Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

air bus

Пользователи
  • Публікації

    401
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача air bus

  1. Форма заяви є в Кодексі систем розподілу (як один з додатків) Яку дату ви ставили в акті приймання-передачі, коли його підписували?
  2. які ви не можете підтвердити надавши відповідь на просте питання
  3. вам надали аргументи проти вашої позиції. ви їх не захотіли розглянути - ваше право. вас попросили надати характеристики "гарної цегли" чи посилання з будівельних норм - ви промовчали. чудовий підхід)
  4. почніть десь з 7-ї хвилини. скиньте посилання на цю "гарну цеглу",в якої відсутній капілярний ефект!
  5. ви забули врахувати вартість арматури та арматуриних робіт
  6. вони швиденько відновили двигун, а через рік його знову принесли - знову на відновлення)
  7. в вас є офіційна письмова відповідь, де записані все, що ви вище написали? якщо немає - то ви крадете і ОСР нічного не заважатиме навіть за ті 6 квт/год стягнути з вас чималеньку сумму. поміркуйте над цим
  8. раджу замислитись над оформленням необхідних документів, бо без договору ви крадете електроенергію. якщо це випливе - швидше за все буде штраф
  9. зробіть будівельний паспорт, подайте повідомлення про початок будівельних робіт, отримайте (подайте заяву та отримайте рішення) адресу "об'єкта будівництва"
  10. це не входить навіть в "підключення під ключ". максимум, що вам могли зробити - вивести з опломбованого лічильника кабель, чи приєднати ваш вже підготовлений. після завершення робіт по приєднанню ще необхідно укладати договір на розподіл. ви вже укладали цей договір?
  11. якщо не помиляюсь, то в цій темі скидали посилання на рішення суду на користь замовника приєднання.
  12. дата завершення вашого будівництва необхідна ДТЕК, щоб "скласти план розвитку систем". якщо вони вас приєднали, в вас немає зауважень до виконаних робіт та ви підписали всі акти приймання-передачі - роботи за договором виконані. от якщо б ви приєднували свою сонячну електростанцію до їх мереж, та при цьому зривали терміни - тоді б вони з вас стягнули штраф)
  13. є думка, що необхідно закидати НКРЕКП зверненнями з "пропозицією" внести зміни до Кодексу систем розподілу. одним з пунктів звернення - при підтвердженні факту порушень з боку ОСР, зобов'язати їх автоматично виплачувати компенсацію відповідно до умов договору, що був порушений. а ОСР вже нехай "має право" оскаржувати, кожен випадок окремо, в суді.
  14. п.6 договору 6.1 Усі спірні питання, пов'язані з виконанням цього договору, вирішуються шляхом переговорів між сторонами. 6.2 у разі недосягнення згоди спір вирішується в судовому порядку відповідно до законодавства України. розрахунок дтек, що дуже мало людей схоче влазити в судову тяганину.
  15. через суд - можете спробувати повернути гроші. також можете написати скаргу в НКРЕКП, вони при плановій/позаплановій перевірці зобов'язані перевірити вашу скаргу. за результатами перевірки скарг (не тільки ваших) на ДТЕК КРЕМ накладають штраф. але ці гроші йдуть не вам, а в бюджет. рішення НКРЕКП, може бути додано до позовної заяви в суді
  16. спробуйте знову подати повідомлення про початок будівельних робіт. коли повідомлення зареєструють - подавайте декларацію, за новим номером повідомлення. з вашого ж боку порушень немає!
  17. це добре. але далеко не завжди монтаж виконують настільки людяні робітники РЕС. почитайте про приєднання в іншій групі, чи подивіться офіційну сторінку вашого РЕС у фейсбуці - там трохи інші історії
  18. проходив, саме тому і пишу, щоб інші на ці граблі не ставали. калькулятор на сайті НКРЕКП рахує вартість приєднання. але окрім вартості приєднання є ще додаткові витрати: лічильник, облаштування вузла обліку... а "заплановану точку приєдання" ви зобов'язані вказувати, бо отримаєте лічильник на стовпі з протилежного боку дороги. і як ви потім будете тягнути лінію до власної земельної ділянки - їх не цікавить, бо вони "виконали вимоги чинного законодавства та договору". Те що РЕС встановив ваш лічильник в місці, що вас влаштовує не означає, що вони не могли його втулити зовсім в іншому місці.
  19. ви можете подати заявку на приєднання, і в "графічних матеріалах" вказати де має бути розташована "запланована точка приєднання". при оформлені ТУ та договору РЕС чхати хотів на всі вимоги, вони роблять так як їм зручно. і тому "запланована точка приєднання" змінює своє розташування так щоб РЕС витратив якнайменше коштів. і якщо не читати "наші закони", то ви не будете знати де саме в договорі, який ви підписали, прописані ці вся моменти.
  20. якщо не читати наші закони - то РЕС зробить як їм зручно, а не вам. і вже потім ви нічого довести не зможете.
  21. якщо продукція відомих виробників - то здебільшого, брошюра з коротким описом має бути в коробці. навіть якщо ви будете купувати на ринку, можна попросити винести коробку і подивитись. більш повну інформацію можна знайти на офіційних сайтах. з продукцією вітчизняного виробника чи made in China - якщо інформація є, то швидше всього на сайті. ідеальний варіант - порахувати навантаження на одну точку (анкер) і підібрати продукцію відомого виробника (з невеликим запасом). і далі вже шукати "аналоги".
  22. теоретично, можна направити ДТЕК звернення, з проханням відповісти на питання: чи буде для ділянки кадастровий номер .... потужність .... стандартною. але: не факт, що вони нададуть відповідь не власнику земельної ділянки; нададуть відповідь в термін 30 днів; не нададать відповідь в формат (для точного визначення типу приєднання оформіть заявку на приєднання)))))
  23. теоретично, якщо нинішній власник отримає ТУ на "стандартне приєднання", а ви через деякий час на "не стандартне" - то зможете оскаржувати це рішення через НКРЕКП. Це за умови, що в Кодекс систем розподілу не будуть внесені зміни, що змінять вимоги для стандартного приєднання.
×
×
  • Створити...