Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Toljanos

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Toljanos

  1. Також цікавить питання під’єднання ще одного насосу до saunier duval 40 klz. Якщо реле ставити? Якого типу треба шукати? Бо здається мені, що схема не витяне.
  2. скатну кришу. Виявилось в тому, що заклавши утеплювач між кроквами, котрі мають висоту 15 см, залишалось ще місце. ТОді я почав експерементувати: відкладав листи в сторону на різний термін і перемірював їх лінійкою, тряс їх, підвішував, на вулицю викладав. Але факт залишається фактом. Листи не доягнули заявленої виробником товщини!!!
  3. Хотів утепляти спочатку целюлозою, але відмовився бо вважаю, що вона всерівно буде в собі багато вологи утримувати... Далі найшов підходящий варіант: УРСА скатний дах преміум, все задовільняло, але виявилось, що чекати треба як мінімум місяць... Прийшлось зупинити на РОКМІНІ, закупив я його, почали встановлювати, а він не розпушується як потрібно, не набирає своїх розімрів... Прийшлось докупляти матеріал і тепер теоретично в мене 30 см мінвати, а реально десь 23-25 см. Не знаю як на практиці два варіанти яких я хотів, але зрозумів, що краще було чекати УРСУ... Такщо вибирайте уважно, а то я вже на гроші трохи влетів.
  4. Ех я в РОКМІНІ розчарувався... закупився по повінй, а він "гад" не розпушився, тобто маю плити не по 10 і 5 см, а по 8-9 і 4...
×
×
  • Створити...