Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

igg

Пользователи
  • Публікації

    409
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача igg

  1. Здається, вони усі повністю аналогічні й на одному заводі у Китаї їх клепають) ...Уточню, що тут 1380 грн. за весь комплект. Перед тим, як придбати, я ціни (на брендові й не дуже) ретельно промоніторив...тому й обрав з купи отої "однакової китайщини", найвигіднішу пропозицію, теж трохи сумнівався, але 2-річна гарантія остаточно переконала, не переплачувати (в рази) за "нормальний інструмент"... Щодо якості, то вже мав змогу протестувати...все норм, усі свої функції виконує, акум 2Аг, що у комплекті, за 2-3 дні роботи я так й не висадив. Купив ще один додатковий 2Аг акум... Така ж пилка у мого сусіда, вже увесь сезон відпрацювала без значних проблем, у достатньо напруженому режимі...все нормально з нею.
  2. ото тож бо)...тому й обзавівся, саме гілкорізом✌️
  3. зовсім ні...як для гілкоріза, а це ж таки не пилка, а гілкоріз - цілком достатньо...звісно, що дерева(як в рекламних відео) ним не варто валити, для цього має бути(й в мене є) у господарстві повнорозмірна пила)
  4. За аналогічних потреб, я собі взяв міні ланцюгову Procraft PKA18B NEW за 1380 грн. Вже затестив, повністю мене задовольняє, особливо враховуючи ціну та 2-річну гарантію.
  5. на колиму, наприклад, або чЛенінград, на худой канєц
  6. значить, рашистський незакордонний - таки маєте?
  7. шо оп'ять!?)) це ви приколюєтеся так? тільки ледащий не подивився та не перетер (в тому числі й тут) оце все, ще рік тому...
  8. із загашника, скоріш за все)
  9. не плутайте, Мілтонс - то у 70-х, а 80-ті - то дійсно: Мальвіни, Монтани, Супер Райфли й т.і., добре пам'ятаю, як у ЦУМі вистоював півдня чергу за умовною монтаною/мальвіною)
  10. Та яка там підстилка, воно навіть на затьічку не тягне...звичайна кацапська бидляча мразота! Вдень, ще якось намагався склеїти до купи якісь розумні слово сполучення, а над вечір, закинув пару стаканів...і всьо, слова та букви скінчилися, лишилися лиш свинособочі інстинкти...нічого нового.
  11. Це ж ви - автор цього тексту?
  12. не глузував, лише констатував очевидне
  13. гугл перекладач цього не знає)
  14. Пишуть, що Флінн, таки справді в захваті від Путінойдів... Але: 1. Він генерал у відставці. 2. Він трампіст. 1. Получаєт вознаграждєніє от раша тудой.
  15. ти хто такий й де взявся? так - зрозуміло?
  16. +100, дуже дивно, що цю мураєвсько-медведчуківську мразоту все ще можна бачити/слухати у ефірі з якимись експердними коментарями, все також (принципово) на "родном язикє"
  17. Працює, навіщо ці вкиди??
  18. до сьогодні вважалося, що не можливо ні те ні інше, але ж, треба визнати, результат таки дуже хороший та обнадійливий...
  19. й ви ж пам'ятаєте, б'ють не по паспорту,...а таку мразоту - аперкотом у свинопсячу щелепу=ватну голову!
  20. стули вже пельку свинособачу, ватна мразота!
  21. Маю 10+ років досвіду використання Oleo-Mac SPARTA 25 До функціоналу та надійності - жодних питань 👍
  22. Дуже дякую за поради, якщо можна, пару прикладів(пруфів) на конкретні моделі
×
×
  • Створити...