Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ШуRik

Пользователи
  • Публікації

    1 737
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем ШуRik

  1. Від перестановки додатків сума не змінюється. З відключеннями світла по 12 один на добу, місячний обсяг споживання електроенергії залишився на тому ж рівні. 

  2. 14 минут назад, Canton сказал:

    Якщо вірити офіційній інформації яка є в інтернеті, то в Саудівській Аравії на озброєнні 27 батарей ЗРК «Петріот». А наприклад в Японії орієнтовно 48 батарей. Нагадаю, кожна батарея, це чотири пускових установки. 

    Я вірно зрозумів, що половина депутатів Верховної Ради, на чолі із космічними кросівками Арахамії вже два місяці ведуть перемовини із СА? А інша половина вже на шляху до Японії? Бо в Україні від них всеодно толку ніякого.(С)

    У Японії під боком такий же іпанутий пончик сидить . Не дадуть петріоти .

    Навіть Тайланд міг при бажанні надати у тимчасове користування 50 оплотів.але ж ніхто не їде домовлятись

  3. 8 часов назад, Danylo Ivanov сказал:

    Будь зараз Порошенко президентом, отримавши таку пропозицію щодо введення в Україну французських військ, він у перші ж години подзвонив-би Макрону і зустрівся з представниками ВР. В найближчі дні був би розроблений законопроект, проголосований в першому читанні, а може й другому, підписаний головою ВР і Президнетом. На всяк випадок, хай буде.
    Натомість Зеленський, в перші години, заявив, що Україні не потрібна підтримка досвідчених, озброєних військових з Франції і країн НАТО.
    То-ж питання: хто з цих президентів хоче перемоги України?

     

     

    Логічно що  цей контингент стане ціллю номер один для ворога. Знову до них почнуть їздити нардепи зі своїми радниками і викладати в соцмережах фото з геолокаціями.   Європа до кожного підрозділу відразу квартирує штатний петріот для прикриття від повітряної загрози

  4. 12 часов назад, Canton сказал:

    Я когда-то говорил - будет миллион бесполезной хни!

    Так вот - я ошибался... Не только бесполезной, но еще и вредной!

    "Панове генерали, почуйте мене! Навіщо нам «мільйон» FPV дронів, якщо ми будемо їх втрачати від свого ж безконтрольного «малого» РЕБу? 

    Кричу про це півроку. Усі купують, що хочуть і ставлять, де хочуть, та включають коли хочуть, бо купили за «свої гроші» і на всіх хотіли начхати

    Давайте налагодимо облік виробництва та його застосування по фронтах.

    ————————————
    Працює екіпаж пеленгатора TCІ, дивиться спектри БПЛА РФ. Це дуже важлива робота. І одного дня вони перестають бачити  діапазон 850-930 МГц. 

    Шукають проблему (добре що екіпаж не дурні, пеленг є, та Tiny є) 

    Знаходять “дятла”, який включив окопний РЕБ. Запитують:
    -ти нахера це зробив? 
    -кум купив мені на фронт щоб FPV не прилетів.
    - який FPV? Ми 12 кілометрів від фронту?
    - а що він стоятиме просто так. Нехай працює бо грошей віддали купу" .  С. Флеш

    Злі язики кажуть що ці окопні реб гарно видно на кацапських радарах рер. Якщо воно постійно працює в одному місці, розглядається як потенційна ціль для каб. Бо у такому місці або бойова позиція, або штаб .. 

    • Лайк 3
    • Дякую 2
  5. 9 часов назад, Черномор сказал:

    Читайте внимательно - написано союз (он же СССР)

    Якщо порівнювати історію, якої мене навчали в школі, та думки сучасних істориків, напрошується висновок - хтось  із них гарно на....бує. але якщо назвати правильно історичні факти, то стає зрозумілим, що шкільні підручники з історії на початку незалежності ще рецензувалися науковцями з радянським світоглядом

  6. 22 минуты назад, Черномор сказал:

    По мне, так "игра слов", главное суть - можно считать великую отечественную частью второй мировой, т.к. вов была с 22.06.1941 по 09.05.1945, а уж потом на дальнем востоке союз "участвовал" в окончании второй мировой по 02.09.1945.
     

     

    "Победителей не судят" (резолюция Екатерины ІІ на приговоре Суворову).

    Отєчєство було у кацапів, а решта народів були окуповані совєтами території. Так що Україна приймала участь у другій світовій, а не в отєчєствєнной

    • Лайк 3
  7. 21 минуту назад, Vinsol2009 сказал:

    ВІДНА́ДИТИ, джу, диш, док., перех. Позбавляти кого-небудь звички, бажання кудись іти, що-небудь робити.

