Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

oleks.sur

Пользователи
  • Публікації

    280
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача oleks.sur

  1. Та, як би ж то! Дім профспілок спалили тільки в нас.
  2. О как! А закончится увольнением недостаточно лояльных, неготовых жечь "Дом профсоюзов".
  3. Скажімо багато моїх висловлювань на адресу окупантів( просто ви їх не чули) вам сподобались би ще більше... Але я прихильник оцінювати не за слова, а за діїї. Пиз...ти - не мішки таскати. А отаке "лагідне" возвеличення, якось виглядає підозріло.
  4. А шо сказати хотів? Звільнила , взагалі то, Верховна Рада За поданням Берези, Арьєва. Найвеличніший тільки завізував( хоча міг і тут всра...ся). Оця бля ху...ня коли все позитивне- Зе, а все негативне- опозиція вже заїпло. Дбл, блд.
  5. Е-ем - це серйозно? Там взагалі немає нікого , хто б складав враження "порядної та розумної людини". Ще трохи і Безглузда, та Коля -катлєта за взірець будуть.
  6. Люди, то різні, а от щодо команд , я б не був такий категоричний. Той і той-українці. перший вже втік в Крим, другий, ще зволікає...
  7. В Украине начинается подготовка к проведению в следующем году песенного конкурса «Евровидение», министерства обороны и внутренних дел вовлечены в этот процесс, - сообщил заместитель руководителя Офиса Президента Кирилл Тимошенко в Телеграмме. Задумався, може ми чогось не знаємо?
  8. Нє, взагалі не варто переходити на особистості, та давати оцінку здібностям незнайомих людей. Ми всього лиш дискутуємо на деякі ( політичні, також) теми. Так , часом, навіть знайомі кандидати та доктори наук, в плані політики( особливо останніх 3-4 років) проявляють себе не найкращим чином, або не так , як мені подобається. Кожен залишається при своєму. Час , сподіваюсь, розсудить, бо ж не на часі.
  9. Очевидно, що ціна на продукти там формується трохи інакше ніж у нас. ПДВ, здебільшого інше, дотації-набагато суттєвіші, ціна на дизель для агро( навіть колір інший )- менша, продуктивність праці більша. От звідси і інші ціни. P.S. Треба буде знайти десь масло Рошен і спробувати, чи дійсно воно настільки несмачне , як ви пишете.
  10. Откуда такие познания, во что я верю( тем более искренне)? В плане популярности на политические темы "строим дом" никогда не был особо популярным, очень уж ограниченное число пользователей здесь резвится( пытается составлять списки...).
  11. Бгг. Написал уже маляву в ОПу? От твоих умозаключений ни холодно, ни жарко.
  12. Блажен тот кто верует. От так просто, обьявить несогласных РФботами которые активируются от успехов на фронте ЗСУ? Критическое мышление обозвать зрадофильством и смутой? Засунуть голову в песок -есть самая конструктивная точка зрения, или еще сильна генетическая память пострадавших от репрессий в сталинские времена? Шо ты дядя? P.S. причитал о "чистках", таки генетическая память. Согласие с единоправильным курсом - наше все.
  13. Це що було? Такий сарказм, чи знов якась хня? Якщо не сарказм, то вже додай- Україну за три дні б здав Путіну, військо знищив би в незліченних котлах, тру патріотів пересадив би до в'язниці за тиждень.
