Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Tyxa

Пользователи
  • Публікації

    149
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Tyxa

  1. Доброго дня. Маю питання. Будуть кахлі по колу. Планується тепла підлога. Є тільки електрика. Що краще обрати. По затратах при монтажу, надійності та подальших витратах в експлуатації. Труба з теплоносієм чи нагрівальний провід? Хто стикався, прораховував, буду вдячний.
  2. Добавлено через 35 секунд Там на шильдіку мабуть маркером писали і не дуже розбереш. Підлоговий, теплова потужність начебто 11,4, ємність теплообміннику 20 літрів. Автоматика Євросітовська.
  3. Помогите с вьібором колонки. Стоит двухконтурник РОСС, которьій воду не греет толком, хочу поставить колонку (последовательно, после котла? ). Перелопатил кучу отзьівово. Все Горения, Електролюкс,Занусси- как говорят, уже не те. В основном жалуются на потекшийрадиатор либо рвущиеся мембраньі(которьіх нет), блоки розжига и прочую хрень.. Может кто связан с ремонтом монтажем. Бюджет 4к +\-. Сейчас уже думаю, если все текут через год, может купить Житомир и не парится (например Житомир ВПГ-16). Спасибо
  4. А що це за вимоги такі "без горизонтальных штроб в стенах"? Наскільки пам'ятаю, то вони повинні повторяти архітектурні конструкції будинку (і можуть іти хоч під кутом до землі, якщо, наприклад, це мансардний поверх і повторюється конструкція даху). А робити головне, щоб на блоках у вас булі "прохідні" розподільні коробки ("прийшов-пішов-вихіди на блок") . Щоб не з'єднувалися шлейфи на контактах розеток. І автомат номіналу 16А не забудьте.
  5. Яка глава, хочу побачити. А Книги полистати-пошукати немає... Тени так 220, але вони стоять на трифазному обладнанні з трифазною вилкою і в різних режимах на нулі може бути струм, як і на багатьох приборах з трифазним підключенням (теплові завіси як приклад) А що 4мм.кв. може бути землею? ;) Добавлено через 7 минут про щось дуже в тумані. У приватному секторі на будинок 60 кв може буди вдосталь 6квт з головою, а у будинку на 360- може і не вистачити. Так само і квартири різні є- що за площею, що по насиченню... Бабушкам у трикімнатних "сталинках" 100кв+ і двох кіловат вистачить з головою і вухами. А родині з кількома малими дітьми, котрим опалення не вистачає. Та ще і бойлер та і стиралка пелюшки засрані постійно стирає і так далі- може п'яти і трохи не вистачати.. Головне ваші нужди які.
  6. А ЩО ПУЕ регламентує навіть переноски? ЦЕ ТС вирішив, що то четверте у нього РЕ...а чого не PEN, наприклад. Це ж не на шину РЕ у щиті садити робочий нуль. Ну ось включив я у цю переноску дуйчик трифаазний, але ж тени там однофазні і на першій швидкості (допустимо) струм буде і по нулю ж йти. Тут справа в іншому- Цей нульовий контакт у переносці- на чому в щиті сидіти буде..
  7. Не полінувався, погуглив. Як і писав, що був російський Вессен, потім ту ж саму фурнітуру почали випускати в обгортці Шнайдер(www.schneider-electric.ru/sites/russia/ru/products-services/installation-systems-and-control/brands/wessen.page). Що то Седна чи якась серія я не казав (тоді в 2008 мабуть і не було цих серій). Так. І фурнітура та, на мій погляд, повне гуано (як мінімум при інсталяції). І не лінивий я і досвід є достатній. До речі як бачу не тільки на мій погляд то є лайнова фурнітура.www.id4.ru/top/?r=rozetki&u=wessen
  8. Добавлено через 1 минуту Шукав інше, виліз цей шедевр. Почитайте- що не речення, то вибух мозку. Можна на цитати розривати. Такого потужного збірника некомпетентних порад в одному флаконі я ще не бачив.. www.nokston.ru/spravka/recomendacii.html
  9. Ну якщо тупо рахувати П=У*І то формально вірно але ж в РЕСах курс фізики повинні були пройти більше ніж за сьомий клас і враховувати що формула потужності виглядає по різному в залежності від того беруть вони лінійні чи фазні значення. І в деяких регіонах ставлять 16А, то ті хто рахувати вміє і там, як раз, формально вони праві
  10. Та я це зрозумів, що на 380 ділять..але за формулою потужність треба рахувати використовуючи не фазне (380) а лінійне значення напруги, начебто.
