Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

petryxa

Пользователи
  • Публікації

    48
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем petryxa

  1. допоможіть розібратись:

    чи можу я котел Vailant Thermocompact VCW NL 242 E A25 замінити на VAILLANT turboTEC pro VUW INT 242/5-3 H без зайвих маніпуляцій, по типу заміни димохода?

  2. а підкажіть-но чи правильно я вибрав заміну своєму старому газовому котлу?

    старий Vailant Thermocompact VCW NL 242 E A25

    новий VAILLANT turboTEC pro VUW INT 242/5-3 H

    ну і хто б взявся демонтувати старий котел і повісити новий (с. Пухівка, Броварського району)?

  3. На днях повернулись з Лебедівки (Одеська обл.).

    Сміливо можна рекомендувати для любителів відпочинку з наметом в кемпінгу і для тих хто не хоче бачити п'янь у себе під боком.

    Адміністратори наметового містечка, якимось чином, відфільтровують таких суб'єктів. Кемпінг, з доволі цікавою назвою "Мест нет" :). Самому вперше туди втрапити доволі важко - з'їзд з основної дороги на польову перед Лебедівкою, і далі ще кілька км по ній.

    Місце надзвичайно красиве, з цікавим рельєфом. Сам кемп розміщується в лісочку, так що намет можна завжди поставити в тіні дерев. Пляж прямо внизу.

    Інфраструктура доволі скромненька - душ на 3 персони, туалети, колонка з водою (солонувата, але для приготування їжі - норм), питну воду варто привозити з собою, магазинчик з морозивом, печивом, шоколадками.

    Є місце для зарядки телефонів :) Працює, правда, лише ввечері - якщо хочеться там підзарядити свій мобільний бажано мати власний "трійник", бо всі вільні розетки займаються моментально.

    Що також вразило - чистота, персонал слідкує за цим. Сміттєві баки вздовж всього кемпінга, вивозяться двічі на день.

    До Лебедівки кілометри 3-4. Там магазини і ринок, де завжди можна купити овочі\фрукти\креветок. Ми постійно туди йшли лісом, а назад повертались по морю, щоб можна було скупнутись.

    Таке благо цивілізації, як 3Г інтернет - на території кемпінга, можна сказати, що відсутнє взагалі :)

     

    Чомусь перевертає фотографії...

    IMG_2485.thumb.JPG.d42416810041122605febf9c645b8de8.JPG

    IMG_2429.thumb.JPG.85133390f095641f6eff5065077b4ee3.JPG

    IMG_2419.thumb.JPG.f263955665aa51533208bb8d62f16725.JPG

    IMG_2494.thumb.JPG.0b01d7297dc5f05aa6c2a631df40dddf.JPG

    • Лайк 5
  4. 16-18 червня буде відбуватись доволі цікава затія - нічний "Чорногірський марафон".

    Якщо в кількох словах, то за добу потрібно пройти по Чорногірському хребту від Квасів до Дземброні.

    Більш детальну інформацію можна знайти на сайті

    Збираюсь прийняти участь. Якщо є бажаючі - приєднуйтесь.

  5.  

    Пол нам испортили по всему дому, именно фиговой пропорцией.

     

    В мене також була подібна ситуація - рукожопі майстри спочатку залили стяжку товстіше ніж домовлялись. Чим одразу знизили ефект від теплої підлоги практично до 0... А потім коли все висохло, виявилось, що пропорцію пісок\цемент вони брали не те що "на око", а я навіть не можу уявити як... Я б ще міг зрозуміти, якщо б вони той цемент собі забрали, а так в гаражі залишилось ще 5 мішків цементу. Ну і звісно, що вся стяжка коса-крива. Збивати всю стяжку в будинку я вже не захотів. Довелось зверху заливати ще кілька см нормальної стяжки.

    • Лайк 1
  6. будинок 160 м.кв.

    електроенергія - 450-500 кВт - стандартний набір: бойлер 80л, холодильник, морозилка, пральна машинка, електродуховка, посудомийка...

    газ - 240 кубів, при температурі в будинку не вище 18 град.

    зранку і ввечері протоплювали камін дровами, піднімав т-ру на кілька градусів.

    дрова - халява.

    • Лайк 1
  7. Молодці :good:

    Вам повезло з погодою на сходженні. В мене друзі зараз якраз повертаються - то вони робили дві спроби, обидві невдалі... Остання була у вівторок - з ночівлею на 4200, -20С, при шквальному вітрі, видимість вдень практично ніяка.

