Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

vovarpd

Пользователи
  • Публікації

    1 400
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача vovarpd

  1. Але це не lifepo4. По lifepo4 який виробник вказує? Я не особо шукав, можливо хтось є.. просто цікаво.
  2. Так. Ще наразі на спільне мито не попадав (не факт що не попаду в майбутньому), не було такого що дві великі посилки від моста заїхали на митницю одночасно.
  3. Можливо хтось має досвід з Envision ESS 4LH3L7 280Ah - LiFePO4 - 3.2V A-grade ? Норм чи не норм? Ціна гарна 56.75 євро і чекати всього 22 дні. А циклів навіть побільше чим в MB31 вказано. cycle life to 70%: 10000 cycles!
  4. Це офіційний даташит від виробника EVE. Китайці намалювали як вміли ) Для MB31 і того незнайшов. А що є якийсь стандарт вимога до тих графіків? IMHO для свинцю малювали години бо як видно з вашого графіку при збільшенні навантаження в 20 разів, час роботи просів у всі 40 разів. В lifepo4 нема такого недоліка, тому який сенс в таких же самих графіках з годинами роботи недуже ясно. Різні технології, різні графіки. Так а яка різниця коли замовляти (через добу, дві три), якщо ці елементи під замовлення пару місяців і нкон фізично відправляє одну велику палету на міст німеччина по п'ятницях. І там будуть всі ваші посилки. А як їх вже посортує і відправить міст - це трохи загадка. Але вони стараються не відправляти одночасно кілька посилок на одного отримувача, но гарантій нема. Я зараз отримую посилки.. то деякі міст тримає в Чехії на складі вже тиждень без руху, мабуть чекає поки розмитниться батарейка. А як нема інших посилок то воно швидше виїжджає.
  5. А яка перевага в тих стальних втулках heli-coil? Ну крім як те що можна затягувати "на око", без динамометричного ключа. Я один раз так гбц в генераторі тягнув і зірвав. Нічо, метчиком нарізав, поставив отаку втулку (коштує копійки). Тепер таких помилок не роблю і все ок ) Але ж то зайва запчастина і мабуть опір збільшує хіба ні?
  6. Незнаю чи воно вартує того конкретно у вашому випадку. Якщо навантаження невелике, сонця нема тобто суто резерв з мережі, то думаю нема сенсу переплачувати. Для себе я купував LF230 по 49 євро, це та сама технологія що і в 304, тобто попереднє покоління, але для квартири мені того з запасом, нема струмів розряду великих, місця менше займає , ресурс такий що швидше вмре від старості а не від циклів. mb31 314Ah я теж купив ще по 70 євро, була дуже незначна різниці вроді 2 євро між ними і 304, але собі їх точно ставити небуду бо нема місця, скоріш за все буду збирати знайомим або продавати на ОЛХ )))
  7. я йому повідомив, як виявилося він продавав декілька таких девайсів і забув про цю неактуальну інсталяцію в якомусь акаунті.
  8. От завод дає такі характеритиски в даташиті по LF304
  9. Отримав пару Venus GX вживаних з ібей. З одним мав трохи геморою. Його неможливо під'єднати до порталу VRM якщо попередній власник не видалив його зі своєї інсталяції. А під'єднати хочеться Хоча власник розказував що він видалив - все ж система не дозволяла мені його додати. Покрокова інструкція як відновити доступ якщо ну наприклад власник не відповідає, написана тут: community.victronenergy.com/questions/1485/administrator-of-the-installation.html В результаті я написав листа німецькому дилеру (дилер легко шукається по серійнику тут www.victronenergy.com/support), описав ситуацію, додав пруф покупки на ібей. І в той же день мені надали доступ до якоїсь інсталяції попереднього власника. Я там повидаляв всіх адмінів як і саму інсталяцію. І створив власну. Загалом нічого складного, головне не панікувати, там нормальне community, проблеми вирішуються, можливо комусь буде корисний досвід при покупці вживаних GX девайсів.
