Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

loader

Пользователи
  • Публікації

    5 914
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    3

Усі публікації користувача loader

  1. Скажу так, був дотичний до системи давно, так от вона людожерська по своїй суті. Працює по показникам. А це значить що патруль має за добу здати певну кількість по певним статтям. І от коли ти як старший патруля трохи ломаєш набитий підхід : наприклад відводиш п'яного додому чи просиш родичів під'їхати забрати, а не ліпиш їм сходу перебування в громадських місцях а потім 185 за непокору - то це в сумлінних стражів системи викликало ступор. Думаю зараз мало що змінилось. Тому ті хто топить мол "та пред'являй документ" війна ж, "та ти сам маєш спочатку закони виконувати" - ви шановні робите найгрубішу помилку. Всі порушують пдд, переходять не там, вживають, не стають на облік - це проступки, а не злочини. Не можна нехтувати правами тому що так захотілось, чи людина перейшла не там дорогу. Незалежно від того що вам ліплять дибіли з телевізора. Поліцію, прикордонників, тцк наділили надто широкими повноваженнями, це велика помилка, але навіть в цих умовах є процедури, обов'язок діяти певним чином, а не як організовані банд групи. З простого прикладу - якось був в одній арабській країні, де алкоголь заборонений, можна тільки іноземцям, тільки по паспорту і тільки в окремих місцях. Так от і туди і назад ми їхали на авто. Водій був теж гарно вгашений, а сідали в авто ми прямо перед поліцейськими. І ніхто не чіпав оскільки порушення не було зафіксовано... І так їхав водій обережно, щоб не перевищити ніде і тп. П'яним. А в нас нажаль вакханалія, під святим гаслом захищати Батьківщину роблять відвертий кримінал. Зате як вгашений влетить в зупинку - 2 роки розслідують невідомо що. Бо суддя.
  2. Це ж ніби вже приймали місяці два назад, чи то був медійний найоб? Що значить список затверджує генштаб) Загалом на свято могли подарувати терміни служби.
  3. Так там ситуації класичні, в чому сумнів. Когось спакували, родичі приходять і чинять галас. Відправка в учебку з коліс це злочин, тупо викрадають і все. Людина кудись йшла чи їхала, має якісь обов'язки, плани - всім пох. Але ще раз, це питання не то тцк, вони виконавці, є обрана влада, нардепи - вони несуть відповідальність. Вони узаконили викрадення. Доживете до виборів - цієї гнилі не повинно залишитись. Військовий мав право уїбати в одному випадку - якщо до нього протянули руки. Приклади такі також були, але їх все ж меншість.
  4. Ого, прямо сильно дешевше ніж гуляла інфо.
  5. Ну Зеленський же презентує план перемоги. Назва амбітна, мабуть сказати що це план виживання чи план оборони буде надто слабо. Вірити цьому чи ні - справа кожного, але треба щось робити, а не тільки триндіти і обсасувати дії будь-кого. Водночас якщо він проштовхне швидкий вступ в нато з захистом контрольованих територій , миротворчі сили - це можна назвати певною перемогою. Ну і сподіваюсь той план побудований на песиместичних оцінках і закладає 200-300% поверх потреб, бо з досвіду - ніхто плани не виконується вчасно чи в повному обсязі.
  6. Ну ці дрони думаю прийшли в якомусь пакеті допомоги. Очевидно купувати таке не при наших можливостях і не при такому масштабі війни. За ці гроші можна зробити 200 товстих тепловізійних фпв наприклад. Якими можна розносити ворога в небі і на землі. Ще правильно пишуть що за цей дрон їбати мізки будуть якщо втратиш. Таке собі.
  7. Це норм час. А для мікродрона - взагалі космос. Якщо б літали на вупах, то знали б - там акума вистачає десь на 3-5 хв. Тому 25хв при схожій вазі - космос. З іншої сторони - цей блек хорнет коштує як крило літака якщо не помиляюсь, типу 200000 у.о, а вуп - 120-200у.о... Тому для умовних спецпідрозділів, розвідки - норм. Але думаю їх кількість штучна при цій ціні. Водночас вупом можна теж такі задачі закривати, не лізти в забудову без обльоту, але з часом польоту там дійсно все гірше.
  8. Люди не святі. Зеленський був ватний. Питання до тих хто його обрав при цьому. Бо це ж було публічно все. Думаю нам ще фартануло, що може хоть щось йому дійшло (по факту це знає тільки близьке оточення). У цих кретинів до речі норм разом живе ватний Зеленський патріот навіть після 2014 і Порох що в 2005 загравав з ***лом. Те що з ***лом загравала наприклад Верещук, що є діючим чиновником офіса - не хвилює. Психіатрія відпочиває. Там Безугла розійшлась знов. Краще хай владні брехунці пояснять це Сирський зрадник чи Безугла зрадник, чи вони разом? Де при цьому СБУ? Заплутався щось. Накидувати на військове керівництво, здавати його розташування, здавати плани командування це норм?
  9. Вїбали ж податки, товпа побігла щоб встигнути до нових ставок мабуть. Подивитесь статистику далі.
  10. Щиро радію, що в вас лишається ще ця дитяча наївність, навіть попри службу. Головняки це якщо тобі треба, а якщо зверху є команда наприклад певну кількість направити, то все швидко.