  8. Поможет.

    Как по мне, лучше обшить какой-то негорючей теплоизоляцией внутри коробки и установить кабель. И для экономии эл.энергии нужен терморегулятор, который будет поддерживать минимально необходимую температуру, например: -15С.

     

    Тобто, я правильно зрозумів, потрібно кабель, терморегулятор, датчик температури?

     

    Если применять нагревательный кабель, то для газового оборудования и кабель и муфты обязательно должны быть класса "взрывобезопасные", обычный греющий кабель применять нельзя.

    Можете дати посилання на такі речі?

  9. Маю проблему - при температурі нижче -25С "замерзає" газовий редуктор розміщений на будинку. Газовщики, колись сказали - "та постав в ящик з редуктором лампочку, вмикай коли будуть морози і не переймайся". Якось не хочеться таке робити.

    Є ідея коробку обшити пінополістиролом і обмотати редуктор нагрівальним кабелем. Як думаєте, допоможе? Ну, і що ще потрібно окрім кабеля, для такої затії?

  10. Не понял юмора? элсва 200 стоит 3000гр за эти же деньги можно купить Самурая без кабелей (концы потом докупить, когда появятся деньги)

     

    а от тут я вже не зрозумів "юмора"... знову ж таки - за ту ціну Елсва 200-ка, а Самурай 160-ка... тай навіщо сварочнік без кабелів? щоб на серванті стояв?

  11. А підкажіть-но, будь ласка - зупинив свій вибір на Елсва (на Самурая грошей не вистачає). Які таки переваги будуть в ВД-200И над ВД-160И сугубо для короткочасного домашнього використання? Для яких робіт мені може бути недостатньо 160-ки?
  12. Кстати ш у тернопольчан моих шо у белого слона - цены на 3 дня рафтинга +/- одинаковые.

    А как с сервисом?

     

    Що Турклуб, що "Білий Слон" - і ті, і ті тернополяни :)

    Умови на Слоні більш комфортні - можна жити як в наметі, так і в хостелі\бунгало\котеджі. Повноцінна будівля столова, санвузол, душові, власна сауна... Все це можна подивитись на їхньому сайті.

    Рівень інструкторів...? Зараз навіть і не знаю... Мабуть знову ж таки на Слоні вони більш кваліфіковані (моя суб'єктивна думка, інструкторів з ким я починав працювати в Турклубі практично не залишилось). Проте для сплавів по карпатським рікам досвіду, що тих, що тих - має бути достатньо.

  13. Вы как в воду глядели) да Саша Рибаков) Хороший парень)

     

    И второй раз ( Да вы ж Вольф мессинг) - через неделю ровно едем к ним на карпатское родео, рафтинг+восхождение на гору Поп-Иван ( 2000 с плюсом метров)

     

     

    Привіт йому передавайте від Петрухи :)

    з сімейством також планую на травневі на Черемош, але трохи пізніше - з 3 травня, але не до Турклубу, а до їхніх "сусідів" - команда Ture. Якось уже розлінувався чи що... - хочеться трохи більше комфорту :)

  14. круто:beer: ноя не дойду)) буду в состоянии ди каприо где то посредине выжившего:)тут реально нужно подготовку серьезную

     

    нормальної загальнофізичної підготовки повинно вистачити :) а час, щоб підтягнути форму ще ж ніби є.

    Лиш би погода була хороша під час сходження на Казбек, бо піднятися на вершину і нічого навколо не побачити - це так, "для галочки" :)

     

    А ось це уже на правах реклами :) - Турклуб - непогана команда (вніс і свою лепту в розвиток клубу на початках).

     

    Laminart, я б рекомендував особисто познайомитись з керівником походу (мабуть це буде Сашко), якщо ви ще цього не зробили - поїхати, наприклад, на сплав на Черемош :) так буде значно простіше і комфортніше під час самого тріпу в Грузію.

  15. Уважаемые соседи! Может кто-то порекомендует кровельщиков. В Зазимье двускатная .

     

    Хлопці не з форуму, проте їхньою роботою задоволені залишились повністю. На той момент коли працювали у нас ціни були "вмєняємі" (як зараз - без поняття).

