Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

patrik4ua

Пользователи
  • Публікації

    687
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача patrik4ua

  1. patrik4ua

    Бассейн

    сомневался писать название или нет, что-бы не обвинили в рекламе уже неделю как залил воду и вместе с ним этот антисептик, вода из зеленоватого стала чистая... поэтому спросил здесь, в интернете мало информации про этот гуан...
  2. patrik4ua

    Бассейн

    Гуанполисепт - без хлора, типа тот же ефект как от перекиси. А перекись наверно разбавляют, в последние годы никак не могу идеальную пропорцию найти.
  3. patrik4ua

    Бассейн

    Пользовался перекисью - в этом году попробывал "Дезінфекційний засіб "Гуанполісепт" для басейнів", кто что слышал про него? Решл его попробывать по рекомендациям друзей. Может у кого-то есть опыт использывания?
  4. то тепер можно не переводити садовий будинок в житловий для прописки? просто зробити тех. огляд і до реєстратора?
  5. Налоговая может насчитать при наличии НГО, НГО может дать Держгеокадастр если есть кадастровый, кадастровый можно получить по результатам ревизии, технички и оригиналов актов на право пользования - а это оччень дорого. Итого - мы платим земельный по принципу благотворительности, насчитываем сами себе сколько не жалко и исключительно по площади дорог и коефиенту сильрады для общественных дорог
  6. Так, якщо внески йдуть через касу (не через рахунок) то можна "не заморочиватися". Голова для фіскалів - працює на добровільних засадах без винагороди. Добавлено через 1 минуту Якщо виплата грошової винагороди голові, який виконує свої обов’язки на громадських засадах без офіційного працевлаштування, здійснюється на підставі цивільно-правового договору, то сума такої виплати включається до його загального місячного (річного) оподатковуваного доходу й обкладається податком на доходи фізичних осіб, військовим збором і є базою нарахування й утримання єдиного внеску. За відсутності цивільно-правового договору таку несистематичну виплату слід розглядати як інші доходи, що обкладаються податком на доходи фізичних осіб та військовим збором на загальних підставах і не є базою нарахування та утримання єдиного внеску. Під час звітування до фіскальної служби особа на яку покладені обов’язки голови правління, має показати таку винагороду у декларації про майновий стан та доходи, попутно прихопивши з собою відповідне рішення загальних зборів щодо згоди інших членів кооперативу про її надання та суму допомоги.
  7. ще раз: внесіть зміни в статут де пропишіть, що "Голова Правління виконує на добровільних засадах обов’язки голови правління" Якщо вам кортить "віддячити" відкрито та відповідно сплатити податки, зробіть рішення загальних зборів про здійснення грошової виплати - ця виплата прирівнюється до додаткового блага, яке оподатковують на загальних підставах (податком на доходи фізичних осіб та військовим збором). Така виплата не є ні заробітною платою ні винагородою і не повинна мати систематичний характер. Добавлено через 6 минут як свідчить практика, при перевірці фіскали можуть встановити, що відносини за укладеним цивільно-правовим договором фактично є трудовими (наприклад, роботи/послуги, які виконуються за таким договором, відповідають вакантній посаді, тобто виконуються систематично).
  8. в вашем Статуте что-написано про зарплату председателя? рекомендую сменить на "вознаграждение" размер которого определяеться на ежегодном собрании
  9. Кто в курсе - какие риски у председателя СТ если он даст такую справку - что нет строений, а на самом деле на участке капитальный дом?
  10. Декларацию подавать на Печерске, право собствености если хотите подешевле оформить то в Вишневом в ЦНАП -очередь желательно занимать в 7.30 обойдеться в районе 210 грн. Если без очереди то в частное БТИ -600-900 грн.
  11. уточнение: необходимо 300 шт в картах 1*2м и 150 штук в картах 0,5*2м 150*150 толщина прутка в сетке 150*150 4(3,5)
  12. Необходима сетка сварная 150*150 диаметр прута 4 необходимо 300 квадратных метров. с. Петрушки (от Киева 20 км по Житомирской трасе). Жду цены и наличие на почту
  13. Не помните сколько лет было саженцу "самая большая Лебнера" который я купил? Уже прошло два года, а цвести все еще не хочет, хоть и поливаю и удобряю. Посоветуйте пжл. еще удобрений хороших.
  14. Дякую, може хто може порекомендувати контору яка зможе за адекватну ціну зробити ДПТ на квартал в Києво-Святошинському р-ні?
  15. ДПТ - це якщо міняти цільове призначення, а я про зміну категорії земель в рамках одного призначення
  16. На підставі чого? Забудова земельної ділянки здійснюється в межах її цільового призначення, встановленого відповідно до законодавства (Стаття 24 ЗУ Про регулювання містобудівної діяльності) Чинне законодавство дійсно передбачає можливість будівництва об’єктів нерухомості на землях сільськогосподарського призначення, але за умови, що подальше функціональне використання цих об’єктів відповідатиме цільовому призначенню земельної ділянки. А відповідно до Державного класифікатора будівель і споруд ДК 018-2000, затвердженого наказом Держстандарту від 17.08.2000 р. № 507, до будівель сільськогосподарського призначення, лісництва і рибного господарства належать (код 1271): будівлі для тваринництва, птахівництва, зберігання зерна, садівництва, виноградарства і виноробства, силосні й сінажні, будівлі для тепличного, рибного господарств, будівлі підприємств лісництва і звірівництва, а також інші об’єкти сільськогосподарського призначення. До цього класу будівель також відносяться: корівники, стайні, свинарники, кошари, кінні заводи, собачі розплідники, птахофабрики, зерносховища, склади і надвірні споруди, підвали, винокурні, винні ємкості, теплиці, силосні ями тощо.
