Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Dimakiev

Пользователи
  • Публікації

    839
  • Зареєстрований

  • Відвідування

1 підписник

Персональная информация

  • Имя
    Дмитрий
  • Откуда
    Киев
  • Хобби
    Рыбалка. Охота
  • Род занятий
    Специалист по системам полива, автоматизации полива, водопроводная и трубопроводная арматура
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Dimakiev's Achievements

Опытный

Опытный (6/13)

  • Начинающий собеседник
  • Начало популярности
  • Преданный форуму
  • Популярность
  • Первый пост

Recent Badges

661

Репутація

  1. Так не тільки Хантер, можливо інші ставити, Rain Bird, Presto, будуть працювати. Але окрім Bradas, це найгірша автоматика яка існує. Клапана їх то роблять то не роблять, автоматика зовсім не куди не годиться. Просто Хантер, це гарантія і сервісний центр. Все інше обладнання під питанням великим.
  2. Самий звичайний китайский таймер поливу. Ставьте любий механічний таймер і все буде працювати.
  3. Ви користуєтесь саме таким барбекю ? Якщо так, то які враження, він працює як повинен чи є якісь питання ?
  4. Підлога у вартість не входить. Тому 100% там тільки плитка. Вона і лежить вже. Питання тільки залишилось будувати "класику" чи готовий брати саме який подобається. Його конструкція збирається за 10 годин.
  5. Підскадіть будь ласка, хтось має відгуки по продукції bernstone ? Це мангальний комплекс готовий під ключ. В інтернеті відгуків взагалі немає майже. В них багато парканів з такого каменю, барбекю готових комплексів подібних цьому, зони відпочинку і тд.. але відгуків немає.
  6. Якщо я правильно зрозумів, коли немає світла не включаються програми ? Чи коли світло включили, програми поливу не запускаються ?
  7. Так краще поставити мр ротатор 2000 90 вони будуть краще працювати. На 90 гр, вони ведуть себе добре, все поливають. 1.4 атм це дуже маленький тиск, їм потрібно мінімум 2,5 для нормальної роботи.
  8. Везде работает одинаково. Капельницы компенсированные, точнее встроенные в трубку. Для больших полей, ставим в основном ленту, а не трубку, так как разница в цене очень значительная.
  9. А что тут разбираться, есть вводные данные дождевателя. 3 Атм, нормальное рабочее давление. Вот и насос должен выдавать рабочее постоянное давление 3 Атм
  10. Може бути 2 варіанти: 1. Взяти що є дешевше і чекати результату, але його не буде 2. Взяти нормальну станцію, хоча би мінімальну вона коштує приблизно 3500 грн, і зробити що б полив працював добре.
  11. Добрий день. Середня глубина прокладання труб, це 30 см. Можливо і 20, ні чого не зміниться в системі полива, все одно на зиму він консервується. Просто меньше не бажано, так як в майбутньому можливо буде аєрація, проколювання газону і тд... і щоб не пошкодити трубу, тому не бажано меньшне ніж на 20см.
  12. Самый верный вариант будет в Вашем случае, это емкость. По правильному бы, я разделил бы зоны, но раз нет такой возможности и все уже стоит, то только емкость с поплавковым клапаном и автоматическим заполнением.
  13. 1. Как Вы посчитали расход 45л в минуту при наличии 15 форсунок на 1 зоне ? Вы считали по таблице производителя? 2. С чего Вы взяли что давление в 2,1 атм, идеально будет ? Идеально считается от 2,8 до 3,2 атм, больше еще лучше, но не меньше. Я конечно не видел вашей системы полива, но примерно понимаю что расход у Вас больше чем вы думаете или считаете при таком количестве форсунок. 15 форсунок на 1 зону, это должен быть насос с параметрами НАМНОГО мощнее вашего, и постоянным давлением в 3,5 атм. На вашем месте, я бы поделил зоны полива, 15 это много для 1 зоны, тем более веерных при слабом насосе. Для начала начните закрывать форсунки, по 1 штуке, благо они все закрываются на 100% и вы сразу поймете сколько форсунок могут работать на 1 зоне, в вашем случае не более 5-6.
  14. Все верно, надо поставить обратны клапан, на нижнюю форсунка, а так же на предпоследнюю. И вопрос решится быстро. При работе со склонами, всегда ставится обратный клапан на дождеватель.
  15. 99% В Киеве и Киевской области ставим, mini-click. Так как дождь на 5 минут, не промочит землю, а полив уже не включится. Поэтому ставьте mini-click.
×
×
  • Створити...