Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

santunix

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача santunix

  1. :) а я ще жодного разу не бачив застосування фарбованих штукатурок при утепленні будинків...здається ми живемо у різних реальностях. У своєму районі бачив як утеплювач штукатурять, потім фарбують, чи взагалі роблять "шубу". А ще ніяк не розумію практичну цінність фактурної штукатурки "короїд" чи "шуби" - бо це ж набагато збільшує вразливість стін до накопичення вологи і промерзання.
  2. А хіба така штукатурка таких недоліків не має? І її теж треба фарбувати.
  3. Тобто ? А що там має промерзати, утеплювач, чи штукатурка? Ну тоді який сенс у всьому утепленні, якщо все ці мокрі фасади і тим паче вентильовані не морозотривкі? І чим ці "чудо-плити" відрізняються від просто мінвати, яку потім вкрили штукатуркою ?
  4. Поки що більш подобається варіант з використанням "теплих/поліфасадних" плиток на основі мінвати розмірами 1000х500x110, особливо, коли побачив, що такі плитки вже роблять із пазами для стиковки. Але це поки що, навесні буду вже більш ретельно цим займатися, бо зараз вже "не сезон" щось робити з утепленням Судячи з моїх спостережень - переважна більшість навколишніх будинків утеплена 50мм пінопластом, і тільки один будинок утеплювали 100 мм пінопластом в перемішку з 100мм мінватою.
  5. Трохи почитав про сайдінг - дешевший буде тільки вініловий, але він наче боїться морозів і відкритого вогню поблизу...
  6. А я чомусь вважав ВФ дорожчим. Будинок старий і рівня фундаменту не видно і взагалі невідомо чи є він і який...
  7. А хіба мінвату під МФ не використовують ? А це взагалі як ??
  8. Хочу зробити утеплення старого будинку із ракушняка, товщина стін ~56 см : глиняна штукатурка всередині +50см ракушняк + цементна штукатурка з "шубою" ззовні. І тепер з'явились питання з оптимізації: 1. Який матеріал взяти для цих робіт - мінвату чи ЕППС? 2.Яка товщина утеплювача буде достатньою - 50 чи 100мм для південного регіону (Одеса). Про паронепроникність ЕППС не треба попереджувати, бо є вентиляція.
×
×
  • Створити...