Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

tansss

Пользователи
  • Публікації

    7 700
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача tansss

  1. Строительство дома из газобетона - это некая технология, причём с кучей нюансов. Я свечку не держал и что вы нарушили в этой технологии не знаю. Применение цпс точно не причина! А вот непонятные куски клей пены в вертикальных швах вызывают серьёзные вопросы... Как поведёт себя кладка с учётом того что стена(ы) несущие и на них обопрутся ПК трудно прогнозировать. Возможно всё что должно треснуть - треснет и не приведёт к проблемам. А если деформации будут существенные тогда ... Что делать!? - Перекладывать все стены вы не станете! Поэтому двигайтесь дальше! И как минимум постарайтесь следовать моим рекомендациям по устройству пояса и укладке ПК (я уже говорил, что эта технология помогает защититься от головотяпства и разных негараздів) ! Ну и общий совет! Изучите и соблюдайте технологии.
  2. Диаметр отверстия делать + 3-4мм больше д шпильки, туда жидкие гвозди и шпильку. На след день вырвать можно только вместе с гб.
  3. Шановні, я все розумію... Ви вперше побачили як насправді треба якісно робити цей вузол. Ви будете з піной у роті доказувати що той пояс не потрібен, зроблен неправильно і тому подібне. Це звичайна форумна практика. Просвітницьку діяльність припиняю, якщо у ТС будуть питання по вузлу, веллкам в особисті. Всім успіхів в будівництві!
  4. В підписі малюнка чітко вказано для яких плит. Стосовно об'емного армування або плаского... Залежить від урахування коєф армування, якщо ви чули про таке.
  5. Друже, об'ем котрий треба заповнити в обливочному поясі все одно треба чимось заповнити. Або це жб та арматура або щось інше то шо дорожче, так що ваша конспірологія не діе. Не хфантазуйте.
  6. ОК! обвязочный - не обязателен, допустим. Понимаю, что у кого то отлягло! А зачем его упомянули? и начертили? В каких случаях его следует применять? Какие мнения?
  7. Арматура - то "передбачена" А "непередбачені" - це всілякі каміньчики та кліни з тріски
  8. Пояс ПОД ПК однозначно замкнут. По поводу обвязочного... если свободный край по раскладке заходит на основной пояс (как в рис ДСТУ) то можно и замкнуть
  9. Дело хозяйское, но я бы воздержался от такой подрезки... По савокупности причин. Без разшифровки.
  10. У замовника завжди е альтернатива... Платити або ні, вважаючи що наприклад пояс під ПК це така собі забавка ( в нормах на проектування до приблизно 2015 пояс під ПК такі не був потрібний взагалі) . Ще пару років тому стіна з гб 500д300 вважалась забаганками, і замовників за оплату такої стіни вважали "лицами обманутими хулиганами", а сьогодні все навпаки.
  11. . В газоблоці під збірні плити монолітний пояс і все. Не зовсім... Ви ж бачили креслення з деякого проекту... Така ж фігня бувае і з фундаментами і загалом з усіею конструкцію. Монолітний расподільчий пояс в парі з додатковим значно знижуть ризики помилок в проектуванні/виконанні при майже нульовій вартості в порівнянні з можливими проблемами.
  12. Арматуру укладав, далі буду укладати, та й всіх запрошую, тільки не в вашему варіанті креслень де ПК одразу на гб бо вона гарантуе отой шар розчину рівномірно 10 чи 12 мм в залежності від... Та ще й мої замовники дивуються... А чому у мене (в них) стеля виходить рівна а не так як у сусіда - як бик насцяв.
  13. От ви як завжди, зайшли на те щоб мене роздратувати
  14. "Монолітний пояс під плитою, потім ще один біля плити і ще арматура під плитою. Це мабуть для сейсміки в 9 балів." Хм, я очень рекомендую такую конструкцию для домов из гб не зависимо от зон сейсмики
  15. Малюйте,(або викладіть з проекту цей вузол в інший проекції того що ви викладали) як у вас буде зроблено вузол : расподільчий армопояс-пк-анкеровка-зовнішне утеплення цього вузла/або його відсутність... Тоді я вам зможу порадити оптимальний варіант/ти. Або в процесі малювання ви самі все зрозумієте
  16. Людоньки, що ви курите? Якась дичина! Простий стандартний вузол по укладанню та армуванню/анкеровки ПК, а развели проблемы всесвітнього масштабу. Доречі... Перепад... Так, 2см на товщі ПК, 1-1,5см розчин під ПК ( а добре було б арматуру д12 покласти) а потім після анкеровки ще до вирівнювання приблизно 2см, тож 5см загалом там буде.
  17. Выбачайте что влезаю с глупыми советами, для того чтобы нормально залить пояс крайне желательно заказать к насосу гаситель (это два угла по 90 град) который крепится на кончик хобота. Бетон при этом плавно стекает в опалубку без плевков и ударов, да и лицо того кто направляет хобот не страдает :). Статистические пояс в 4-5 м3 льётся с заглаживанием тремя бойцами почти час, быстрее это если леса стоят по жирному. Начинайте лить не на углах и перекрёстках.
×
×
  • Створити...