  10. Заявлений ресурс 8000 до 70% проти 4000 80% в попереднього покоління. Є доля маркетингу, але реальний ресурс теж буде різний. Наскільки різний це питання, але це завідомо раніше батарея стає непридатна до роботи або працює значно гірше ніж могла б. З gradeB (за півціни) такий підхід розумію, а з новенькими gradeA щось ніяк. Хіба що час дуже піджимає.
  11. Сенс в тому щоб не ставити в одну збірку різні елементи, зроблені по різних технологіях, з різним ресурсом, і де термінали приварювали різні заводи. 304Ah - Production technology – Winding 314Ah - Production technology – Stacking Працювати якось буде але потенціал 314 використаний не буде. Та чого хз які.. на олх тоже є продавці які на тому ж нконі накупили на перепродаж все те саме що і ми тут. Бачу що поступово появляються в продажі ті mb31 , доїжджають.
  12. Незнаю що саме вам потрібно, але враховуючи що зараз великий ажіотаж, то думаю ви б відносно швидко їх продали на ОЛХ і купили взамін mb31 хай з якоюсь доплатою на ОЛХ. Або продати ці 2 набори для 12в збірок по 4 елементи, і купити тут 8 з одної партії. Ці елементи не дешеві, тим більше вони нові, тому навряд чи доцільно робити той колгосп з різними ячейками в 24в збірці. Але вам видніше.
  13. як появиться трек в додатку Міст Пошта то там буде написано. Принаймні у мене і у всієї родини саме так і вказано.
  14. Робить. Там по замовчуванню вказано 'кур'єр' в моїх нконівських посилках. Хоча мені то незручно і воно довше по часу ті кур'єри їдуть, буду міняти на 'відділення'. Так у вас по 4шт. Не простіше продати зайві 4 (це ж якраз на 12в акум) і докупити те що треба? От якби було по дві то воно так, гемору більше.
  15. Вага елемента згрубша відома. На 11квт треба 16 елементів eve 230ah вагою по 4.1-4.2кг. І вага вона +- прямопорційна ємності незалежно, eve 105 важать 2кг наприклад. Отже біля 65-67 кг. Хай ще плюс бмс, перемички, дроти 2кг. Там що корпус 35+ кг? Думаю там хтось бреше або порахував "об'ємну вагу" як нова пошта ))) . Бо брат замовив Jsdsolar на 10квт з металевому корпусі і вони заявляють 70кг, що є адекватно.
  16. Можливо хтось краще розтолкує з тими перерізами, бо мені теж здається що "мій" віктрон якось їх "з запасом" у своїх продуктах вимагає. Але мабуть є на то якась причина. От віктрон 2000VA це 1600W з піком 4000W, зарядка 50А. І вимога аж 35 мм.
  17. так чомусь написано в інструкції, хоча вже бачу що logicpower тим питанням вобще не переймається, там однакові перерізи в обох інструкціях і до 2квт і до 3 квт )) До мого віктрона інвертора 24/1600 (1300вт, пік 2500)/40A написано кабель 25 квадратів. Якось ніби теж забагато, може трохи перестрахувались так як вказано довжину до 5 метрів. Хоча тут ще треба врахувати і пікову нагрузку напевно, так як інвертор 2квт може пару сек тримати і всі 4квт. До китайського datouboss на 2квт в мене йшли кабеля AWG8, це всього 10мм2, явно мало. Думаю awg 4 (25мм) буде нормально. По таблицях ніби і awg 6 підходить але вже так на грані фолу, буде грітися. awg 6 віктрон мені радив на моє зарядне 24/25A.
  18. На тій сторінці є інструкція, там пише мінімум 50 квадратів. До схожого віктрона теж 50 квадратів пише:
  19. Зазвичай такі речі написані в інструкції до того інвертора А зарядне в ньому є? Якщо так то на скільки ампер?
  20. Ось табличка від інверторів віктрон. До 5 метрів один переріз, 5-10 вдвічі більший. А 10-20см різниці думаю ролі не грає особо.
  21. В багатьох є кнопка вимкнути еко режим, тоді обороти стабільно високі. Саме те що треба для постійно високого навантаження.
  22. якщо система невелика то можна і дешевший Venus GX попереднього покоління з ібей пошукати. Я недавно там купив його за 87 євро (b-ware від німецького дилера, нібито провірений і повністю робочий, вони десь раз в квартал купу такої техніки виставляють з нормальною знижкою, зарядку в них 2 роки тому теж брав) + доставка. www.ebay.de/itm/135107120878
  23. він є на аліБабі і ціна комірок там трошки нижча за нкон. Але доставка звідти вроздріб гемор ще той. Вони мені порадили звернутися до посередника, аля Міст ))
×
×
  • Створити...