  11. Розмова була до того що на деякі посади, які по суті цивільні, хтять офіцера запасу,просто як приклад негнучкості системи. За мотивами одного інтерв'ю.
  12. Не зможу розуміти багатьох нажаль. Війна вскрила надто багато лайна, якого по своїй волі я б ніколи не знав. gamedev.dou.ua/forums/topic/50509/
  13. М-да блять, згадалось як одні вигадані знайомі знайомих пропонували зїбати поки в них є виходи. На аватарках прапори. Засмутились вочевидь, коли пояснив що я може і тупий що не зїбав, але зробив це свідомо, інакше виїхав би ще до 24.02.
  14. У вас всі знайомі патріоти, які на ділі якщо не воюють, то активно підтримують військових? Мені повезло, що близьке коло +- на одній хвилі. Явно пасивні відсіялись вже дефакто давно. Різний світогляд і він навіть до повномаштабки проявлявся. Оце "нам всі винні", особливо у тих хто сидить/сидів на кацапських серіалах - дуже гарно простежувалось. Не платити податки, дітям рос мультики, ні слова за пітримку армії (ще з 2014), любителі мос церков. Таких немало насправді. Це мовчу за підарів які наводили чи зараз палять автівки.
  15. Це системна херня. Кожен дібілоїд діє як йому треба. А на центральному рівні вочевидь все влаштовує, на 2 кроки вперед подивитись важко. Вони поки введуть це економ бронювання - воно вже на*** нікому не треба буде. Це як з підняттям податків: через півроку ще 2% економіки виїде, а вони рахують віртуальні цифри.
  16. От чесно, який сенс придумувати те чого не писалось. До чого тут "шарова служба". Практичне навантаження і користь від такої роботи може бути на порядок вище ніж ряд "цілодобових задач". Але специфіка роботи дійсно мало відрізняється від цивільної, графік мало відрізняється, вочевидь тому що простояти в наряді добу і потім працювати головою не вийде. Умови звісно інші, будуть певні затяги, будуть обмеження і т.п. Але все ж це не ваш варіант і тим паче не варіант роботи в збд на бойових посадах.
  17. Я не знаю графіку "тилових частин", принаймі всіх, а за ті що знаю - писати не буду ), мова була за перелік вакансій (публічно доступних), які досить близькі до цивільних і які мають +- лояльний графік. Більш того в мене 2є знайомих там служать. Тому не варто трігеритись.
  18. Хз, але там ніби не дурні, толкові люди навіть. Але пояснення що їм треба офіцер запасу бо зп буде тоді 30к замість 20к... Що те що те - по суті волонтерська діяльність і люди ідуть досвідчені, конкуренція висока. Такий зараз час що не все в грошах вимірюється. Але тому і зявляються запити зовсім вже дивні. Якщо вам треба такий крутий ML інженер, невже треба писати цю хрінь про піджака.
  19. Означає що робота на армію, та сама яку зараз роблять "військові" по суті не потребує "військового".
  20. Не хочу вас засмучувати, але ви помиляєтесь. Тилові вакансії часто спокійно передбачають 6 денний робочий тиждень, денний графік, проживання не в розташуванні. Тобто десь 50 годин. В той самий час дивився цивільні вакансії в мілтек з таким самим графіком і навіть з виїздами в збд. Єдина суттєва різниця - цивільний може їхати додому на вихідний в іншу область, без нюансів. Тому буває по різному. Але скоріш за все ви то знаєте, просто для понтів пишете про 24/7. Я розумію що в бойових воно так і є, але це ж не всі.
  21. Хуйня на рівні "служити будуть всі". Яка консолідація, ті хто допомагають ті і будуть. Ті хто язиками чешуть так і будуть, ті хто відмазався ті відмажуть. Очевидно що наслідки неефективного керування починають створювати проблеми, але замість висновків, якісь прості рішення - от зараз 18 років виставим і все буде гуд. Саме в такому спрощенні вся шляпа. Наступний крок - пхати в бус з 18 і дивуватись чого не працює. Система зжирає навіть прогресивних, люди починають служити. З банального - дивився вакансії по ІТ напрямку, левова частина хтять "офіцера запасу", з досвідом machine learning 8+ наприклад. Ви блядь не можете атестувати людину? Ви не можете зробити це цивільно роботою з чесним бронюванням? Є розуміння що люди зайобуються боротись з системою, стають її частиною і починають її відтворювати. І це насправді ***ець.
  22. Це байки. Вона згнила давно. Там нема чому сипатися. Дуже гарно було видно коли був двіж прігожина. Жодного мітингу. Тільки хуянути ракетою ***ла і основних шісток і далі розбирати на цеглу.
  23. Так, але це не значить що вони не спробують захопити. Є ж приклади від Маріуполя до Авдіївки. Ктюжать і заходять.
  24. Досвід звісно абсолютно різний. Водночас порівнювати результати поки зарано. Немає зафіксованих результатів у Зеленського. Ну крім того що він вже перевищив строк на який обирався і війна тільки набирає обертів. Зараз я звісно бажаю щоб принаймі наступні кроки були вдаліші ніж попередні. Очевидно що вкінці 2022 ми втратили багато можливостей. Принаймі можна було спробувати робити щось по іншому. А погано те що навіть вкінці 2024 ми цього не робимо.
×
×
  • Створити...