  11. Це добре, що в РЕСах струм рахують не за формулою по котрій треба брати лінійне значення напруги, бо тоді б мали 16А автомат. А так матимете по 5,5квт на фазу. Візьміть блокнот, напишіть яка техніка планується, та побачите на що можете розраховувати. (ось тут потужності є www.stabilizator.net/Info.html?edit=88)
  12. Подвійний перегин не простіше реалізувати? Що по рядах неможливо фазу під гребінки всунути без шини?
  13. мав на увазі не все на одну фазу, а те, що необхідно, щоб працювало постійно, а не "чекало" поки зубр пусте. Світло, сигналізація там, таке.
  14. Так, скоріш за все виробляють в РФ. Бо пам'ятаю була колись така фурнітура "Вессен" російська. Зовсім падли в підрозетник не лізли, потім Вессен зник, а з'явилися такі самі, тільки в обгортці Шнайдер (мабуть викупили завод, чи то ліцензію придбали) І, до речі, на турецькому Віко, про котре ви кажете, рамки горизонтальні також вертикально не стануть ;) ( у серії кармен точно), а шнайдер якийсь з цих бюджетних стає і так і так.
  15. ВВажаю навіть 255 верхній не зробить горя техніці (більшого за постійне вирубання точно). Ще б світло (хоча б коридори та сходи) не ставив через РН, ну згорить лампочка і хєр з нею, зате не буде сюрпризів з несподіваною темню. Якщо чомусь треба працювати постійно- встановить контроль вибору фаз (хай обирає з трьох найкращу), у "Новатек" гляньте.
  16. Купіть шину в корпусі, дуже зручно коли три фази і однофазні УЗО
  17. На їх рідних коробках написано(видавлено) 71мм ;) (немає зірочки*-якщо більше трьох, то прийдеться жаритись) По сабжу- так пройоп Шнайдера. І у виготовленні і у роботі з клієнтом. (Ви на європейські мейли не скидували? Скиньте (хай з машинним перекладом, суть зрозуміють) аж цікаво) А то відношення наших бариг прогнозуємо, хай то офіціали чи ні, в душі бариги. Ну і так- у монтажника, що фурнітуру ставить постійно проблем особливо не виникнуло б, хіба що матернувся б та крайні "лапки" на фурнітурі відкрутив би нафіг та й все
  18. Підкажіть з вибором стійок. Ворота розпашні, всього 3,6 метри, на профільній трубі, вкриті металом 3мм (можливо 4мм). Всього не знаю, бо беремо б\в. На одній стійці буде стулка, на іншій стулка та хвіртка 0,9м. Стійки з'єднувати не планується. Висота 2 метри. Що зрозумів яму на 1,2м знизу подушка 200мм потім бетон, плюс наварити метал поперек стійки в бетон. Що цікавить- які стійки. (я думаю проф варатарям не проблема прикинути вагу таких воріт) Достатньо буде 100х100х5 профільна по 3,5 метри? Від когось чув- краще круглу- вона більші навантаження витримує. Чи треба стійки доверху трохи "розводити" (на просяде) і наскільки? Так і не зрозумів по тексту теми- чи добре всередині бетоном залити і чи на всю висоту? Чи достатньо двох петель? І може ще щось порадите. Дякую. Знайшов на ОЛХ 150х8 круглу, але думається, що це вже перебір
  19. Змонтуйте спочатку установчі коробки. І по ним хай же орієнтуються на який шар кахель класти. Маяки так би мовити. Обріжте трохи підрозетники вся глибина однаково не потрібна.
  20. Ну тут вы батенька уже чето загнули А в другой руке, что конденсатор накапливает или преобразователь или еще какая электроустановка? Ток, предполагает протекать из точки А в точку Б. Если точки Б нет то и течь ничего не будет. У птичек сидящих на проводах тогда в голову киловольты заходят что ли? Как минимум из второй руки дуга должна вырваться на землю, чтоб утечка была, но там вольт тогда побольше должно быть. Добавлено через 3 минуты Ну если собака одновременно прокусит оба и в это время на диване, то может и как нагрузочка поработать Ну там КаЗа буит.. А собственно по спору- 9ти етажка РЕН заходит на зажим на корпусе этажного щита. С корпуса берутся (уже) нули на учеты. Можно ли эту точку считать разделением и переходить на ТН-Ц-С? Есть одно НО правда етажные щиты повторно НЕ заземлены..
  21. Новатека давали лінк від -35, а знайти ІР щит то не проблема.
  22. А ви певні, що це з діючої редакції ПУЕ? До речі, то у РФ .80, в нас начебто 1.7.81 було. А де на офіційних (гов.уа) можна знайти діюче?
×
×
  • Створити...