     

    097 366 53 25 Сергій

     

    п.с. якщо будете спілкуватись - скажіть, що потрібно бригаду Колі з Франківська (саме вони працювали у нас). Є ще й інші, але "французи", як їх називають, самі толкові і безпроблемні.

    • Лайк 1
  16. 6. Рекомендую клинику Ветлайф, Киев, Бортничи, Дарницкий р-н, ул. Ленина, 31, врач Виктория Владимировна.

     

    Обратилась по рекомендации другой форумчанКИ этого форума.

    Врач внимательный. Изучила всю историю лечения, анализы, которые были сделаны, осмотрела отоскопом, послушала сердце, осмотрела животное со всех сторон. Опухоль не обнаружила, НО, т.к. до этого капались капли для снятия воспаления в ушном канале, которые были назначены еще Величко, опухоли на тот момент не было видно, она "ушла" в другой отдел ушного канала...

    Был назначен курс лечения, который, был направлен на лечение отита и соответственно уху легче не стало. Сегодня при осмотре, на фоне воспаления всего ушного канала, опухоль появилась в поле зрения отоскопа...

    Т.к. в клинике нет специнструмента, который необходим для "ювелирной работы" мы направлены к другому специалисту на операцию (предварительно клиника связалась с ним и объяснила нашу проблему).

    Сегодня сделали ЭХО КГ (была негативная реакция на один препарат еще назначенный в Эквусе) - сердце в норме, что немаловажно при наркозе для котенка 8-9-ти месяцев, завтра сдаем анализ крови и после результатов на операцию.

    Но не смотря на это, я всё-таки рекомендую данную клинику исходя из моих личных ощущений, отношения к пациенту, общего подхода. Я верю, что при первом визите опухоль всё-таки не визуализировалась за счет снятия общего воспаления.

     

    Пожелайте нам удачи. Про исход операции и врача - далі буде...

     

    А у нас з Вікторією доволі неоднозначна історія була... спершу вона двічі "витягувала" нашого кота коли ми думали, що вже все. Перший раз була якась інфекція, другий - після укусу криси.

    А от коли звернулись втретє, вона нам діагностували пухлину. Сказала, що консультувалась з іншими ветеринарами і по знімку однозначно видно, що це пухлина і якщо ми хочемо спробувати врятувати тварину, то потрібно робити хіміотерапію. Сусіди порекомендували звернутись ще до одного спеціаліста, який глянувши на знімок сказав, що зроблений він не надто добре і ставити по ньому такий діагноз, м"яко кажучи, не дуже професійно (виразився він в дещо грубшій формі). В результаті ніякої пухлини там так і не було.

    Попри всю ввічливість, увагу і позитивні результати перших візитів, в цю клініку я більше не звернусь.

  17. Думаю что все фильтры-кувшины одинаковые т.к. кассеты и принцип действия у всех один и тот же. Поэтому неважно какого производителя выбирать.

     

    Та принцип дії то у всіх одинаковий, а от наповнювачі для касет у різних виробників можуть бути різними...

  18. Ліпше параметризацію робити в Київенерго, т.я. коли робиш у сторонніх організацій можуть виникнути різні нюанси. І багато приватних організацій просто беруть Ваш лічильник і все рівно роблять параметризацію на Київенерго:)

     

    У мене будинок в садовому товаристві в Броварському районі, і якби достатньо, щоб лічильник був просто правильно запрограмований (думаю, що навіть бумажку про параметризацію не доведеться нікому показувати), так як в межах кооперативу обслуговуванням мережі займається наш штатний електрик. Тому ніяких нюансів не мало б бути.

    А в Київенерго і в Обленерго я вже дзвонив - відфутболюють на Броварське відділення, куди дозвонитися в мене не виходило протягом 3 днів. Ну і робочий графік зараз не дозволяє попасти в Бровари в години їх роботи.

    Тому і шукаю приватну фірму, де можна буде зробити параметризацію.

  19. Можливо хто підкаже або ткне носом на повідомлення в цій темі (якщо про це писалося) - де в Києві можна зробити параметризацію двотарифного лічильника? цим займається лише Київенерго чи є ще якісь приватні організації?
  20. - Пластиковый короб льют под Борисполем из китайского сырья.

     

    вони ще й алюмінієві профілі тянуть, якщо малися на увазі ТІС. Можливо про них уже згадували в цій темі - відносно недавно запустили цілу лінійкуLED-світитильників на базі своїх профілів.

×
×
  • Створити...