Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

KENTavr

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем KENTavr

  1. Всім привіт. Як бачу, форум набуває цікавого забарвлення - "делікатного" аукціону ділянок (правда без посередників ;) ) Може варто розвинути цю тему? І ті хто хочуть отримати достойне житло за ціною однокімнатної квартири, хоча за межами міста отримають шанс. (якщо їх не "поголять" на ділянці)

    Отож , ЛОТ № 1

    Ділянка с. Будьків (Старе Село) розмір 25х40м. Під будівництво. Розташована на помірному ухилі. Відстань до лісу 30-40 м. До комунікацій 80 м. (Є Централізована вода) Світло Газ.В селі є початкова школа.

     

    Відстань до Кільцевої 18 км з них: відстань по грунтовій дорозі (по селі 6 км. час добирання 5-10 хв. машиною) по трасі 12 км. (час 10 хв. зі швидкістю 79 км/год)

    Відстань від кільцевої до центру (Франка 9,5 км)

     

    Час добирання:

    Маршруткою (Будьків - АС ДБК) 35 хв

    Поїзд (ст. Будьків - ст. Сихів 25 хв.

    ст. Будьків - ст. Парсенківка 35 хв

    ст. Будьків - ст. Кульпарківська 45 хв.

    ст. Будьків - ст. Прим Вокзал 50 хв.

    вартість квитка 3-4 грн.

    Відстань від дільнки до маршрутки 720 м. ( 6 хв. пішки)

    Відстань від ділянки до електрички 1120 м. (10 хв. пішки)

     

    СТАРТОВА ВАРТІСТЬ 980 USD за сотку

  2. Люди, вам завжди щось не так - то Вам тихо свистиш, то низько літаєш (казав Соловей Розбійник) або принцип: "Як би бабця мала "яйця" то була би дідом». От і виходить - є добра дорога, але немає електрички, є електричка немає доброї дороги. Або є те і те - ціна паршива. ОПРИДІЛІТЬСЯ. І то старайтесь, як можна швидше, оскільки через введення в дію закону, виділення земельних ділянок через стару схему не вдасться. Тепер тільки погодженний генплан села ( а це +- 0,5 млн. грн.) а тоді вже виділення ділянки. Те, що зараз ще є на продаж також полізе догори. Перші генплани почнуть робити найбагатші села, де ділянка коштує так, що "хребет тріщить". І ще одне, коли шукаєте ділянку визначіться, що ви шукаєте і для чого. Або ви хочите економити на доїзді до міста, і ризигнуєте з інфраструктури та рекреації (Солонка, Сокільники) Або купуєте ділянку на 10 км. дальше та отримуєте компенсацію у вигляді лісу, ріки, електрички, проте, як казали паршивої дороги? тощо. Визначайтесь та поспішіть - ніщо не вічне під місяцем.

    P.S. - ось ділянка в Будькові (25х40 м. 10 сот.) про яку я говорив (тільки не на перепродаж) не хочу мати в сусідах будь-кого.

    тел 0677537823

  3. Зараз перебуваю в пошуках ділянки біля Львова для будівництва. Оскільки намагаюся купити за 10-12 максимум 15 куе то разраховую приблизно в радіусі 10 км від Кільцевої дороги (все що ближче не вкладається в бюджет, все що далі - вже гірше в плані транспорту). В принципі всі напрямки розглядаю, але найбільше цікавить південний напрямок оскільки зараз проживаю на Сихові і робота в дружини там же та й я працюю неподалік.

    Розглядаю:

    1. Старе село (збоку від траси але є залізничне сполучення з Сиховом і роботою)

    2. Водники

    3. Шоломия

    4. Деревач (замаленьке село, поруч Київська траса)

    5. Пустомити (районний центр - гарне сполучення зі Львовом)

    6. Мшана (збоку від траси але є залізнична станція)

    7. Суховоля (збоку від траси але є залізнична станція)

    8. Домажир

    9. Кожичі

    10. Зашків (вичитав що майбутній автобан "Краковець - Львів" проляже безпосередньо біля села зі всіма відповідними екологічними наслідками)

    11. Дорошів

    12. Запитів (варіанти хіба в котеджному містечку, поруч київська траса)

    13. Вислобоки

    14. Ременів

    15. Гамаліївка (знаходиться трохи в низині)

    16. Старий Яричів

    17. Миклашів (збоку від головних доріг але великі площі ділянок)

    18. Підгірне

    19. Підберізці

    Якщо шось можете сказати стосовно інфраструктури чи проблем з цими населеними пунктами - буду радий дізнатися, оскільки не у всіх ше був, та й не одразу все видно.

    Я маю класний варіант + не дорого! Якщо розглядається варіант с. Будьків (Ст Село) - є і марш. таксі і поїзд і не тільки. Ділянка або 10 або 20 сот. в межах населеного пункту та з документами, держ акт буде виписуватись на нового власника (це також бонус) Крім того не гірше ніж в будь-яких гологорах до лісу - 40-50м! (а ліс молодий і чіпати його не будуть ще років 50-60) Райське місце. В цьому селі сотка коштує близько 1000 -1200 вічно зелених умовних одиниць, проте враховуючи "больові відчуття від клювання в палець" ціна складе 750 у. йо А що стосується комунікацій то вони вже там. Одним словом рекламувати мона довго якщо цікаво пишіть кину привязку на GPS подивитесь або через гугл або так.

×
×
  • Створити...