Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

naupv

Пользователи
  • Публікації

    15 299
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    1

Усі публікації користувача naupv

  1. А много ль корова даёт молока? — Не выдоишь за день — устанет рука! (с) Якщо водогін видає якусь кількість води, таку кількість видасть і помпа. Скілі витрачається, стільки і прибуває. Помпа це не панацея. Поставити ви, потягнете воду собі, у сусіда пропаде. Він поставить собі, у наступного нема, він ставить. І так ланцюгова реакція- змагання насосів. Ні у кого води немає, зато насоси у всіх є
  2. Не все так однозначно. Різні бойлери, різні розміри. Підіть для цікавості з рулеткою в епік і поміряйте. Є навіть таке, що диву даєшся Взагалі, якщо все буде сховано, 150мм між центрами, а потім або гофрнерж, або хром мідь, або МП. Трубочку від скиду тиску можна завести у бачок консолі.
  3. naupv

    Абрикоса

    На початку вегетації Хорус, 2 рази, потім скор. Дивіться ютуб
  4. Є система РЕХАУ, є система ТЕСЕ. Німці. У них різні фітинги, як на приватного споживача. Тільки профі знає що з чим можна з'єднувати. А ще шведи з Упонором. А ще є радіальний прес з німцями, шведами, італійцями, швейцарцями. Тут тре не рекламу дивитись, а трохи клепку мати.
  5. naupv

    Абрикоса

    У персика та абрикоса скручуються листя, звідси назва захворювання - курчавість. Збудник курчавості - грибок Taphrina deformans, спори якого розносить вітер. На абрикосі в'яне молоде листя - дефіцит поживних речовин у ґрунті. У більшості випадків в'яне абрикос через нестачу азоту, який відповідає за зростання дерева та підтримку життєдіяльності зеленої маси.
  6. Знаете,(для вас на вашем языке), я вот не могу понять, откуда у вас такой дух противоречия, вам пытаются помочь, но вы ведёте себя,как будьто приняли вакцину от ковида "Спутник"? Не в обиду.....
  7. Вам видніше. " Здесь русский мир. здесь русью пахнет" (с) Нікому не довіряй, навіть що Авалон ніколи у Китаї не робився, а робився не для нашого ринку.
  8. Не знайду, нажаль. Бо за 20 років у цій сфері, я зрозумів, є такі люди, яким зробиш добре, скажеш, що це орігінал і буде працювати, все одно скажуть фуфло і образу будуть тримати. А я вже старий в такі ігри грати. Є гроші, купляйте у офіціалів. P.S. Тойота. Авалони офіційно не завозились, але сірі є і були. І люди купують.
  9. Хто, ви? Якось будемо далі жити і боротися.
  10. Колись на початку 2000-х кацапи під'й...ли- "ві за самостєйну Україну ілі за нє залєжну?"
  11. Їх треба п..ти, а потім домовлятися. щоб далі не пиз....ли.
  12. Бо вони скоріш за все продадуть вам із орігінальною жопою (яка у вас ціла) і завезені офіційно.
  13. Доставати трубу і дивитися. Може сміття попало між клапаном і тарілкою затвору.
  14. Ні не в цьому проблема. Будьте як вода, міркуйте як вода
  15. Подейкують, що є таємна згода епіків, великих ТЦ, щоб туди не ходили ТЦК. Я був якось в Республіка, за три години нарахував приблизно 1 віртуальний піхотинський батальон
  16. Якщо стали адептом церкви РЕХ-а, беріть РЕХАУ і латунні фітинги General Fittings RH (не ТС! бо це для ТЕСЕ). І будете радіти аксіалу і РЕХ-а ТИЦЬ
  17. Заходите в самий дешманський магазин сантехники. кажете що треба. і вам привезуть. Саме цікаве- ці насоси китайці не підробляють (не цікаво) Якщо Барабашка ще жива, там і знайдете.
  18. Орігінальний насос Вайлант, може бути орігінальним від Віло. Є у продажу по 50 у.є. сірі ремонтні орігінальні насоси. Голву міняєте, жопу залишаєте.
  19. Це колгосп. Весною весело буде. Туди жаби, миші, хробаки, слимаки, комахи нападають, станція згорить від затоплення. Візьміть редукційну компресійну муфту 50х32. Із сторони 32 ножом зріжте запобіжний буртик, щоб труба 32 пройшла далі у 50-й фітинг. 50-й надягаєте разом із 32-ю, зворотнім клапаном і сітчастим фільтром на обсадну, зажимаете. Просовуете 32-гу скільки потрібно і зажимаєте 32-у муфту.
  20. Якщо оголовок буде герметичний і грунтовка не попаде у сведловину- пох.
×
×
  • Створити...