Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Dmode

Пользователи
  • Публікації

    6 589
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    14

Усі публікації користувача Dmode

  1. Якщо мова про захисний переднагрів, то його має бути дозволено на всьому діапазоні продуктивності ПВУ. Якщо у вас є якісь точки в яких ви не дозволяєте гріти, то і робота пву нижче них має бути припинена.
  2. В мене так і підключено. Живлення 220В AC подається контролером на SSR лище якщо температура перед теплообміником (тобто після переднагріву) опустилась нижче заданого порогу, та фіксуються оберти тахо. Далі по 1-10В регулюється напруга на тенах нагрівача, з мінімальної поступово збільшуючись. Таким чином перегрів тену не є можливий.
  3. До того як місяць тому поставив сонце, з минулого літа вдень використовував інвертор від батарей. Заряджав вночі. Тож в мене було щоденне відключення на 16 годин.
  4. По циклах так. По часовій деградації невідомо. А беручи до уваги що bms за рік використання моїх LFP нарахувалa близько 90 циклів, то це немає великого значення.
  5. Мені цього достатньо для вибору на користь ЛФ Площа контакту басбару з терміналом має першорядне значення, переріз кріплення в порівнянні з нею має незначний вплив.
  6. Ні в чому не впевнений, але оскільки в МБ чітко вказано що стальних втулок не буде, то з високою вірогідністю в ЛФ вони є.
  7. Ми можемо будувати безліч припущень що і як роблять виробники. І не факт що вони будуть близькі до реальності. Але НКОН декларує так як вказано на скрінах. Порівняйте описи лотів. Тому більш вірогідним є те що ЕВЕ виробляє 304 з терміналами.
  8. В тому то й справа що у ЛФ термінали від віробника комірок зі стальними різьбовими втулками. Згідно опису лоту на нконі, МБ не йдуть з такими терміналами, і вони додають їх на стороні.
  9. В МБ ви отримаєте в два рази меньший струм розряду та колгоспні термінали зроблені невідомим виробником без стальних різбових втулок, тобто просто нарізану в алюмінії різьбу.
  10. Напишіть їм імейл з запитанням. Вони досить швидко відповідають. Мої 230 яких мені не вистачило, з'явились через 1.5м, але я на цей пресейл теж не встиг, просто прогавив, так швидко їх розібрали.
  11. Збільшуєте вірогідність митних нарахувань майже до 100%. Так, а в момент отримання ще ціла спецоперація як зловити всіх курьєрів яким видали ваші посилки. Так, але як правило ви отримуєте телефон курєра коли йому видали вашу посилку, і зателефонувавши можете домовитись про зустріч там де зручно.
  12. В процесі переробки половини старих батарей на 48В з інверторною жекою. Тому поки на старому ПовМр. Мені не хватило до комплекту в 16шт, тому з них напевно зберу кілька 12В батарей для близьких. Собі планую з 304. Люкс 6-ка.
  13. Так само як і в мене. Тобто з 500В та 27А ви можете вписатись з полем до 10кВт. При цьому в пікові години інвертор зможе взяти з них не більше ніж 6кВт.
  14. Не так важливо що пишуть в кВт, як те що пишуть по напрузі та струму mppt (Isc та Umax).
  15. Так, потужність силової частини може відрізнятись від потужності mppt трекера. В мене наприклад по силі обмеження в 3.6кВт, а по mppt 450В 27А тобто майже 10кВт панелей до нього можна приєднати.
  16. Аналогічно. 9кВт панелей, але інвертор може з них взяти лише близько 3.9кВт
  17. Панелей багато не буває. Тому відштов***тесь від можливостей планованого інвертора. В нього будуть обмеження по максимальному струму та напрузі сонячного входу. Ці параметри і будуть для вас вихідними даними. І в них потрібно буде втиснутись з максимально можливою к-тю панелей.
  18. Ось їх рекомендації, з розрахунку що падіння напруги не повинне бути більшим за 0.259В, та довжини туди-сюди 5м 2000Вт/24В = 83А, що є більшим за можливості 25мм2, тому рекомендують 35мм2
  19. При першому підключення акумів до інвертора може бути сильна іскра. Щоб її уникнути можна використати якийсь опір, наприклад лампу розжарювання. Спочатку підключити через неї, і потім швидко усунути її з кола.
×
×
  • Створити...