Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

InSAn

Супермодераторы
  • Публікації

    20 928
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    63

Усі публікації користувача InSAn

  1. Тут важливо інше - порівнювати не суму, а долю від капіталу та доступ до медіа.
  2. Немає. Бо нинішня влада заборонила згадувати "самі-знаєте-кого" в любих радіо- та теле-передачах.
  3. Знову, однобока подача. В одних рахуємо "всі бізнеси та всі фонди", в інших - лише один фонд.
  4. PS: https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=контактор+3NC+3NO
  5. Уви, не дам. Бо я весь асортимент не пам'ятаю - мені потрібно шукати точно так само, як і Вам 😎 PS: Просто пам'ятаю, що колись зустрічав. Саме тому й порадив не на форумі питати, а звернутись до представництва.
  6. Не існує "модераторів тем". Модератори фізично не в змозі прочитати всі повідомлення на форумі. Саме тому й існує кнопка "Скарга", яку Ви не бажаєте бачити.
  7. Знову Сірожа-прораб виліз. Профіксив. PS: Я все чекаю, коли в Естонії будуть сцаними тряпками виганяти цих ватних "біженців", любителів російського лайна. Нічого. Рано чи пізно повернеться в Україну. Тоді я все пригадаю йому - згідно статті про колаборацію та виправдання дій агресора.
  8. Існує доволі багато перемикаючих контакторів. Але Вам потрібно шукати не звичайний, а той, який перемикає через нуль (1-0-2). Простіше зателефонувати в той же Хагер - і там спитати.
  9. Та ні, порада норм. Лише треба контактор брати не звичайний, а із гарантованим перекиданням всіх контактів (тобто, або всі перекидаються, або жоден). Здається у Хагера такі бачив.
  10. Взагалі-то мова йшла про те, щоб одну фазу розкинути на три. Ось і уявіть, що буде, якщо одна пара залипне, і в цей час дві інші фази "зустрінуться" на залипшому контакті.
  11. Звичайний контактор не гарантує, що в той час, коли розімкнена одна фаза, інші не будуть замкнені. Краще щось типу такого: www.aliexpress.com/item/1005001456669438.html
  12. Можна: зменште мінімальний заряд батареї в необхідний час (наприклад, Time3 до 10%)
  13. До-речі, в нас в соц.мережах оселились котики😎 Хто не підписаний - ще не пізно це виправити 😁 Instagram, Facebook
  14. Взагалі не цікаво спілкуватися із людьми, які задають питання для екстрасенсів.
  15. не очень хорошее решение, это стандарты для embedded систем и не должны выходить за пределы устройства Та там їх всього 3 шт і які є, такі хай будуть. Один з них РТ1000 На виході PT1000 - i2c/spi?! 😱
  16. Перший закон Фінзігла: Якщо дослід вдалий, щось тут не так. Закон Мерфі: Із усіх неприємностей станеться саме та, збиток від якої найбільший. Не було б сенсу - був би без екрану. Так. Але є нюанси: якщо корпус датчика металевий - то корпус датчика приєднати до екрану (хоча виробник датчиків мав би це зробити сам). І це лише у випадку, якщо корпус датчика не приєднаний до живлення. А взагалі - краще спитати виробника цих датчиків (якщо це не якийсь підвальний самопал).
  17. Питання типу "є колеса, скільки атмосфер качати?" Без розуміння, що саме за датчики (цифрові, аналогові) - правильну відповідь дати не можливо.
  18. Тому що декор планується кріпити не до стелі, а до рейок - він буде "утоплений" вглиб стелі, де буде підсвітка. Типу так:
  19. Кожен. Але залежить від того, чи добре вали змазані. На мінімальних обертах - струм менший номіналу. Так, він буде мати при старті вищий, ніж при номінально-мінімальних обертах (а не стандартно-номінальних).
×
×
  • Створити...