Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Dmode

Пользователи
  • Публікації

    6 718
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    14

Востаннє Dmode виграв 23 листопада 2021

Публікації Dmode були найпопулярнішими!

6 підписників

Персональная информация

Відвідувачі профілю

20 423 перегляда профілю

Dmode's Achievements

Гуру

Гуру (11/13)

  • Начало популярности
  • Преданный форуму
  • Первый пост
  • 10 комментариев
  • 500 комментариев

Recent Badges

11,4 к

Репутація

  1. Першу зарядку бажано підключити всі паралельно, і зарядити до 3.65, поки струм не впаде. Це так зване балансування по верху. Якщо у вас немає звідки подати живлення 3.65 з точним контролем струму, тоді пробуйте як ви планували, але обовязково з БМС. Теж бажано довести напругу до 3.65 на день-два. Тут знадобиться повільне збільшення напруги на вході, щоб бмс не вирубало заряд по перенапрузі однієї з комірок, а балансир встигав це все балансувати.
  2. Тоді не зрозуміло взагалі як Ваш алгоритм заряду працює. Я вчора писав що батарею жарило на RCV нонстоп, і виявилось що в мене теж RVC Time було 5 годин. І тоді все логічно. Дійшло до RCV і далі 5 годин прожарки. А оскільки 5 годин зарядка не трималась, бо то відключення мережі, то хмара. То я і не бачив переходу на RFV. Як тільки змінив RCV Time(H) на 1годину, так зразу напруга попрямувала до RFV. Так, це небезпечна кнопка, бо не просить ніякого підтвердження. Хто не знає, той буде довго дивуватись чому його налаштування постійно скидуються до дефолтних.
  3. Так отож. Бардак в доках. Пишуть, що стосуєьться лише свинцю. А по факту напруга заряду працює і для літію, просто вибирається та, що меньше, min(напругаЛюкса, напругаБМС) Поясніть мотив. Бо в інверторній бмс навпаки ввели float для літію як нову опцію.
  4. Це через налаштування Люкса і смартлоад, чи через HA? Цей режим має свої якісь налаштування по струму і часу?
  5. Релє комутується лише коли нагрузка відсутня. В замкнутому стані +10% від номіналу не проблема. Більше того ці 10% виникають вкрай рідко. Коли релє замнуло свої контакти, напруга потрапила на ТТР, але на тені її ще немає, бо не було команди 1-10В від контролера. Далі контролер поступово збільшує керуючий сигнал, і лише тоді тен поступово починає працювати. І відповідно навпаки.
  6. В мене теж на 5А, немає в цьому проблеми бо під нагрузкою воно ніколи не комутується.
  7. Тоді не розумію як у Вас може зарядитись батарея до 100% якщо SOC100% 3.59V тобто х16=57.44V. A на Ваших графіках не бачу напруги вище 55В...
  8. Підключив дві батареї з інверторними бмс в паралель. Люкс бачить що їх дві шт, ємність сумує. Схоже що налаштування слейв бмс ігноруються навіть якщо вони меньші. По крайній мірі по RCV на другій виставлена 2.45, а фактична напруга на них зараз 2.6, тобто відповідно до RCV мастер батареї.
  9. Спостерігаю за режимом заряду і не розумію чому Люкс коли є сонце починає жарити батарею по RCV (3.60В), при чому спочатку зранку як тільки сонце зявляється в достатній кількості іде різкий скачок вверх (це при заряді на всьому періоді 100%), потім падіння до RFV (3.35В), і потім знову скачками вверх до RCV? При цьому уставка SOC100% Voltage (3.58В) ігнорується. Float charging в налаштуваннях бмс активований.
  10. Як варіант "cardstyle: full", більше інфо але трохи меньш читабельно
×
×
  • Створити...