Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Dmode

Пользователи
  • Публікації

    6 716
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    14

Усі публікації користувача Dmode

  1. Так отож. Бардак в доках. Пишуть, що стосуєьться лише свинцю. А по факту напруга заряду працює і для літію, просто вибирається та, що меньше, min(напругаЛюкса, напругаБМС) Поясніть мотив. Бо в інверторній бмс навпаки ввели float для літію як нову опцію.
  2. Це через налаштування Люкса і смартлоад, чи через HA? Цей режим має свої якісь налаштування по струму і часу?
  3. Релє комутується лише коли нагрузка відсутня. В замкнутому стані +10% від номіналу не проблема. Більше того ці 10% виникають вкрай рідко. Коли релє замнуло свої контакти, напруга потрапила на ТТР, але на тені її ще немає, бо не було команди 1-10В від контролера. Далі контролер поступово збільшує керуючий сигнал, і лише тоді тен поступово починає працювати. І відповідно навпаки.
  4. В мене теж на 5А, немає в цьому проблеми бо під нагрузкою воно ніколи не комутується.
  5. Тоді не розумію як у Вас може зарядитись батарея до 100% якщо SOC100% 3.59V тобто х16=57.44V. A на Ваших графіках не бачу напруги вище 55В...
  6. Підключив дві батареї з інверторними бмс в паралель. Люкс бачить що їх дві шт, ємність сумує. Схоже що налаштування слейв бмс ігноруються навіть якщо вони меньші. По крайній мірі по RCV на другій виставлена 2.45, а фактична напруга на них зараз 2.6, тобто відповідно до RCV мастер батареї.
  7. Спостерігаю за режимом заряду і не розумію чому Люкс коли є сонце починає жарити батарею по RCV (3.60В), при чому спочатку зранку як тільки сонце зявляється в достатній кількості іде різкий скачок вверх (це при заряді на всьому періоді 100%), потім падіння до RFV (3.35В), і потім знову скачками вверх до RCV? При цьому уставка SOC100% Voltage (3.58В) ігнорується. Float charging в налаштуваннях бмс активований.
  8. Як варіант "cardstyle: full", більше інфо але трохи меньш читабельно
  9. Контроллер керує релє, і відповідно це реле подає живлення на ТТР.
  10. ХЗ. В даташиті чітко вказано к-сть циклів за умови 300кгс (3кН). Не initial compression а просто compression. Далі вказано, що після 9кН вже пошкодження комірок. При цьому сила розширення в кінці життєвого циклу може сягнути > 30кН.
  11. БМС показує опір балансувальних дротів, а не опір комірки.
  12. На мою думку це стосується зусилля на скручування навареного терміналу в цілому, після якого термінал відірвется. Нас же також цікавить не вирвати шпильку чи муфту з терміналу, і тут можуть бути свої обмеження.
  13. Краще так ніж ніяк. По крайній мірі я точно знаю що не перевищив 300кгс, і попав в потрібний габарит.
  14. Подаю живлення на ТТР лише коли температура опуститься нижче заданого порогу. Тобто коли йому вже пора працювати. Тому його витоки в закритому стані не є важливі.
  15. Той що з написом на фасаді приладу, наклейці і на коробці. Брав тут. Для перевірки ідентичності піде. Бо якщо плаває в приблизному діапазоні то можна вважати ідентичним. Але на великих комірках показує фігню. Наприклад на моїх 136Аг оригінал показує 0.42 неоригінал плаває від 0.21-0.23, на 230Аг оригінал 0.23, неоригінал плаває 0.09-0.13.
  16. Даташит жеш ніби без терміналів описує комірку. Де знайшли параметри моменту для терміналів?
  17. Цей тестер неоригінальний на опорі збірки буде більш-меньш подібно до оригіналу, але на комірках повну фігню показує, показники плавають. В самого такий, разом з оригінальним.
  18. За допомогою клапанних пружин. Спочатку вичислив до якої висоти вона стискається при 50кг, і закрутив 4 таких пружини на 4 шпильки до висоти стискання, відмітив де зупинився торець, зняв пружини і закрутив по відмітці.
  19. Стисненням в фабричних корпусах особливо не заморочуються. Спробуйте знайти фото де реалізована якась система стиснення з фабричним корпусом. В кращому випадку просто зафіксовані комірки щоб не вивалились з місця. Десь в 1.5 рази грубо.
×
×
  • Створити...