Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Dmode

Пользователи
  • Публікації

    6 568
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    14

Востаннє Dmode виграв 23 листопада 2021

Публікації Dmode були найпопулярнішими!

6 підписників

Персональная информация

Відвідувачі профілю

20 226 переглядів профілю

Dmode's Achievements

Гуру

Гуру (11/13)

  • Начало популярности
  • Преданный форуму
  • Первый пост
  • 10 комментариев
  • 500 комментариев

Recent Badges

11,3 к

Репутація

  1. Ось їх рекомендації, з розрахунку що падіння напруги не повинне бути більшим за 0.259В, та довжини туди-сюди 5м 2000Вт/24В = 83А, що є більшим за можливості 25мм2, тому рекомендують 35мм2
  2. При першому підключення акумів до інвертора може бути сильна іскра. Щоб її уникнути можна використати якийсь опір, наприклад лампу розжарювання. Спочатку підключити через неї, і потім швидко усунути її з кола.
  3. Ось такі були замовлення Мені треба було 16шт. 2 не встиг, тож отримав лише 14.
  4. Ні не купили би. Бо для вас, як ви дали зрозуміти раніше, є важливим що ви будете робити з обладнанням, яке будете замінювати. Що на мою думку взагалі немає значення. І якшо у вас є старий контролер з купою навісів, то нічого нового купляти ви не будете. З вентиляторами ви мене в цьому плані здивували. Але то якийсь виняток був напевно, чи збій в системі . Для мене і цього було б достатньо. Більше того, кожен девайс потребує свого блоку живлення, тож к-ть девайсів є більшою. Час дебаження того зоопарку у випадку якихось глюків є дорожчим ніж весь той зоопарк. Тому якщо є вибір один девайс чи декілька - то краще один. Але ви цього зараз не розумієте, бо з тим не стикались. Тому змісту у моїх словах ви теж не побачите. Але це нормально, бо я сам такий, поки на своїй шкурі не відчую, іншому не повірю. Зараз буде важко спиратись на температуру, бо вона буде занадто близькою у каналах. Такий алгоритм краще тестувати коли буде більше різниця температур, ближче до опалювального періоду. Візміть анемометр та заміряйте вольтаж при поточному стані фільтрів з кроком скажімо в 10 чи 20м3/год. Збудуйте графік в екселі чи гугл таблицях та витягніть з нього формулу. Цю формулу вставите в HA автоматизацію і все. Осінню повторите, і перед зимою теж. Бо там і фільтри будуть давати більший опір, так і щільність повітря буде змінюватись з температурою. Опір фільтрів швидко не росте, тому до осені зими ви ще встигнете зробити кілька коригувань поки будете налагоджувати алгоритм керування. Опір теплообмінника на витяжці від конденсату зростає швидко, але витяжним вентилятором можна підрулювати по температурам, тому головне щоб ви розуміли ваші параметри по притоку.
  5. На фільтр можна теж окремей лише для фільтру. А якщо хочете продуктивність визначати, то на вхідну тарілку вентилятора (inlet ring). Там де виробник їх ставить. Ebm papst вказує к-фактор для кожної тарілки своїх вентиляторів.
  6. Сьогодні отримав 14 шт 230-их, замовлених ще в травні. На коробці наклейка-декларація без вартості доставки. І вона реально була до 150, тому ніяких доків ніхто не питав. 2шт мені минулого разу не вистачило до комплекту, закінчились в процесі замовлень. Якби рахували з доставкою то було б якесь копійчане мито...
  7. к-ть 300х еве на нконі: пару днів назад близько 1500 сьогодні зранку близько 1100 зараз близько 680 Оце так темпи. Завтра післязавтра цей пресейл закриють.
  8. Чи правильно розумію, що з такими транформаторами переток на високу сторону неможливий в принципі? Що відбуватиметься якщо генерація в мережі за таким трансформатором перевищить споживання?
  9. Як дуже груба прикидка піде. Краще так ніж ніяк. Якщо по кпд будете робити алгоритм, то оберти будуть для вас лише опосередкованою індикацією для роздумів. Основними показниками будуть температури навколо теплообмінника. Тобто орієнтовно для притоку можете спиратись на оберти, поки не дозрієте до сенсорів тиску чи швидкості. А для витяжки додаткова орієнтація по температурах і підрулювання витяжним по написаному вами алгоритму. В ньому є сенс бо можна все зробити на одному девайсі. Але знаю, знаю. То не ваш шлях. В любому випадку головне щоб працювало і тішило.
  10. Можна не робити кожному окремий акк. Достатньо завести потрібну к-сть адрес в списку, і вибирати відповідну при кожному замовленні.
  11. Вони самі відправляють через Міст. Тонкощі лише в розбитті загальної кількості на різних людей для мінімалізації мита.
×
×
  • Створити...