Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

onivan

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача onivan

  1. Заряд акумулятора від мережі був встановлений мною залежно від напруги і відсутності сонця з певними напругами початку і кінця заряду. Тепер було встановлено залежно від часу, з встановленим 3-м діапазоном часу з 21 до 22 чи щось таке, з хвилинами. І напруга кінця заряду 59В що фактично може вбити мій акумулятор, якби не захист на BMS. Явно це не налаштування за вмовчанням, а хтось навмисно таке ввів. Також я не залазив в налаштування з дисплея майже з самого початку. Написав запит надати мені рівень інсталятора через форму зв. звязку на сайті luxpower. Побачимо чи це подіє.
  2. Немає в мене такого пункту. Лише перший. Просив в продавця надати вищій рівень, то щось невнятне відповіли. Якби знав, що тут така шляпа з безпекою, добре подумав би чи брати цей Luxpower. Загалом чудовий апарат, гнучкі налаштування в порівнянні з клонами Voltronic, вдалося втихомирити, але цей маразм з повним віддаленим доступом для будь кого, це якесь безглуздя.
  3. Доброго вечора! Скажіть, чи можливо якимось чином заборонити міняти налаштування мого SNA 5000 інвертора, будь-кому, окрім мене? Недавно помітив незрозумілу поведінку заряду акумулятора, зайшов в налаштування, а там налаштування заряду акумулятора зовсім не ті що я встановлював. Сам я нічого не міняв. Можливо це глюк, але хотілося б убезпечити акумулятор та інвертор від якогось скаженого інсталятора, дистриб'ютора чи китайця чи хто там ще має доступ до мого інвертора.
  4. Привіт, форумчани! Сьогодні отримав матрац від Гашека. Після півгодинної боротьби з плівкою та скотчем (дуже надійно запаковано, за що окремий плюс!) поклав на підлогу і реально зрозумів, що до цих пір все життя спав на нарах! І це при тому, що модель ("Бомба листопада") -- з середніх по ціні! Дуже сподобалися матеріали як ззовні так і всередині -- приємні на дотик і запах. Нічого спільного з поролоном з уяви тих, хто жив в срср! Тепер з дружиною будемо думати, яке то ліжко зробити до нього -- хочемо дерев'яне. На щастя, в нас сусід -- столяр-мебляр, який готовий з цим допомогти.
×
×
  • Створити...