  14. Опять Порошенко кому то в штані насрал? У северніх соседей Обама, англичанка, а теперь и Байден гадит, а у нас все Порошенко из повестки не виходит. Ребятки так другую Украину не построиш. Пытаетесь закрывать про..бы своего величайшего сотовариши, придуманными делами на Порошенко? Никто тут впрямую не упоминает Зеленского, но зато Порошенко многим лично в борщ нагадили вспоминается чуть ли не в каждом третьем посте. Причем никто не приводит ни достоверных данных, ни решений судов, все на уровне пропаганды и агитации плюсов или рашапропаганды. Не парит вас также, что инициатором многих "дел" на Порошенко был беглый товарищ Портнов( читай РФ). Продолжайте в том же духе и потом не удивляйтесь. Многие , все равно как моя соседка: "Порошенко сразу не понравился, не знаю почему , но не понравился". Попытки выяснить причину- успехом не увенчались. Хотя все очень просто: люди небогатые, как правило, не любят состоятельных и успешных( а тут еще и образованных, знаюших языки и неглупых). Ну и НЛП никто не отменял. Рано Порошенко в демократию сыграл в Украине, действующий такого счастья нам не предоставит.
  15. Ті склади, про які я написав( які в телевізірі)- це склади виробника, наскільки зрозуміло. Склади після перших диверсій( це вже кожен визначить для себе чи диверсій)в якійсь мірі( я не знаю чи в достатній) були перенесені та розосереджені про це розповідав Бірюков колись. Очевидно зроблено недостатньо( Балаклея 2019 листопад). Також виникає питання по Гостомелю , керівництву було запропоновано передислокувати Мрію та інші АНи до Лейпціга. І що? залишили, як є, з якою метою?
  16. Кагбе просвітляти пізно вже, не маленькі діти.
  17. По перше- пофіг, по друге- тему загальної філософії ніхто не відміняв. Подумав, подумав: в сенсі- свій доморощений Павлік Морозов?
  18. Бгг, де ж тут про оф. представника чи лідора? Це так загальна філософія. А щодо тіні- так це ж взагалі на користь , макітру не напече сонцем. Очікую на( задумався...) там хоч рошенки дають, а з цієї сторони навіть незнаю...
  19. Е-ем, підготовка до війни- це тільки СМС-ки і затори на дорогах? Про яку підготовку можна говорити коли ТРО на півдні сході взагалі не зібралось, а уКиєві тільки після 24? Про яку підготовку можна говорити коли склади з стугнами і т.д були на складах неевакуйовані завчасно? Коли нафтобази були повні пальним і їх розташування( завдяки Гетьманцеву) було відомо до секунд. Не можна було розосередити? Про яку підготовку йшлось коли дитбудинки навіть не могли вивезти завчасно на якесь фіктивне оздоровлення на західну? Яка ПІДГОТОВКА ДО ВІЙНИ могла б залишитись непоміченою нашим хитрим населенням? Звідси висновок, що якщо і було щось, то тільки зі сторони ЗСУ і то тільки в не дуже великих об'ємах
  20. На дурне запитання недолугої людини і десять розумних не зможуть відповісти. Користуйтесь.
  21. А все потому, что "за ошибки политиков расплачиваются солдаты". Да и мирное население страдает в куда больших обьемах. Думаете война( спорт и тд) вне политики? нет , это не так. Намного хуже, если тема просто затихнет , сделает вид, что войны нет.
  22. Бгг, такой вопрос почему то не возникал у президента когда эвакуировал свою семью, маму Риму, папу Сашу? Напомните себе, когда и куда произошло сие событие? А остальные холопы подождут, неначаси. Только вчера был сюжет на ТВ об эвакуации( вывозе) ракет для Стугн, Корсаров, Нептунов, Вильх со складов вблизи границы. И все это под выстрелами. С этим тоже не сложилось в свое время? И заметьте, что там этого добра было несколько тысяч, не на один рейс больших грузовых авто. Да и генерал СБУшный Наумов наверное , что то знал, когда вывез свою семью за две недели, а сам чухнул то ли 22, то ли 23 февраля за кордон.
  23. Гарно з'їхали з теми. Мова про інше- не приписуйте владі те , що вона не робить.
  24. Там же написано -"де факто", тобто фактично? Де юре вони прийняті на озброєння, але через недостатнє фінансування про успіхи та достатню кількість у військах , щось не чути( хіба окрім "Москви").
×
×
  • Створити...