Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

trueman

Пользователи
  • Публікації

    208
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Род занятий
    IT
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

3 774 перегляда профілю

trueman's Achievements

Форумчанин

Форумчанин (4/13)

  • Начало популярности
  • Преданный форуму
  • Начинающий собеседник
  • Популярность
  • Первый пост

Recent Badges

57

Репутація

  1. А якщо в інструкції написано, що можна (режим smart), то це теж через одне місце?
  2. Саме цей девайс може працювати якщо встановлено ДО реле, і вибрано відповідне налаштування режиму роботи (подивіться відео, я ж чого і купив цю приблуду, бо заявлений такий режим роботи), щось воно там міряє, типу визначає реле замкнуто чи ні, але на практиці так працює тільки від інвертора, а мережа якісь наводки дає чи ще щось. Звичайний режим на тому приладі теж є, і тоді його потрібно встановлювати після реле.
  3. Вирішив спробувати плавний пуск з насосом Pedrollo 4block 2/12 де пускового наміряв приблизно 13.5А, а далі робоча потужність близько 6.5А/1.5кВт (насправді мій генератор та інвертор запускали насос і без плавного пуску, але ж цікаво, та і на майбутнє може бути корисно). З отим девайсом за 600грн з ОЛХ якось дуже стрьомно струмові кліщі показували скачки туди-сюди сили току і звук насосу аж по трубам було чутно загадковий - відключив і вирішив не бавитись з тим пристроєм далі. Потім натрапив на ось такий виріб: Вирішив і його спробувати, установивши ДО механічного реле насосу, а саме у будинку в окремому міні щитку. Дива не трапилося - як у комменті під відео пишуть - реле у цикл заходить і не працює коли живлення з зовнішньої мережі йде. Але, коли живлення від інвертору - то реле дивним чином працює саме так як на відео. Так як до цого пристрою я заздалегідь поставив і-о-іі перемикач (і - насос від мережі живиться, іі - насос через цей прилад живиться), то вирішив цей пристрій залишити про всяк випадок, якщо менш потужний інвертор чи генератор доведеться підключати.
  4. Доброго здоров'я. Як цей девайс показав себе у довготривалій практиці?
  5. Не знайшов я чогось сайту виробника, де можна було б інструкцію почитати та передивитися точні характеристики декількох моделей, дізнатись про гарантію та де саме сервіс знаходиться :( Намагався економити 😆 але чим більш читаю та вникаю, тим більш бачу що дійсно потрібно більш ступенів та більш технологічна начинка.
  6. Доброго здоров'я, шановне панство. Схоже що маю потребу купити стабілізатор. Бо останнім часом напруга все частіше і частіше стає 160-180в... Будинок, 3 фази, вводний 25А (почитавши сторінки теми, схоже що краще на номінал вище стаб ставити). Споживання стандартне: насос скважини, пральна та посудомийна машини, електро духовка, електро плита, кондиціонер інверторний, холодильники - все це розкидано по різним фазам. Бюджетом омріяног quant'а не потягну (тим більш що 3 штуки ж потрібно). Модуль-С наче вже зникли (не зміг адекватно знайти). Залишається той самий Ампер У 9-1/32А чи Мережик 9-7? Чи можливо я пропустив ще подібні по характеристикам та вартості варіанти? Дякую
  7. Хотелось бы уточнить момент с топливом: запас 92го заканчивается, есть немного 95го, geko 2801 и firman 7800 продолжат адекватно работать на 95ом и он им не навредит?
  8. Торг или предложения обмена (например, нумизматического характера, но иные варианты тоже обдумаем) приветсвуются
  9. Продам новый электрический теплый пол мат под плитку Profi Therm (Польша) 3м2. Причина продажи - просчитался при покупке. Новая Почта или самовывоз (Колонщина). 3000грн.
  10. Зачем администрация полностью убила форум? Ни ссылок, ни цитат, ни картинок - ничего нет. Поиск не работает. Новая тема ужастна. Это был форум, в основном, по строительству, а теперь... Теперь это просто не рабочая гламурная кака. Эх, какой кладезь информации утерян...
  11. trueman

    Romotop Club

    Вопрос: как правильнее почистить прямой дымоход у такой печи? Зуб в ней, насколько я понимаю, не съемный.
  12. Отвечу пока что сам себе: помимо грубой очистки (которая и так стоит уже), для начала решил поставить перед бойлером и стиралкой фильтры с полифосфатным наполнителем.
  13. Всем здравия! Есть результат проверки воды из кололдца (завышена жесткость, и действительно есть белый налет). Интересуюсь возможными вариантами системы фильтрации.колодец.pdf
×
×
  • Створити...