Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ihorko.a

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем ihorko.a

  1. У Вашому випадку, я віддав би перевагу полтавському горизонту ~ 45 м, хоч є інші варіанти.

     

    чи могли б Ви обгрунтувати свої міркування? на жаль, відношусь до людей, які мало орієнтуються у цьому питанні. Знаю лише, що хочу обрати найраціональніше вирішення в цьому питанні.

     

    Так розумію, Ви професійно займаєтесь бурінням. Чи можна з Вами ближче на цю тему поспілкватись (питання якості роботи, ціни і тд.)

  2. Зайдіть на сайт: www.google.com для користування програмою Google Планета Земля, що дозволить Вам самотужки визначити координати ділянки, або переслати нам фрагмент карти з міткою Вашої нерухомості.

    Ситуація в Путровці, дійсно, досить строката: водоносні піски від 20 до 95 метрів залягання.

    Ви перебільшуєте, але дякую за добрі слова.

     

     

    проблема справді в картах гугл (і не тільки, вже пробував і в яндексі і тп... Путрівка лише частково добре видна на карті, а решта - "розпливається").

     

    спробував по-пам'яті знайти місцерозташування своєї ділянки, ось координати: +50° 11' 26.30", +30° 18' 6.11". Але якщо справді така ситуація, як Ви описуєте (строката), то може справді звернутись до Вас після того, як туди поїду і GPSом визначу конкретне розтушування ділянки?

    Дякую за увагу до мене! :)

  3. Шановні МАМАЄ, та NEPTUNе (переглянув весь всі сторінки цієї теми і, здається, кращих за Вас спеціалістів тут немає)!

    Шукаю зараз спеців, які могли б пробурити мені свердловину.

    Чи могли б Ви приблизно оцінити якість водоносних горизонтів на моїй ділянці - с. Путрівка, Васильківський р-н (на жаль, не маю GPS координатів ділянки, а google maps власне там не контачить :( ; якщо це настільки важливо - можу спеціально поїхати на ділянку і заміряти координати)

    дякую!

×
×
  • Створити...