Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

maniac26

Пользователи
  • Публікації

    127
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача maniac26

  1. У меня токовый шунт в счетчике учета облэнерго настроен на плюсминус 3,5 ква, двигатель 2ква под столбом воды 5 атм (+ ишшо 2 атм остаточного в баке). Пускается уверенно. От фирменного инвертора в 3 ква пуска нет от слова совсем. Китайское г (от слова генератор -)) пускает насос с приличным перегрузом, номинал г 6,5 ква, думаю около 4 там есть. И еще раз повторю все без плавного пуска. Вопрос ведь состоит, чтобы не платить за лишие квт генерации. Если переплачивать за генерирующую мощность - зачем тогда городить плавный пуск? Почему знаю за шунт в счетчике. При пуске компрессора 4 ква,3ф, счетчик падал в аварию. Пришлось ставить реле со стравливающим клапаном.
  2. Под какой нагрузкой? И зачем приплетать тоэ, фоэт, давайте уж обыватель еще и курс ядерной физики пролистнет... Скажите прямо - какие пусковые токи (я уж не говорю про вах) в какие промежутки времени вытягивает это реле. Я например знаю не по наслышке, про пусковые токи асинхронников, могу с увереностью утверждать, что не всякая генерирующая мощность потянет асинхронник если генерация и нагрузка имеет мощностное соотношение 2к1, и даже 3к1. А в этой теме как раз обсуждется вопрос связки генерирующей мощности (инвертора/генератора) с нагрузкой. Для примера вот график изменения эдс реле плавного пуска, прилагаемое к нагрузке очень небезызвестной фирмы. Взято с мануала. И то, что примитивные симисторники имеют право на существование, я например не сомневаюсь. Вот только никто, почему то, не может выложить момент пуска 2ква машины под нагрузкой, если генерация не превышает 3-4 ква (в виде относительно недорогих генераторов/инверторов, с низкой перегрузочной способностью). А от 10 ква генерации 2ква двигатель запустится и без реле плавного пуска.
  3. Чим краще? Є приклади пуску глибинного наноса (ну наприклад 1,5 ква), під стовбом води 50 метрів за допомогою відрізання шматків синусоїди? І шоб струм пуску не перевищував 2х на протязі 1000 мсек? Якшо запропонуєте працююче рішення за 30 доллярів - особово вам дам за діючий пристрій ще 50. Пристрій повинен бути в промисловому вигляді - мається на увазі не зроблений на колінці. Ітого ви продасте пристрій за 230 відсотків. І мої вибачення.
  4. Вентильні двигуни (думаю так українською), керуються частотою. Такий принцип розроблений дуже давно, і вироблялись масово двигуни невеликої потужності. Потім зявились недорогі потужні транзистори і ці пристрої швиденько підросли в розмірах.
  5. Вибачте, а шо там розбитрати? Примітивний сімісторний регулятор, практично в кожній другий дрилі стоїть. Єдина відмінність - ріже по часу сінусоіду по алгорітму, а не по опору змінного резистора. 1. Для того, шоб якісно і без перевантажень пустити асінхронний (не колекторний грубо кажучи) потрібно підєднувати електричне навантаження через частотний регулятор. Поки шо доступних інших засобів я не знаю. Тим більше як пуск дається під навантаженням. 2. Пуск від електронного інвертора. В пачпорті інвертора є "перегрузочная способность". Зазвичай вказується в відсотках від електричного номіналу на вихлопі на одиницю часу. Наприклад 120 персентов на 500 мсек. Тобто виробник гарантує постачання потужності на 20 відсотків більше номінала на 0,5 секунди. Далі ніяких гарантій - або байпас, або в помилку, або взагалі і димок. Для перетворювачів по низький частоті цей показник зазвичай краще. 3. Для тих хто більш менш в темі. На тому тижні був час - заміряв струм пуску звичайної холод камери з номіналом асінхроного двигуна 200вт. Після пуску - стрибок до 50А !!! (правда дуже короткий) а потім плавне затухання стуму на протязі 500 мсек з 10 до 2А, - і ще через приблизно такий самий інтервал - до номіналу. Це показує які навантаження для генераціі дає пуск асінхронніка (механічно навантаженого). І це всього то 0,2ква. десь пару мсек. Техніка яка використовувалась для зняття характеристик - Rigol 1052, Keitley 175a, Fluke 8012, ПЭВ20-4,7 (як шунт).
