Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

POZITIFF

Пользователи
  • Публікації

    10 906
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    98

Усі публікації користувача POZITIFF

  1. POZITIFF

    дерево спит

    Антістресант типу Мегафол та комплекс з підвищеним вмістом фосфору, який стимулює розвиток кореневої системи. У Мівени це водорозчинне комплексне добриво Гранусол 10-52-10(друга цифра це вміст фосфору у %). На майбутнє, щоб коренева система не отримувала стрес, максимальна безпечна концентрація 20 г на 10 л води будь&якого добрива. Краще 15. Перед цим відром проливають чистою водою, після відра з добривом також бажано чистою водою.
  2. POZITIFF

    дерево спит

    Важлива концентрація. Зазвичай думають азотні добрива це добре і дають "від душі", але якщо перевищити безпечну концентрацію, то кореневу систему можна просто попалити. І без кореня дерево через листовий апарат випаровує запаси вологи та поживи і висихає.
  3. POZITIFF

    дерево спит

    Скільки азотних добрив дали і коли?
  4. Норм. Треба ж кудись дурь дереву дівати при недонавантаженні.
  5. Скажу чесно, цю біологію купую 0,9 л на сезон і концентрації точної не дотримують. Завжди даю більше.
  6. Біологічний Актофіт в день, в самісіньку жару. Обробити всю південну стіну разом з ними.
  7. Кораген не бере попелицю, для інформації. Плодожерки, колоради, жуки норм, попелиця залишилась майже.
  8. POZITIFF

    Абрикоса

    Так і є Пробуйте Казумін. Деякі сорти груш схильні до бактеріальних опіків. Також мідні препарати навесні та восени. В аптечні антібіотіки я не сильно вірю, але багато хто теж їх використовує
  9. POZITIFF

    Абрикоса

    Нижню сторону листа перевірте. Якщо не попелиця, то скоріше всього вірус якийсь.
  10. Я за цвітіння без бджіл говорив. Свою черешню жодного разу не поливав, під нею трава. По листу даю добрива перед цвітінням раз з упором на фосфор 10-52-10. Коли починає рости ягода ще раз оприскую разом з пестицидами даю 20-20-20 або 17-10-17. Перед збиранням ще можу дати 12-7-25 для покращення якості ягоди.
  11. Гіберелінова кислота сприяє кращому запиленню. Вишня, черешня, персик, томат, виноград і все інше.
  12. У нас теж багато, але бджоли не літали. А в цвітіння взагалі тиждень дощів. Пасічники розповідали чому вони не літали, щось пов'язане з погодними умовами, ніби час розмноження настав чи щось таке. Бджоли були на кизилі, а як персики, сливи, нектарини пішли, то майже не бачив.
  13. Вони просто не запилились. Якийсь час ще ростуть без кісточки, а далі висихають і опадають.
  14. Моспілан та маврік перевірив у себе. Навіть сонечкі цілі та живі. Ну і бджоли. Оленки та Хрущі знімались чудово, як і попелиця з іншими шкідниками👌 Кораген тримаю на літо.
  15. Та будь-чим вже,якщо відцвіло і бджіл немає . Я продовжую Моспілан використовувати. Є Маврік, є Енжіо, є Кораген. Біологічний Актофіт. Зараз піде східна плодожерка працювати, вишнева муха, то треба захищати раз в 7-10 днів. І хрущі ось сливи гризуть...
  16. Загущення після цвітіння рахують 😁 Та і як ви то пронормуєте.
  17. Звичайно можна. І треба. Щоб він розкладався, а не ріс тополею. Лише підсушити зрізи та змащувати хоча б Арборіном, краще Потабеном.
  18. Ось на фото збільшеному видно зону без кори, з сіткою тріщин. Це ідеальне місце для заселення грибниці.
×
×
  • Створити...