка: я ніколи не ходжу в гості, коли мене не кличуть. Не хочу відчувати себе ущербним. Не хочу відчувати себе другого сорту. Розумію, я домовлюся з НАТО, якщо це можливо. Хоча там такі умови. В нас війна на території, а це вже одна з умов, коли ми не можемо вступити в Альянс». Також раніше він критикував ініціативу закріпити у Конституції курс на євроатлантичну інтеграцію. «У мене питання по НАТО. Ми знаємо, що таке НАТО. Ввійдуть війська, і ми будемо захищені від агресора. Так іди, домовся тихо. Кому потрібні твої плакати? Кому потрібно в Конституції чи де закріпити? Я не розумію… Ви дипломати чи х*р зна хто?»,–- говорив Зеленський. 18 квітня 2019 року одразу після першого туру президентських виборів в інтерв’ю РБК Зеленський заявив, що у НАТО треба вступати тільки тоді, коли підтримка всередині країни сягатиме 80%. «Якщо ви поговорите з європейцями… Вони вступали в НАТО точно в той момент, коли знали, що дуже великий відсоток. В деяких країнах, там 80% було за. Тому що вам потрібно об’єднувати країну». 7 квітня 2019 року в ефірі ТРК «Україна» Зеленський заявив: «Для того, щоб вступити до НАТО ... ми повинні людям пояснити, що це. Що це не якийсь алігатор, який хоче проковтнути нас, Україну, що це дійсно безпека країни. НАТО обов'язково має бути через референдум». Цю тезу він підтвердив і в програмі «Сніданок з 1+1» 5 червня 2019 року вже у статусі обраного президента України: «Коли українці будуть всі готові, ми обов’язково винесемо це питання на референдум». Перед грудневим самітом НАТО у Лондоні попередник Зеленського – Петро Порошенко – закликав владу звернутися до Альянсу щодо отримання ПДЧ. «Добровільна відмова від ПДЧ виглядає як самозречення перспективи членства. Як небажання дратувати Путіна. Як страх брати на себе відповідальність за реалізацію складного завдання. Дуже важливо подати сигнал нашим партнерам: нова влада підтримує курс на членство в НАТО, розпочатий раніше. Що це є консолідованою позицією - президента, уряду і парламенту. Влади й опозиції. І головне - суспільства», – зазначив Порошенко. Він запропонував голові Верховної Ради уповноважити разом з президентом підписати звернення до Північно-Атлантичної Ради із заявою про підтвердження наміру України отримати ПДЧ. Однак керівництво Міноборони та МЗС, у відповідь на ініціативу Порошенка заявили, що вважають недоцільним подавати заявку на надання Україні ПДЧ на Саміті Альянсу в Лондоні. Відповідні заяви зробили міністр оборони Олексій Загороднюк і заступник голови МЗС Єгор Божок під час візиту до штаб-квартири НАТО 25 жовтня 2019 року.
  8. Так це проблема чия буде? Хто буде без співробітників?) Ця влада думає що може комусь підісрати постійно. Ну хай думає.
  9. Молодець, іди з'їж цукерку.
  10. Символізм ситуації в тому, що ОП опинився в ситуації попередників, де треба знайти можливість вступити в НАТО швидко, щоб хоча б зафіксувати збитки. В то НАТО з якого глузували в слузі народа. Від вступу в яке дефакто відмовились в 2019. Ну а ми з ними в одному човні. Тому топити їх не можна.
  11. Ну я особисто вихожу з інтересів держави. Очевидно, що багато хто мінімізує податки, це ж не тільки в нас так. Тому якщо треба більше грошей, то резонно поступово підвищувати податки, в тч для спрощенців, додати 1-2%. Доречі може хто пояснить якого хя на початку війни робили податок 2% для спрощенців? Цим скористались якраз ці відмивали. Але логіки переводити всіх без розбору на загальну не бачу: коли так діють підозрюю єдине бажання що виникає це хй вам. І саме цікаве, що цей хй легше всього зроблять саме крупні контори, у яких штат бухгалтерів і юристів. А мілких як за звичай нагнуть. А з чого виходять ці клоуни гетманцеви? Виглядає так що це просто підрив певної стабільної сфери. Бо з рештою все ляже знову на громадян.
  12. В мене знайомий кожен рік виграє якусь номінацію як регіональний лідер по сплаті податків. Увага - тов на спрощені системі) Далеко не велика компанія. Питання де поділись великі. Тому ця гра в розкуркулення в цей час - небезпечна штука...