    Він мабуть вважав, що інвестиції то звичка 

     

     

     

    Зато актьорочка на висоті Ваша папіроска шкварчить....  То в груді шкварчить .. от  любві

     

     

    • Хаха 1
  8. 21 минуту назад, Вячеслав63 сказал:

    Сашко Мамай - звичайний хлопчина, барига. Нічим особливим не виділявся. Торгував самогонкою, скупляв золото, потім почав торгувати (красти) Є історія зі щезнувшими вагонами з цукром, де він викрутився тільки, як покупець краденого. По молодості частенько засідав у ресторані, де я працював. Якшався з місцевим рекетом. Типовий "бізнесмен" з 90-х. Без вищої освіти став мером. Родич аграрного олігарха Веревського, теж полтавчанина (власник Кернел). Кажуть, що для бізнесу, він кращий, ніж попередній мер Матковський (бувший зам. керівника податкової). 

    vybory.24tv.ua/oleksandr-mamay-mer-poltavi-hto-tse-biografiya_n1470331

    Як і за Веревського, так і за Мамая проголосували найбільш активні виборці - пенсіонери, яких перед цим задобрили.

    Ну, а за ОПЗЖ. я не знаю ні одного знайомого - прихильника. Хоча, сьогодні проїжджав повз церкву УПЦ МП - там теж були люди, хоч біля української церкви, куди я їздив, їх більше.

    На вибори за участю Мамая, вже й не ходив.  Ні за кого голосувати, на жаль.

    Гріх скаржитись. Нам космоса так само пенси обрали

    • Хаха 1
  9. 8 минут назад, Фрай сказал:

    Ну вот, что и упоминалось

    Міністр енергетики Герман Галущенко скоро втратить свою посаду.
    Також з високою ймовірністю звільнення очікує на заступника голови Офісу президента Кирила Тимошенка, котрий на Банковій відповідає за регіональну політику і курує проєкт «Велике будівництво».

    Також, не виключають, що під звільнення втрапить ще один заступник Єрмака - куратор силового блоку Олег Татаров

    Хм, однако список не полный. 

    Виховна бесіда у білому домі дає результати?

  10. 20 минут назад, Вячеслав63 сказал:

    Ти, чеський патріоте секти пороха, підбирай слова. Чи ображати співбесідника, коли немає аргументів, то така спільна риса порохоботів?

    Знову "вам їхати, чи шашечки?"

    Звичайний запит в гуглі - і зразу вилазить посилання на це відео. Не подобається відео, беремо інше джерело інформації, місцевий

    - ЛУНІН: ПОЛІТИЧНИЙ ІМПОТЕНТ КАРПОВ ДВА РОКИ ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ПРАЦЮВАВ ІЗ МАМАЄМ

    poltava.to/news/66553/

    На черговому брифінгу начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін прокоментував слова Андрія Карпова про те, що він «знюхався» із Олександром Мамаєм.

    — Я не є членом партії і не можу впливати на ці процеси. Так, вчора проходив з'їзд партії «Слуга народу». Я туди не був запрошений. Це треба звертатися до фракції «Слуги народу» в міській раді, яких у них бачення по цьому питанню. Вони претендують на місце голови. У них основна мета — це замінити Мамая і щоби були дострокові вибори. Тому що вони не підтримують його позицію і з деякими партіями об'єдналися для цього процесу. Поки що там результату немає.

    Те, що говорить Карпов, свідчить тільки про його політичну імпотенцію в цьому питанні. Він практично два роки пліч-о-пліч працює із мером міста, знаходиться із ним в коаліції. Є розподіл обов’язків і впливу на ті чи інші галузі роботи міської ради й виконкому. Чому він говорить про те, що хтось «знюхався» із Мамаєм? Через те, що Карпов нічого не робить, він когось робить винним.

    ptv.ua/news/f4041239-f502-4231-b816-dd01ca411aa2

    ДИЛЕМА ІМ. АНДРІЯ КАРПОВА: ЯК УТРИМАТИ СЕКРЕТАРСЬКЕ КРІСЛО, ВІДЦУРАТИСЯ ВІД СПІВПРАЦІ З ОПЗЖ ТА ЗБЕРЕГТИ ПРИХИЛЬНІСТЬ РОЗКРИТИКОВАНОГО НИМ ЖЕ МАМАЯ

    image.thumb.png.e76683c330629b9141f2b70bb4ef3c58.png

     

    Бляха-муха, і ще вистачає совісті виправдовувати Карпова і звинувачувати мене у брехні, з Чехії. Чи вам там видніше, що коїться в Полтаві, ніж мені?

    А що думають самі полтавчани про мера і опзж?

×
×
  • Створити...