Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

tansss

Пользователи
  • Публікації

    7 707
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача tansss

  1. Взагалі то не треба будувати. Не потрібно буде ні сітка, ні штукатурка. Сидиш собі на форумі душиш клаву, читаеш, триндиш по троху. 💪 Ну а якщо взявся, то звичайно ж голевне - однорідність стіни.
  2. По-перше, у-блоки дід ПК не використовується (сподіваюсь всім зрозуміло чьому) По-друге, що це за жлоб-дела з хомутами без замкнутого силового конткра забиті в гб?! Вам що, не пояснювали навіщо взагалі роблять хомуты і які вони мають бути? Схема армування гб ту що ви тулите весь час застаріла. Див настанови на сайти вааг.
  3. У меня с электрикой в голове плохо совсем, я в розетке не могу определить где плюс а где минус. Почему косарка брыкается от сети а на сэсе гуд даже представить не могу, там вопросы эл движка. При сварке же основная проблема это частые КЗ при капельном переносе расплавленного металла. Как на это реагирует стаб или сэс представления не имею. Вопрос в другом... Пуркуя от сети то варит то плюется? Обычно если электроды из одной пачки и контакты в норме то сварочнику пофиг, срать начинает если включаются доп силы. Например "магнитное дутье" или сквозняк защиту дуги здувает (при воздействия темп дуги на шихтовые материалы в обмазке электрод выделяется газ который и защищает зону сварки от кислорода азота и тд атмосферы короче)
  4. Я ХЗ, если плиборчик реагирует на такие тонкие весчи как правильный синус таким радикальные способом, дорога ему на дно Днепра.
  5. Строительство дома из газобетона - это некая технология, причём с кучей нюансов. Я свечку не держал и что вы нарушили в этой технологии не знаю. Применение цпс точно не причина! А вот непонятные куски клей пены в вертикальных швах вызывают серьёзные вопросы... Как поведёт себя кладка с учётом того что стена(ы) несущие и на них обопрутся ПК трудно прогнозировать. Возможно всё что должно треснуть - треснет и не приведёт к проблемам. А если деформации будут существенные тогда ... Что делать!? - Перекладывать все стены вы не станете! Поэтому двигайтесь дальше! И как минимум постарайтесь следовать моим рекомендациям по устройству пояса и укладке ПК (я уже говорил, что эта технология помогает защититься от головотяпства и разных негараздів) ! Ну и общий совет! Изучите и соблюдайте технологии.
  6. Диаметр отверстия делать + 3-4мм больше д шпильки, туда жидкие гвозди и шпильку. На след день вырвать можно только вместе с гб.
  7. Шановні, я все розумію... Ви вперше побачили як насправді треба якісно робити цей вузол. Ви будете з піной у роті доказувати що той пояс не потрібен, зроблен неправильно і тому подібне. Це звичайна форумна практика. Просвітницьку діяльність припиняю, якщо у ТС будуть питання по вузлу, веллкам в особисті. Всім успіхів в будівництві!
  8. В підписі малюнка чітко вказано для яких плит. Стосовно об'емного армування або плаского... Залежить від урахування коєф армування, якщо ви чули про таке.
  9. Друже, об'ем котрий треба заповнити в обливочному поясі все одно треба чимось заповнити. Або це жб та арматура або щось інше то шо дорожче, так що ваша конспірологія не діе. Не хфантазуйте.
  10. ОК! обвязочный - не обязателен, допустим. Понимаю, что у кого то отлягло! А зачем его упомянули? и начертили? В каких случаях его следует применять? Какие мнения?
  11. Арматура - то "передбачена" А "непередбачені" - це всілякі каміньчики та кліни з тріски
  12. Пояс ПОД ПК однозначно замкнут. По поводу обвязочного... если свободный край по раскладке заходит на основной пояс (как в рис ДСТУ) то можно и замкнуть
  13. Дело хозяйское, но я бы воздержался от такой подрезки... По савокупности причин. Без разшифровки.
  14. У замовника завжди е альтернатива... Платити або ні, вважаючи що наприклад пояс під ПК це така собі забавка ( в нормах на проектування до приблизно 2015 пояс під ПК такі не був потрібний взагалі) . Ще пару років тому стіна з гб 500д300 вважалась забаганками, і замовників за оплату такої стіни вважали "лицами обманутими хулиганами", а сьогодні все навпаки.
  15. . В газоблоці під збірні плити монолітний пояс і все. Не зовсім... Ви ж бачили креслення з деякого проекту... Така ж фігня бувае і з фундаментами і загалом з усіею конструкцію. Монолітний расподільчий пояс в парі з додатковим значно знижуть ризики помилок в проектуванні/виконанні при майже нульовій вартості в порівнянні з можливими проблемами.
  16. Арматуру укладав, далі буду укладати, та й всіх запрошую, тільки не в вашему варіанті креслень де ПК одразу на гб бо вона гарантуе отой шар розчину рівномірно 10 чи 12 мм в залежності від... Та ще й мої замовники дивуються... А чому у мене (в них) стеля виходить рівна а не так як у сусіда - як бик насцяв.
  17. От ви як завжди, зайшли на те щоб мене роздратувати
  18. "Монолітний пояс під плитою, потім ще один біля плити і ще арматура під плитою. Це мабуть для сейсміки в 9 балів." Хм, я очень рекомендую такую конструкцию для домов из гб не зависимо от зон сейсмики
×
×
  • Створити...