Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Wayve

Пользователи
  • Публікації

    92
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Wayve

  1. Наталя, ще раз дякую, полірування та подальше воскування сьогодні пройшли перше випробовування, результат чудовий, вітання Олександру.
  2. Останнє не величке продовження, хух, все...
  3. Всім вітання, мав бажання "відхімчистити" та полірнути смарта, завдяки софорумчанинам вдалось швидко, якісно та достатньо бюджетно здійснити дані процедури, дякую Олександру та Наталі. Викладу фото для того, щоб кожен міг скласти свою думку, послідовність "як було і як стало": Отже, ще раз дякую і так, фото не передають справжньості картинки.
  4. Прошу відписати вартість хімчистки салону Спарта, також цікавить вартість повного зовнішнього полікування даного авто (ціни гаражів, мишок знаю), шукаю співвідношення цвни-якості, плюс цікаво, що в одному місці, дякую.
  5. Також цікавлять реальні фото на мило traktoro-katok@ukr.net Дякую
  6. Якщо не складеться, готовий оперативно забрати, 050-сімсот28-98-41 Володимир.
  7. Диван-кровать Фьюжн А, виробництва дніпропетровської фабрики. Надалі дозволю собі опис виробника: "ГАБАРИТНЫЕ РАЗМЕРЫ Ширина 1500 мм Глубина 1115 мм Высота 870 мм Короб для белья - тканевый. СПАЛЬНОЕ МЕСТО: 1500х2050 мм Диван-кровать Fusion легко впишется в любой интерьер яркой комнаты, не занимая лишнего пространства. Каркас: металлический, деревянные ортопедические ламели. Механизм трансформации: «Аккордеон» — очень прост в использовании — диван сможет раскладывать даже ребенок. Легким движением - необходимо потянуть сиденье на себя, и диван трансформируется в большую кровать. Чтобы сложить, необходимо приподнять сиденье до упора, опустить на пол, и толкнуть его от себя. Такой механизм раскладки позволяет ставить диван вплотную к стене. • каркас металлический • основание - прочные и эластичные буковые ламели, 55 мм • механизм - АККОРДЕОН • ножки дивана имеют резиновые заглушки в основании - мебель не перемещается по полу вовремя трансформации, и можно не волноваться по поводу царапин на паркете или линолеуме • в диване нет подлокотников, что экономит пространство для ребенка • есть тканевый короб для белья Диван для ежедневного сна. Ціна - 3000 грн., прошу фото переглядути на даному ресурсі - olx.ua/uk/obyavlenie/na-prodazh-divan-krovat-fyuzhn-IDmpuBk.html
  8. Скиньте в "приват" всі варіанти, що можете запропонувати, дякую.
  9. Варочна поверхня Bosch PKF645F17 цікавить, при наявності, яку ціну можете зробити?
  10. Всім вітання, "софорумчани" прошу вашої допомоги, оскільки не можу в Києві знайти фахового "деревянщика": замовив в квартиру двері, плінтуса, столешницю з масиву ясеня, на жаль, майстер, що здійснював виготовлення не з "київського регіону" та встановленням не займається, а відтак, виникла нагальна необхідність віднайти фахівця, що може встановити 17 м.п. деревяного плінтуса та столешницю + налічники на дверях з підрізками, можливо когось порекомендуєте, дякую.
  11. Вітання, зробіть цінову пропозицію по барних стільцях, дякую.
  12. Дякую автору теми за здійненне "післяпродажне" супроводження. Незважаючи на розрив у часі між придбанням товару та його встановленням, на перший же дзвінок відреагував та порадив (забезпечив) майстра-установщика, ще раз дякую.
  13. Чи можете запропонувати - "электровеник/аккумуляторный пылесос", якщо так, яких виробників та за яку ціну, дякую.
  14. Вітання, що можете запропонувати з бюджетних диванів з механізмом "євро-книжка" (можливо з уцінки) для однокімнатної квартири?
  15. Вітання, що можете запропонувати з бюджетних пральних машин з мінімальною глибиною (для поміщення "під столешницю")?
  16. Приєднуюсь до пошуків за "цікавою" ціною, дякую.
  17. Думаю будь які цікаві пропозиції по цьому виробнику будуть тут багатьом цікаві, буду вдячний за цікаві пропозиції ціни в "приват"
  18. Відпишіть в "приват" вартість даних дверей під фарбування, та опишіть з якого вони матеріалу?
  19. Вітання, цікавлюсь абсолютно без іронії, хто виробник цього паркету - елітної якості?
  20. Наразі, актуальна ціна 6000 грн.
  21. Вітання, а можливо викласти тут фото наступних позицій, окремо цікавить конфігурація та комплектність компа, розмір діагоналі монітора, його модель, дякую?
  22. Можливий обмін на інсталяційну систему та сантехніку.
  23. Вітання, цікавлять пару придставлених Вами лотів, відпишіть актуальний на сьогодні курс, якщо пересилати гроші на картку "примата" чи існує спосіб передати Вам кошти в $, також прошу відписати контактний тел. в "приват" для обговорення питання гарантій та т.п., дякую.
×
×
  • Створити...