Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

loader

Пользователи
  • Публікації

    5 662
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    2

Востаннє loader виграв 26 вересня 2023

Публікації loader були найпопулярнішими!

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

loader's Achievements

Гуру

Гуру (11/13)

  • Начало популярности
  • Начинающий собеседник
  • Преданный форуму
  • Популярность
  • Первый пост

Recent Badges

9,9 к

Репутація

  1. І ніхто не скаже. Рівень вакханалії максимальний. 100500 людей коментують кожен своє, ніхто за слова не відповідає.
  2. Навіщо їхати в цнап, там те саме що в резерв+. Навіть витяг з резерв+.
  3. Кацапи хотіли завалити? Чи інсценувати? Чи це таки рандомний хрін заліз на дах і всі проспали?
  4. бюджет росії на військову кампанію складає 115 млрд доларів - більш ніж у 2,5 раза більше, ніж в України. Таке пишуть.
  5. Багато блогерів зашкварилось. Настільки багато що питання чи це тільки русня розганяє. Ніби когось кличуть в СБУ тому буде видно. Доречі зник оптимізм і у деяких військових і вцілому у багатьох людей. І це літом, зверніть увагу, коли вцілому настрій краще. Кацапи багато в це вклались. Але захід очевидно теж. Зброю не дають в необхідній кількості, провал поставок в більш ніж пів року. Літаки ніяк не доїдуть. Заборона застосовувати зброю так як це ефективно - розїбати їх на аеродромах. А не збивати електростанціями каби. Яка кількість військових рф зараз на окупованих територіях? 500-600к? А скільки було на кінець 2022? 150к? Який військовий бюджет рф? Що там з НАТО? Велике відчуття що всім подобається це затягування. Подобається вирішувати свої питання за наш рахунок... Були моменты вкінці 2022 І коли кіпіш з пригожиним - треба було їх використовувати а не сомплі жувати. Було б легше якби влада щось почала робити, крім роздачі корочок і медалів піздоті. Але час втрачено. І масовий зйоб щурів вже видно. Тому тренд скажімо так собі. Треба триматись, але робити це стає важче. Людей які не хочуть воювати видавлюють з країни, люди які воюють не отримують заміни. Куди їдуть вчитись діти після школи? Це великі виклики.
  6. Петров звичайний підар. Як і Дмитрук. Провокативні тези тільки це підтверджують. Правоохоронні органи в нас числятся на бумазі, мали б обома вже зайнятись давно.
  7. Якщо є домовленості локальні, то може бути. В нас все працює як хто порішав, давно очевидно.
  8. Виправдати можна будь що, але якщо вам неочевидний маразм ситуації де бусифікують всіх підряд, в тч тих хто вже спланував службу - не планую вас переконувати в зворотньому.
  9. На відношенні є реквізити. З таким підходом вже і люди що планують іти служити не можуть спокійно у відпустку зїздити. 0 логіки, при тому що озвучувалась така можливість публічно. Це реальний максимальний зашквар.
  10. Не дуже сприймаю історичні паралелі як явище. Це здебільшого натягування сови на глобус. По дивіться на реальність - схід росте кількісно. Китай, Індія, араби і тп, проникають в західні країни. Тому як такої загрози в кацапів не багато. Бо є ланцюги поставок. Жити в гівні вони звикли, тому внутрішніх коливань не буде. А ще в них вільна економіка і кордони, це вирішує масу проблем. Двіж з поигожиним це підтвердив на 100%,тупо ніхто не рипнувся. Тому не живіть ілюзіями.
  11. Ну це очевидно. Як і те що так роблять не всі. Частина для галочки "кидає 50грн на дрони", частина взагалі забила, хтось продовжує красти і тп. Люди не святі здебільшого.
  12. Проблема в тому що люди валять і наслідки нас догонять десь через рік, коли закриють всі справи, продадуть майно і вивезуть сім'ї. Можна звісно довго і багато писати які вони погані, але суті це не змінює - воювати вони не будуть, економіка втратить дуже багато. На рахунок потреби - поки всі що визнані придатними пішли служити з мого кола. Виключення - заброньовані і тп. Тому люди не дуже вірять в такі байки. Тільки блогери таке розповідають, досі чекають дзвінка по 2 роки. При цьому відкривають бізнес, купують автівки. В реальному житті від 2 днів до 2 тижнів. На рахунок або або. Адмін штраф це одне, а хабарі за виїзд це кримінал. Да і не всі хотять виїжати. Поки що принаймі. Реальність така що люди продовжують підтримувати армію, вкладаються в це, але не всі з них спішать служити. Додам що штраф фактично нічого не вирішує, але те що людей закрили по квартирам, думаю сотні тисяч якщо не мільйони - це довго тривати не може, буде точка неповернення після якої наслідки будуть незворотні.
  13. censor.net/ua/photo_news/3498435/u_rf_pomer_brat_radnyka_glavy_op_podolyaka
×
×
  • Створити...