Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

parom03

Пользователи
  • Публікації

    11
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем parom03

  1. Доброго дня!

    Потрібна порада з приводу товщини утеплювача(екструдер).Ситуація така:під кухнею в цоколі є невеликий підвал,між кухнею і підвалом-монолітна плита,підлога в підвалі-монолітна плита,в кухні планується водяна тепла підлога.Питання-яку товщину екструдера потрібно для того,щоб не гріти підвал?

  2. Я бы минвату положил.

     

    а можно по-подробнее почему именно вату(финансовые соображения,личные предпочтения или еще что-то)???

    а как вам такой вариант снизу-вверх:между лагами с заходом на лаги 2-3 см вспененый полиэтилен фольгированый со стороны дома 4-5 мм,вата 5+5 см,паробарьер ? нужен ли в таком варианте воздушный зазор между ватой и паробарьером,ватой и полиэтиленом?

  3. прочитал всю тему,но так и не нашел для себя ответ на вопрос-какой утеплитель проложить между лагами-вата,экструдер,пенопласт,еще что-то?

    знающие люди,подскажите начинающему застройщику!:-beer

    пысы:залита стяжка,над стяжкой на 1-2 см возвышаются бетонные столбики,на которых лежат промасленные деревянные прокладки(1-2 см),гидроизоляция и лаги(толщиной 11-12 см)

  4. Я знаходжусь в Луцьку і у нас не знайшов такого матеріалу. Скажіть а ви можете вислатив у Луцьк такий об’єм даної вати маю на увазі URSA 10 см товщиною. Площа фасаду орієнтовно 200 м2. І яка ціна буде на даний матеріал?

     

    P.S. На вихідних був в місцевому Епіцентрі то там рекомендували IsoverProfi це рулонні листи мінвати розміром 1,22 метра на 6 чи 8 метрів довжини. Теж казали що проводився експеримент зашивався будинок і через декілька років дивились то дана вана не сповзла.

    Ось знайшов ссилочку на такий матеріал www.isover.ua/produkty-isover/isover-profi

     

    так чим вирішили утеплитися?будь ласка відпишіть-в мене дуже схожа ситуація(зовнішнє утеплення деревяного будинку)-цікаво почути альтернативну думку

×
×
  • Створити...