Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

vovova

Пользователи
  • Публікації

    3 975
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    4

Усі публікації користувача vovova

  1. А що не так з цім колом?
  2. Як це - невідомо? Якщо він показує лівий поворот, то він хоче з'їхати на внутрішню смугу кола, якщо правий - то на зовнішню, чи з'їхати з кола зовсім. якщо ничого не показує, то він хоче далі їхати по колу.
  3. Я зовсім не розумію, як можно водою тушити соляру. З водою вона не контактує. При потраплянні води в соляру, вода опускається до низу та змушує соляру ще більше займати площу горіння. Це майже теж саме, як додати води в полаючу олію, чи оливу.
  4. Добре. Ви правильно написали: ПОЧАВ поворот (тут нема чого розглядати). Ми розглядаємо сітуацію: УВІМКНУВ сігнал повороту. Як повинен відреагувати зелений водій? Відповідь: Чекати, поки не переконається, що синій дійсно повертає. Далі по обставинам. Якщо ви досі не зрозуміли: Правила відрізняються від дійсності. Наприклад в правилах (кінь у вакуумі) написано: Синій водій повертає, дії зеленого - тири-пири й так далі... А в дійсності: зелений під'їхав до головної дороги, бачить, що синій увімкнув поворотник. А повертає він, чи ні - біс його знає.
  5. Ще раз кажу: Синій винний, що неправильно показав (чи зламалось щось, може він рукой щось показував, у нього є докази). Зелений пропускає всіх, не зважаючи на їх знаки поворота. Знаки поворота не дають переваги ні кому.
  6. Якщо зелений їде с другорядної, то він зобов'язаний пропустити синього, незважаючи, які знаки синій буде показувати та в який поворот їде. Синій може неправільно показувати - це його порушення, воно зеленому не дає ніяких переваг.
  7. Церква - це релігійна організація. Ви, мабуть, плутаєте з храмом собором, які (якщо не помиляюсь) знаходяться в аренді.
  8. Меня всегда забавляют такие специалисты.Херню какую-нибудь найдут и делают контент. В Украине норма по содержанию ферроцианида калия в соли не более двадцати миллионных частей по массе.
  9. Рашка у 28 разів більша за площею, та у 20 разів за військовим бюджетом.
  10. А хіба Ваша схема діятиме, коли Ви замість хабарників і тих, хто дає хабар, ставите ґвалтівників і тих, кого ґвалтують?
  11. Так війна ж вона не тільки в окопі повинна бути. На инфофронті теж треба бомбити.
  12. --- владимир владимирыч, что вы скажете про обстановку в курской обл? --- Какая курская обл.? Не было у нас никогда курской обл.
  13. Сім тисяч сторінок ми тут саме піз&имО про війну, а до Вас тільки дійшло, що це не аналітичний відділ?
  14. Та беріть вже вище! Цілі Вам не відомі? Почніть скаржиться, що Вам заздалегідь не повідомили про цей план.
  15. На рашкі є тільки одна "красная линия".
  16. Якщо ми казали, що 44 населених пункта контролюємо, а вони кажуть по федеральному ТБ, що 28 всього, то середня цифра 36 - тєж нормальна.
  17. До чого тут паніка? Ви не бачите лісу через дерева. Ця операція показала, що рашка не вірить уже навіть своїм партнерам, бо знає, що її кинуть. Це показала реакція кремля на події. Коли ЗСУ зайшли на територію рашкі, має спрацювати четверта стаття ОДКБ: Если одно из государств-участников подвергнется агрессии со стороны какого-либо государства или группы государств, то это будет рассматриваться как агрессия против всех государств-участников настоящего Договора. Визначення агресії монно ознайомитись за Резолюцією Генеральної Асамблеї ООН 3314 ст3. Здесь все однозначно, але ж х"№ло руками та ногами маше, та кричить: ні-ні, це не агресія, це просто терористи зайшли, тай все. А зараз поміркуй, чому так? А це тому, що, якщо х"№ло оголосить агресію, то "друзяки" сразу скажуть: - ПТН ПНХ! Сам насрав в миску - сам сьорбай. А це для нього хужеє, чим віддати курщіну.
  18. Сенс є: 1. Весь світ побачив, що ЗСУ може тайно спланувати и виконати свої плани. 2. Весь світ побачив чергову сходинку "міцності" орковской армии. 3. Черговий раз показали кадирОвців "справжніми" воїнами. 4. Дали зрозумити "мирним" кацапам, що при продовженні підтримки свого х"№ла війна може зачепити кожного. 5. Втрати ворога...
  19. Яке відношення ОДКБ має доо того, що на рашке проводять якесь СВО, КТО, ЧТО, ГДЄ чи КОГДА? Вони не можуть просити допомоги. Є такий варіант, що їм відмовлять. А це буде черговий цвях у труну величі рашки.
  20. Я розумію, що я застарілого загартування... Но якщо баба готувалась до бійки з бабами, а вийшов на ринг мужик, заявивши, що він баба, то може щось с правилами не те?
  21. Нічого такого, просто Ви зробили переохолоджену рідину. Треба було її вдарити й спостерігати за цікавим явищем.
×
×
  • Створити...