Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

sashok24

Пользователи
  • Публікації

    264
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача sashok24

  1. Навіщо присилати. За кожен долар дадуть голову.
  2. А ти вирішив придратися до автовиправлення смартфона. Зайнялись би ви краще стабілізаторами. Наче раніше у вас був інший бренд.
  3. Особливо це чути від завзятого будівельника. Чи Бото будівельника. 😀😀
  4. Ви знаєте це версія. Можливо все банальніше.
  5. Його мати через тиждень. Прийшов до тями і зателефонував з лікарні. Записали що чинив опір та випадково впав зі сходів.
  6. Ух і на лізло сюди Зе ботів.
  7. Ага звісно. Я ж не за бубоньку :))) То відразу наративи:)
  8. Я десь писав що не воюємо? От у мене співробітника оприходовало ТЦК, відібрали телефон, гроші , повезли його в квартиру за документами її обшукали і забрали всі гроші а його так відмудохали що лежить в реанімації. Так хто це зробив Росіяни? Таке відчуття що для багатьох Зе хочеться її безкінечної. Якби вам не пропонували жарити шашлики в Травні то можливо багато людей і в Бородянці були живі. Тут одна розумна людина писала за що ми воюємо!
  9. Насправді ми воюємо не за Україну. А за те щоб Зе та його кодло не витратили владу, ну і за тих хто платить за цю війну. Оскільки перемога раши для звичайних людей нічого не змінить а от залишки влади хто не втече чекає військовий суд. І повірте більшість їх живими Європі не потрібні оскільки можуть багато наговорити.
  10. Нажаль участь Українців це бути витратним матеріалом. Ви погляньте скільки Європа платила за газ та нафту і скільки тепер платить. Вони знайшли привід платити в пʼять разів дешевше. Були створені умови щоб на нас напали. А далі вони вже диктують умови.
  11. Насправді Європа буде намагатися по максимум знищити Українців. Оскільки залишати людей ворогу це залишити собі ворогів. Без людей Росія нічого з цими територіями зробити не зможе. Війна це люди, зброя це люди, харчі це люди.
  12. А що ще може бути для фашистів які боролися з фашизмом:))))))₴
  13. Це зрозуміло. Стратегічно ми вже програли та отримали на що заслуговуємо. Європа теж отримала що хотіла, їх компанії економлять на закупівлях в РФ до 200 мільярдів на газу і нафті в місяць нам дають допомоги на 5-7 в місяць. Також отримали багато людей це я вважаю самий дорогий ресурс. Ви подивіться скільки вони грошей витрачали щоб збільшити народжуваність. Також фінансова допомога це гроші на розкрадання, прихована плата за війну. Подивіться Афганістан. Давали кошти які правляча верхівка розкрадала та давала людей для війни з СРСР. Справу зробили, залишили стару техніку та звалили. А далі вже залишок недосвідчених та голодних почали як дикуни ділити що залишилися. Всі в плюсі!
  14. Щоб знайти кошти. Треба їхати в Китай на виставку 24-26 травня. Я думаю туди зʼїдеться пів світу. І найти інвестора буде дуже легко. Таке відчуття що Рашка пів Шеньженя найняла для розробки всього що літає та глушить.
  15. Жаль хлопців. Їх щей пограбують і відберуть дорогі речі. Зрозуміло чому в другу світову вони перейшли на сторону Німців, щоб грабувати.
  16. Не розумію хто таке пише. Тут за 25-30 тис людей немає щоб збирати дрони а а них 10 тис прийдуть безкоштовно.! Як держава компенсує до кого звертатись? Ніхто нічого не компенсує!Пи…ить.. ваша Люба.
  17. Купують по документах а по факту в армію потрапляє 10 відсотків. Подивітся хто по всій Украіїні продає одні і тіж фамілії і одна людина має долю в 10ти ТОВ.
  18. Ну так на любому мопеді можна зібрати і вже готові скрипти від YOLO підлетів навівся і далі все само.
  19. Кому займатись є. І все сканує і вмикає потрібні частоти. Просто покупців на такі речі за межами України вже черга.
  20. Ні в нас не так. Мені здається що в нас гірше з порядком.
  21. До весни буде великий призов після чого всі в кого є нормальні гроші втечуть а інші будуть в армії.
  22. І в мене такаж проблема. Думав болгаркою щіткою зняти рихле і чимось вскрити. Але не зрозуміло чим.
  23. Купіть в мене за 30к в Парктауні +15 ремонт і з ваших слів за 60-70 улетить:). 15 профіту.
×
×
  • Створити...