Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Energon

Пользователи
  • Публікації

    7 752
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Energon

  1. Я у провайдера купив міні упс до роутера. Провайдер Ланет. Є гарантія і тримає в межах 5-6год. Здається 3 неділі тому, за 1400грн
  2. Не здавайтесь...гепніть його об підлогу😁
  3. Я чому спитав. Тому що, зараз у зв'язку з проблемами з світлом, такі інвертори + батарею встановлюють у квартири. Не всі ж можуть потягнути Деї у парі за 3000баксів чи Віктрони ще дороще. Тому шукаю варіанти. А їх бачу не дуже то і є. Бюджетні інвертори шумні, а дешеві батареї до того ж і небезпечні. Якось так виходить.
  4. Не критично якщо для квартири купувати. А в цілому згоден, Ваш варіант кращий. Дякую.
  5. Така подібна процедура від подачі заявки до виконання, заняла у мого замовника 1.5-2 місяці часу). Київська обл якщо, шо.
  6. Не не екофлоу і йому подібне. То просто великий повербанк на природу взяти. 1. Опалення і приготування їжі, мабуть газова плита+безпечний композитний газовий балон хорошої якості, щоб безпечний був при користуванні. 2. Освітлення і розетки, скоріше за все гібридний інвертор + окремі батареї. Бюджет тут дуже різниться по цінам і залежить від ваших вимог
  7. Взагалі його придбали, ось що Ви зробили. Єдині тестери які нормально працюють і показують, це Бош серії D-tect. Але вони коштують трохи грошей. А такого плану як Ви придбали не варті уваги взагалі.
  8. Скоріше за все нуль там потрібен просто для живлення реле.
  9. Звичайно є. З закордону здебільшого привозять 3 фазні варильні поверхні. На моїй практиці таких випадків вже є багато.
  10. Провода фазні від автоматів від'єднайте і бірками підпишіть. Потім познімайте все в щиті, і підпишіть нульові проводи знідно тому як вони виходять з кабелю разом з фазними. Порівняйте їх, і починайте збирати з нуля щит, тільки щоб короткими не виявились
  11. В любому інтернет магазині є ПВ-3 провід і наконечники. Хай доставка ще десь 80-130 грн. Працювали б горя не знали. А тепер мені Вас шкода)
  12. Гільзами з термоусадкою. Але краще як є змога поміняти ввід
  13. Ніяк не виправити. Тільки блоки замінити на мінвели як приклад. У нас замовник так і зробив колись. Тільки там блоки клуді з затримкою 2сек вмикались, замовника то бісило страшно)
  14. Та якраз таки треба( тому що 95% то монтаж який не потребує не ліціензіювання робіт, ні проектанта з проектами і пуями, ні вимагає кваліфікованих робочих рук - це монтаж в приватних будинках і квартирах)
  15. Якраз в електриці творчості не треба. Треба чітко вказувати як можно і як не можно. Бо є персонажі які то ПУЄ спотворюють на свій смак і необхідність.
  16. Так на вводі тепер ставити селективне ПЗВ замість реле напруг?) так воно по ціні виходить плюс мінус одне і теж)
×
×
  • Створити...