Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

sem62

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем sem62

  1. Доброго дня,

    чи може хтось підказати архітектора у Львові який би міг спроектувати дійсно хороший особняк із хорошою документацією. І, будь-ласка, якщо хтось вкурсі теперішних цін на проекти - поділіться будь-ласка. Буду вдячний.

  2. Сьогодні дивились ділянки у Малехові. Ціни приємні (11, 16, 18 К/10сот), куточок під лісом. Просто казка... Пішли дальше дивитись, 12 сот + фундамент із блоків на 1/3 ділнки :fool: за 35к але думаю 5 ще б вторгувався... Мінуси - Сміттєзвалище на відстані метрів 800 те що у с. Грибовичі.

    Багато будинків і дуже красивих/масивних збудовано вже є. Які думки стосовно такого райончику?

  3. Як думаєте багато людей зараз шукаю такі ділянки під будівництво під Львовом?! Може знайти 10-20 людей і разом викупити певну площу.І тоді ми маємо 1.Ділянки таких площ дешевші 2.Комунікації провести зновуж таки що один проводить а що 10(врізка в чужу трубу газу наприклад розкидується на всіх,чи якщо далеко комунікації на 10 людей розкинути і це вже не космічна ціна). Немає привязки типу комунікації на дорозі 3.Маємо район новобудов без корівників свинарників і т д 4.Зробити дорогу простіше і дешевше 5.При будівництві вчимося на помилках сусіда :D 6.Буд матеріали якщо будуються декілька одночасно дешевше 7.Узгодження у всіх інстанціях простіше так як разом нас багато ) 8.Маємо таке собі маленьке котеджне містечко але на 30% ,якщо не більше ,економим порівняно з тою ж "Трембітою" Що думаєте на рахунок цього???

    Ідея правильна, але на практиці це не реально. За тижнів два почнуть один одного підозрювати у "не цільовому" використанні "общака", і стане в кожного на декілька ворогів більше... Не ображайтесь але ми живемо в Україні ;)

  4. Я шукаю ділянку, наразі був у Ременеві (Гетьманське) вражає. Фундамент гідроізольований але газоблоки 2 ряди в землі!!! практично на всіх будинках, без верхнього армопоясу і вже навіть в одному є тріщина і це при тому що ще немає перекриття... Правда в самому гетьманському немає вже вільних ділянок (є 2 але вони вимагають зразу підписувати договір на будівництво а в мене наразі тільки на ділянку і я не хочу підписуватись наразі на конкретні терміни).

    на 1км ближче, у Вислобоках вони почали продавати теж ділянки правда наразі вони не мають всіх дозволів і ніде інфи не виставлять...

    Направду гарне місце, 2000 за сотку, ...

    Правда є один момент який мені дуже не подобається, - в притул стоїть старий коровник і на карті намічених планів на місці коровника немає. Кажуть що його знесуть, але на правду важко таку штуку знесті. А враховуючи що воно добре збереглося, ... Та ще по дорозі обмовилися що його викупила якась іноземна фірма і буде там робити плитку облицювальну, а пізніше перевели мову що там буде садок і фітнес центр (в останньому не бачу ніякої потреби...). Якщо хтось щось знає про майбутьню долю цих коровників буду дуже вдячний.

×
×
  • Створити...