Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

DecorMaster

Пользователи
  • Публікації

    4 231
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    3

Усі публікації користувача DecorMaster

  1. Навіть не думав, що пишучи про свиноподібну потвору богатирьову, я ображу твою сексуальну фантазію.
  2. Це ж треба, яку високоефективну медицину від жирної шльондри богатирьової втрачено.
  3. Це вже стара схема, котру ми просрали ще тоді, коли просрали СРСР: ИМПОРТ НАВОЗА Голандцям не доводилось навіть фасувати. В совку гівняними були не тільки продукти та промтовари. Навіть гівно було гівняним.
  4. Ну ладно про мене таке писати, а шмарклю свого навіщо ображаєш?
  5. Ну нам то байдуже, як нас шмаркліні підстилки називають. А ось ваше закомплексовне чмо легко образиться через ваші слова:
  6. Якась дивна ситуація: анонсували ув'язнення п'ятого президента, а потекли лайном фанатики шостого. Чого вони так рознервувались?
  7. А ви вже виростили маріонетку для коломийського і попихачку для єрмака, чи тільки заздрите?
  8. Нічого не кажуть. Найкрасномовніше про ріму владіміравну говорить те, як її привітали з Днем народженням. Замість попросити видалити цю ганьбу, вирішили закрити коментарі та приховати баланс лайків/дизлайків. Кожній мамі генсека компартії таке привітання б сподобалось, тому краще розстріляти тих, кого знудило від цього трешу, ніж видаляти таке відео. Іспанський сором - це коли вітають вони, а грьобаний сором відчуваєте ви.
  9. Двічі доводилось слухати, як євреї обговорюють національність шмарклі. Вони зійшлися на тому, що він - совок без національності.
  10. Побільше пишіть таких постів, у котрих Україна - це єрмак, портнов, татаров, всякі тищенки, трухіни та юрченки, з тому подібним бидлом та наркоманами. Допомагайте шмарклі обвалювати свій рейтинг.
  11. Я не оскаржую результат попередніх виборів. І не оскаржуватиму наступних, якщо вони будуть організовані, як у 2019-му році.
  12. Це не мрії, а реальність. Якщо ви досі знаходитесь в "заповіднику", це не означає, що за його межами така ж сама картинка. Єдиний мізерний шанс для секретарки єрмака НЕдотримати слова і лишитися на другий президентський термін - це слідом за "вовиною тисячею" затягнути в "Дію" електронне голосування", і сфальсифікувати його.
  13. Так то була домовленість з Голобородьком, але президентом стала секретарка єрмака, котра "нікому нічогого не винна".
  14. Я зараз не про моральну сторону зрізання терміну дії заднім числом, а про спроби бустер видати за повний курс перед тими, з ким раніше домовлялися про взаємне визнання сертифікатів. Це крок в рамках домовленостей, чи самовільна креативна ідея "найвидатнішого лідера сучасності"? Від цього дуже залежить подальша доля усіх домовленостей.
  15. life.pravda.com.ua/travel/2022/01/11/247106/ Цікаво, наскільки такий "лайфхах" від МОЗ ляшка узгоджено з країнами, котрі раніше погоджувалися визнавати наші сертифікати.
  16. Ще й яка задниця. Авіакомпанії почали не справлятися з доставкою відпочиваючих в Єгипет та Туреччину.
  17. Для вас має діяти програма спрощеного отримання громадянства кацапстану. Радив би скористатись і переїхати до своїх "нормальних". Бо далі тут для вас усе буде тільки гірше.
  18. Тому кацапстан і буде завжди кацапстаном. Тому що у кацапів не вкладається в голові - як же це так, сиділи в якійсь будівлі ублюдки, отже - так має бути завжди. Навіть коли в кремлі не буде х..йла, кацапи організують йому достойну заміну. Ну сиділи ж там завжди імперські збоченці та маніаки, з чого б це раптом туди пускати когось нормального?
  19. Майже ніпричому. Якщо не рахувати того, що для спорудження цієї будівлі було знесено майже увесь комплекс Михайлівського Золотоверхого монастиря. Але це добре, що у дехто розпливається від того, що МЗС України розташоване у зведеній в часи джугашвілі будівлі.
  20. Я не вкурсі, чи з 2005-го в Україні вже "внєшнєєє управлєніє", але по інформації від кацапів, Обама гадив у їхніх ліфтах ще з часів мамонтів.
  21. Він як лошара поїхав попіаритись біля таблички з повернутою історичною назвою селища, котре деокуповане на початку його каденції. Замість того, щоб наліпити купу своїх табличок вздовж кожного клаптика відремонтованої дороги і постити свій вдоволений писок на відпочинку.
  22. Плани на цю каденцію шмаркля вже озвучив: стати на коліна перед х..йлом, просто перестати стріляти і домовитись "десь посередині". Враховуючи плани х..йла і недалекість шмарклі, навряд чи ця "середина" взагалі передбачає звільнення хоча б одного сантиметра території. У шмарклі було 2,5 роки, щоб змінити "мінські угоди". І якби не ветеранський рух опору капітуляції, домовлялися б вже десь в комітетах Верховної Ради арахамія з пушиліним про компенсації "завданих хунтою збитків" "народним резпублікам". Табличка "КакаяРазніца" - це не менш огидно, ніж пам'ятник зеленському. Як і те, що за майже три роки не звільнено жодного населеного пункту попри постійні втрати на фронті військових, котрим після приходу до влади клоуна-дезертира ніразу не підвищували зарплату.
  23. Ви так говорите, начебто у 2014 не було Добкіна з результатом 3%, і пєті сімонєнко з його 1,5%.
×
×
  • Створити...