  17. Добрий день! Підкажіть, є дві земельні ділянки (не пай): - одна земельна ділянка з цільовим призначенням "для ведення особистого селянського господарства" вид використання "землі під господарськими будівлями і дворами" можливо в такому випадку отримати будівельний паспорт на господарську будівлю "літня кухня"? - друга земельна ділянка з цільовим призначенням "для ведення особистого селянського господарства" вид використання "індивідуальне садівництво" можливо в такому випадку отримати будівельний паспорт на "садовий будинок? Чи не виникнуть питання при введенні в експлуатацію зазначених будівель у органів ДАБІ щодо невідповідності цільового призначення земельної ділянки, хоча вид використання зазначених ділянок в реєстрі майнових прав вказано як "землі під господарськими будівлями і дворами" та "індивідуальне садівництво".
  18. Якщо зробити проект землеустрою, що забезпечує еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь який не підлягає погодженню з будь-яким органом та затверджується власним підписом замовника (ч. 8 ст. 186 ЗК). то можно на землі з цільовим призначенням для ведення ОСГ змінити вид використання "для ведення ОСГ" на "землі під господарськими будівлями і дворами"? Після внесення відповідних змін - можна буде отримати будівельний паспорт на господарську будівлю "літня кухня"? цікавить юридична точка зору...
  19. участок в селе, подскажите - если есть "генеральний план поєднаний з детальним планом села", то по идеи не нужно будет дополнительно делать детальный план територии и зонирования при смене целевого назначения?
  20. ПрАТ «Київобленерго» з метою надання якісних послуг приймає у власність об'єкти електричних мереж всіх класів напруг, які належать іншим власникам, шляхом їх викупу або безкоштовного прийняття на баланс. Для прийняття рішення щодо прийняття/викупу об'єктів електричних мереж Ініціатором (суб’єкт господарювання або фізична особа, що виявила бажання продати/передати у власність ПрАТ «Київобленерго» енергооб’єкт, що належить йому на правах приватної власності) подається заява визначеного зразку. Бланк заяви можна отримати у діловода районного підрозділу ПрАТ «Київобленерго». Заповнена та підписана заява приймається діловодом районного підрозділу ПрАТ «Київобленерго». Діловод надає Ініціатору продажу необхідні консультації щодо заповнення заяви та переліку документів, які необхідно додати до заяви. У разі необхідності, консультації можуть бути надані інженером, головним інженером або начальником районного підрозділу ПрАТ «Київобленерго». До заяви додається наступний перелік документів: 1) для суб’єкта господарювання (юридичної особи):  витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців;  свідоцтво Платника єдиного податку або витяг з реєстру платників єдиного податку – у податку – у разі, якщо юридична особа має статус платника єдиного податку;  свідоцтво Платника податку на додану вартість або витяг з реєстру платників податку на додану вартість – у разі, якщо юридична особа має статус Платника податку на додану вартість;  документи, що підтверджують право власності на об’єкт нерухомості (якщо такі наявні);  документи, що підтверджують право власності чи користування земельною ділянкою, на якій розташований об’єкт енергетики, що продається (якщо такі наявні);  документ, що підтверджує призначення на посаду керівника, у випадку підписання договору керівником;  довіреність на право підпису для осіб, що підписують документи за довіреністю.  копія статуту;  відомості про банківські реквізити для перерахування коштів; Не підлягають придбанню у власність ПрАТ «Київобленерго» енергооб’єкти технологічного використання, що безпосередньо задіяні в електрозабезпеченні технологічних процесів суб’єктів господарювання. У разі відмови від прийняття заяви або з будь-яких інших питань, що виникли під час передачі/викупу обладнання електричних мереж звертатись за телефонами: Кол-центр: (044) 459-07-40; Лінія Довіри: (044) 422-67-96; Виробничо-технічна служба ПрАТ «Київобленерго»: (044) 459-07-18, 459-07-45, 459-07-12. Є в кого успішна практика передавання об'єктів електричних мереж кооперативу на баланс обленерго?
  21. спс, я так понимаю процес получения ТУ от Обленерго и сам проект будет стоить хороших денег? ориетировочно порядок сум какой, может кто в курсе?
  22. юморная тема получается задача: участок в кооперативе подключен к кооперативной сети; в самом центре кооператива; владелец вышел с кооператива; у кооператива договор с обленерго; теперь не член СТ хочет подписать трехсторонний (четырехсторонний) договор с обленерго; кооператив непротив; кооператив готов прописать в этом договоре что не член СТ будет платить потери как остальные члены СТ вопрос: как реализовать в новых условиях? из разьяснения Киеобленерго (см выше) получаеться что надо СТ регистрироваться как ОМСР? Есть минусы от этой регистрации для СТ? написано что не члену надо получать техусловия - правильно я понял? если кто не в теме, а просто часто ходит к гадалке просьба не флудить
  23. Обленерго разьяснило как можно подключиться не члену кооператива к системе распределения: кто может разшифровать как можно не члену кооперативу подключиться к обленерго и заключить договор с ним исходя из этого разьяснения?
×
×
  • Створити...