  13. Скажу так, був дотичний до системи давно, так от вона людожерська по своїй суті. Працює по показникам. А це значить що патруль має за добу здати певну кількість по певним статтям. І от коли ти як старший патруля трохи ломаєш набитий підхід : наприклад відводиш п'яного додому чи просиш родичів під'їхати забрати, а не ліпиш їм сходу перебування в громадських місцях а потім 185 за непокору - то це в сумлінних стражів системи викликало ступор. Думаю зараз мало що змінилось. Тому ті хто топить мол "та пред'являй документ" війна ж, "та ти сам маєш спочатку закони виконувати" - ви шановні робите найгрубішу помилку. Всі порушують пдд, переходять не там, вживають, не стають на облік - це проступки, а не злочини. Не можна нехтувати правами тому що так захотілось, чи людина перейшла не там дорогу. Незалежно від того що вам ліплять дибіли з телевізора. Поліцію, прикордонників, тцк наділили надто широкими повноваженнями, це велика помилка, але навіть в цих умовах є процедури, обов'язок діяти певним чином, а не як організовані банд групи. З простого прикладу - якось був в одній арабській країні, де алкоголь заборонений, можна тільки іноземцям, тільки по паспорту і тільки в окремих місцях. Так от і туди і назад ми їхали на авто. Водій був теж гарно вгашений, а сідали в авто ми прямо перед поліцейськими. І ніхто не чіпав оскільки порушення не було зафіксовано... І так їхав водій обережно, щоб не перевищити ніде і тп. П'яним. А в нас нажаль вакханалія, під святим гаслом захищати Батьківщину роблять відвертий кримінал. Зате як вгашений влетить в зупинку - 2 роки розслідують невідомо що. Бо суддя.
  14. Це ж ніби вже приймали місяці два назад, чи то був медійний найоб? Що значить список затверджує генштаб) Загалом на свято могли подарувати терміни служби.
  15. Так там ситуації класичні, в чому сумнів. Когось спакували, родичі приходять і чинять галас. Відправка в учебку з коліс це злочин, тупо викрадають і все. Людина кудись йшла чи їхала, має якісь обов'язки, плани - всім пох. Але ще раз, це питання не то тцк, вони виконавці, є обрана влада, нардепи - вони несуть відповідальність. Вони узаконили викрадення. Доживете до виборів - цієї гнилі не повинно залишитись. Військовий мав право уїбати в одному випадку - якщо до нього протянули руки. Приклади такі також були, але їх все ж меншість.
  16. Ого, прямо сильно дешевше ніж гуляла інфо.
  17. Ну Зеленський же презентує план перемоги. Назва амбітна, мабуть сказати що це план виживання чи план оборони буде надто слабо. Вірити цьому чи ні - справа кожного, але треба щось робити, а не тільки триндіти і обсасувати дії будь-кого. Водночас якщо він проштовхне швидкий вступ в нато з захистом контрольованих територій , миротворчі сили - це можна назвати певною перемогою. Ну і сподіваюсь той план побудований на песиместичних оцінках і закладає 200-300% поверх потреб, бо з досвіду - ніхто плани не виконується вчасно чи в повному обсязі.
  18. Ну ці дрони думаю прийшли в якомусь пакеті допомоги. Очевидно купувати таке не при наших можливостях і не при такому масштабі війни. За ці гроші можна зробити 200 товстих тепловізійних фпв наприклад. Якими можна розносити ворога в небі і на землі. Ще правильно пишуть що за цей дрон їбати мізки будуть якщо втратиш. Таке собі.
  19. Це норм час. А для мікродрона - взагалі космос. Якщо б літали на вупах, то знали б - там акума вистачає десь на 3-5 хв. Тому 25хв при схожій вазі - космос. З іншої сторони - цей блек хорнет коштує як крило літака якщо не помиляюсь, типу 200000 у.о, а вуп - 120-200у.о... Тому для умовних спецпідрозділів, розвідки - норм. Але думаю їх кількість штучна при цій ціні. Водночас вупом можна теж такі задачі закривати, не лізти в забудову без обльоту, але з часом польоту там дійсно все гірше.
  20. Люди не святі. Зеленський був ватний. Питання до тих хто його обрав при цьому. Бо це ж було публічно все. Думаю нам ще фартануло, що може хоть щось йому дійшло (по факту це знає тільки близьке оточення). У цих кретинів до речі норм разом живе ватний Зеленський патріот навіть після 2014 і Порох що в 2005 загравав з ***лом. Те що з ***лом загравала наприклад Верещук, що є діючим чиновником офіса - не хвилює. Психіатрія відпочиває. Там Безугла розійшлась знов. Краще хай владні брехунці пояснять це Сирський зрадник чи Безугла зрадник, чи вони разом? Де при цьому СБУ? Заплутався щось. Накидувати на військове керівництво, здавати його розташування, здавати плани командування це норм?
  21. Вїбали ж податки, товпа побігла щоб встигнути до нових ставок мабуть. Подивитесь статистику далі.
  22. Щиро радію, що в вас лишається ще ця дитяча наївність, навіть попри службу. Головняки це якщо тобі треба, а якщо зверху є команда наприклад певну кількість направити, то все швидко.
  23. Розмова була до того що на деякі посади, які по суті цивільні, хтять офіцера запасу,просто як приклад негнучкості системи. За мотивами одного інтерв'ю.
  24. Не зможу розуміти багатьох нажаль. Війна вскрила надто багато лайна, якого по своїй волі я б ніколи не знав. gamedev.dou.ua/forums/topic/50509/
×
×
  • Створити...