  6. Нагрузочная вилка. Достаточно точно определяет состояние ячейки/акб.
  7. Токовый клещам, а лучше юстированному и поверенному амперметру
  8. Я бачив як людина лапшой ( це такій тонкий дріт) прикував авто. І дуже дивавався чому вони так яскраво палають -)
  9. Якщо з генератором все ладно шукайте контакт. Електрика це наука о контактах. Є там де не повинен, і нема там де повинен бути
  10. І да, якщо потрібен великий струм візьміть дроти потовще. На 25-30а десь 6 мм2. Можно і 4 но більше потєрь на опір.
  11. 1,5 кВт дорівнює 1500 вт дорівнює 1500 ква при косінусі фі 1. При перетворенні на 48 в, з номінальною потужністю 1500 вт дорівнює 1500/48 і помножити на кпд (приблизно .9). Це приблизно 28а. І це якщо виробник не зекомив на комплектуючих. А 1500 кВт це 1.5 мвт. Не всяка станція дасть -)
  12. А яка різниця? Вам потрібно тільки виставити напругу заряда і обмеження струму. Головне, те що номінал 1,5 ква. Звідси висновок - при 12в акб струм заряду міг бути 1500/12*0.9(КПД) = 90а. А хлопці трішки зекономили на силовій частині. Напругою керувати легше. А високострумові напівпровідники гарно коштують. Для того щоб дізнатися скільки струму на 12 в він дає візьміть лампочок на 12 та кліщі. Лампи в паралєль і потихесеньку загрубляйте струм. Побачите коли спрацює обмеження. Якщо прибор дюже вумний це може не прокатить. Тоді тільки знущатися над дохлою акб. А от чого ваш генератор 3,5 ква починає захлинатися з нагрузкою 1,5 ква я написав вищє.
  13. Перевірте по вхідній напрузі струм. Подивився по хар-ці - 1,4 ква. Ваш генератор повинен тягнути. Єдине шо може заперечити (без наявності ушкоджень) вхідна велика ємність, якшо зарядка інверторна. Бувають виробники котрі "забувають" поставити термістор, а потім зашунтувати його релє. Таких виробників краще минати.
  14. Думаю там сторонняя зарядка, т.к. я лично не встречал ибп столь малой мощности с питанием от двух или более фаз. А по мощности зарядок, если там транс низкочастотный то может быть на зарядку гораздо больше 10 ампер.
  15. Ну тогда скажу так - в современных бытовых условиях узо должно быть у всех потребителей. А по поводу отсутствия нуля после ибп - получите it систему (с изолированной нейтралью). Проще говоря после ибп (при питании от батарей) потенциал отличный от нуля будет на обоих силовых проводниках. О достоинствах и недостатках читать тут - https://ru.wikipedia.org/wiki/Заземление#Система_IT
  16. Этого маловато. Если только питать котел то возможно хватит. На остальных потребителей если и останется - то чуть чуть. А вот этого для бытовых целей я б не рекомендовал. Почему нельзя питать с той же фазы?
  17. Куда уж проще? APC SUA1000 (он же Smart) прекрасно работает от китайца 5,5 ква.
  18. Ну все таки кроме повышенной пожароопасности никто не отменял неслабый возможности отравления со. А это хуже тем, что пожар видно, а со нет. А когда становится видно, пациенту чаще всего помощь уже не требуется. И добавьте к этому, то что вы - технически образованный человек и понимаете риски, а ваш сосед вполне возможно до покупки генератора бензин нюхал только тогда, когда заправщик заправлял ему авто. А про то, как «элехторат» любит читать инструкции - это вообще можно не говорить.
  19. Нет. Это барыги снимают сливки Это цена до атак oxo.ua/28876122-blok-pitaniya-eltek-flatpack-1500 Это сейчас zakupka.com/uk/p/1394111050-blok-pitaniya-ot-11-do-30v-50a-eltek-flatpack-1500-quot-24-v/?e=1&i=OoxJs1HLUITjvVcWJxe5jeF-pbTMiaF5Ng933R7skjU3qIcZP0stvmLuPA3rxg8bzklxAPRHN5_HL6zH2_PEjaTgpJh8LEZDst8uqvTDjA7Mljqskm96zbTjXCRK77u_pD4ppoefnMhneuvCYI0NUAapUbw7BYcPkwAZjhWqC3I%3D&gclid=CjwKCAiAp7GcBhA0EiwA9U0mtvTnWjlTAGM26IDjk4AKcE2qOQbutzJFO_bClbmC5VIR-g6C5F9EfhoCvagQAvD_BwE
  20. У 50а елтека 2 вентилятора с таходатчиками. В жилом помещении слишком напряжны по шуму. Только в подвал/кладовку. До войны они стоили 15-20 баксов. В любом количестве.
  21. То то капиталисты дураки. На 7-10ач батарейки вешают обычные клеммы, на 17ач уже винты болты м5, а все что выше болты от м6 и хомуты. Можно ж любые токи обжать отверткой и "пальчиками"...
×
×
  • Створити...